604- Leaving Los Angeles

limors2

Well-known member
../images/Emo41.gif604- Leaving Los Angeles../images/Emo41.gif

הפרקים הולכים ואוזלים
צפייה נעימה!

limors2

Well-known member
אהה...../images/Emo58.gif

לא אהבתי את הפרק יותר מדי. הוא גרם לי להצטער על זה שהוא 53 דקות ולא רק 42 כמו שאר הסדרות. מזל שיש את טאשה שתצחק ותהפוך הכל לנסבל
גנ'י חסרת טקט לחלוטין
ריחמתי על מקס בפרק הזה. גם בקפה עם ג'ני (שהתפרצות הזעם שלו לא הספיקה לגרום לי לחשוב שאולי הוא רצח אותה, זה היה ניסיון עלוב) וגם בסוף כשטום עזב אותו. אני לא מאשימה את טום
אבל זה בכלזאת לא היה נחמד מצידו, במיוחד כשהוא זה שעודד את מקס לשמור על התינוק. ג'ני ושיין חזרו להטריד אותי, ואחרי הפרק הזה אני חושבת שזה די ברור שהן יפרדו הרבה לפני שהמוות של ג'ני יגיע. אולי בגלל כרמן שתחזור לפתע?
אליס טאשה והצלע השלישית שלהן לא עניינו אותי יותר מדי, וגם לא בט וטינה. אל תסקלו אותי, אבל מעולם לא אהבתי אותן כ"כ. אולי בגלל שטינה כ"כ מעצבנת אותי. מאותה סיבה אני לא אוהבת את הלנה ודילן. אבל כן אהבתי את איך שהלנה רצה אל דילן ונראית כאילו היא רוצה להרוג אותה, אבל היא רק מציעה לה ארוחת ערב
ושוב התינג תינגז! מתנגנים להם (עם השיר האהוב עלי שלהם) בהיט כשקיט מדברת עם השדרות משהו הזה. אני מקווה שהפרקים ישתפרו, עכשיו כשנשארו רק 4.

forglemmigej

New member
../images/Emo58.gif מצטרפת ואוהבת אוהבת את הסדרה

רק עוד 4 פרקים וזהו? חבל מאד מאד. יש לי שאלה לגבי דילן מי היא בדיוק לא זכרתי אותה מעונות קודמות או אולי היא שנתה תסרוקת. גם אני לא אוהבת את בטינה יש בהן משהו מאד מזויף ובמיוחד טינה היא משחקת איום. אבל אנג'י הקטנה מפצה על הכל היא מקסימונת. עכשו בקשר לכל סיפור העלילה לא ברור לי למה כולן כל הזמן מסתכלות הצידה ולא מנסות לבנות יחסים יציבים כל פעם מקרבים ראש אל ראש ואני אומרת לעצמי דייי לא עוד פעם נשיקה מיותרת . אני מבינה שזה חלק מהסיפור וזה בונה דרמה ונותן פיקנטיות אבל די נמאס מזה . ועוד דבר הן כולן כל כך ברביות ומטופחות כל כך ונוסעת ברכב משגע וגרות בדירות ענקיות והולכות כל יום למסעדה אבל לא ראיתי אף אחת מהן עובדת במשהו רציני וחצי בכלל מפוטרות עכשו ומיד כמובן מוצאות עבודה .. בכל מקרה סדרה נפלאה.

Lady_in_Red

New member
../images/Emo58.gif אוקיי..604

בדיוק סיימתי לראות. האמת שיעמם אותי נורא... וג'ני.. איך תמיד מגזימים עם הדמות שלה... כאילו מנסים בכוח ללחוץ שהיא משוגעת על כל הראש. אני במקום שין הייתי חונקת אותה. אם היו ככה מסדרים לי את החדר! חוץ מזה כל הפרק היה סביר... מינוס גדול - מקס בהריון בלי בגדים

vitekriver

New member
../images/Emo58.gif

טוב תתכוננו הנה חפירה אני ממש מרחמת על ההזוי שנקרא מקס הוא במצב הכי גרוע שיכול להיות יצור אנוש. תקוע בין 2 מינים ועוד בהריון טום יצא ממש כלב מנוול כשהוא גילה חוסר רגישות בהכנה להריון, במועדון כשהוא התחיל עם בחור אחר וכשהוא עזב את מקס ככה, ושאני לא אתחיל לדבר על הקטע שהראו אותו מתפשט. פשוט מזעזע במיוחד כשהראו את החלק התחתון כמעט הקאתי גני פשוט מטומטמת שממש לוחצת לכולם על הכפתורים עם ה"בואי נשדך להלנה את גודי" ומה שהיא עשתה לחדר של שיין, היא ממש דפוקה ורואים ששיין איתה כי היא אוהבת לבלות איתה לא משהו עמוק ורק אני שמתי לב איך שיין ממש "הרוסה" מהפרידה ממולי ועד כמה היא "מאוהבת" בה כמו שהיא טענה בפרק הראשון? וזאת הפעם הראשונה מאז התקרית של שיין עם החתונה (שהיא שכבה עם הכלה ואמא שלה) והיא אז אמרה "את מזכירה לי מישהי שהכרתי" הכוונה שלה הייתה לכך שהבחורה בשמלה הזכירה לה את כרמן ככלה. לדעתי זה כוונה של אילין לאותת לכולם שכרמן עדיין בתוך הלב של שיין ושהיא לא יצאה משם כסוג של הכנה לפרק האחרון לעונה\סדרה שכרמן תחזור. הלנה ממש מקסימה ואני גם חשבתי שהיא תדחף את דילן אבל בסוף קיבלנו הזמנה לארוחה טאשה ואליס דלוקות על המכוערת ההיא מהמרכז, אני עדיין לא מבינה על מי מהן היא דלוקה בחזרה? לדעתי על טאשה כל שניה היא מחבקת כל אחת מהן ויש לי הרגשה שבקרוב אחת מהן תרגיש גלגל שלישי נכון אנגלינה ממש חמודה? שוב היא אמרה PUPPY כמו בפרק 506 שהיא ראתה עכברים בט טינה ואנגליקה משפחה ממש מתוקה ויפה ובכלל בט די מהממת..במיוחד כשהראו את שלושתן באות לבית של מרסי. ממש מרענן לראות את בט וטינה אשכרה מדברות אחת עם השניה. וכל הנשיקות הקטנות האלה איזה חמוד (לירון את רושמת נקודות? תלמדי משהו) הסצינה בסוף בחדר המלון הרסה אותי, איזה מתוקקקקק מגיע קצת לזוג הזה חיכיתי מספיק זמן. שוב טינה מראה מה שראו לאורך כל הסידרה שהיא החזקה מביניהן ורואים את האיזון שיש ביניהן בט עם אחרים בולדוג כזה אבל ליד טינה היא חתלתול. ממש מזכיר לי אותי ואת אחותי אתם שמים לב שמאז אנגוס קיט רק קישוט? חוץ מלהגיד יו גירל, סיסטר או בייבי גירל היא לא קשורה לעלילה מסכנה מי שרוצה או צריך את הפרק במסרים ובנים סוטים די לשלוח לי הודעות. אני לסבית ולירון חברה שלי יום נעים

SillyBilly

New member
וואו....ספויילר עונה 3 (לא מצאתי את האייקון)

אני מרגישה שחצי מהדמויות אני לא מכירה, לי לא מפריע לקרוא דברים שיהיו הלאה כך שספויילרים לא מאיימים עלי, מה שכן, לא ברור לי האם מקס/מוירה היא/הוא הומו (אוהב גברים) לסבית, אוהבת נשים. אגב, התחלתי עכשיו רק לראות את תחילת העונה ה-3 ונראה שיש קפיצה קצת גדולה, איך פתאום דיינה עם לארה ואיך ג'ני הגיעה להכרות עם מקס? איך אליס התחילה להתחבר עם הלנה המאממתתתתתת אגב, לגבי הסוף של מה שכתבת, אני לא רואה מהמכותבות שיש בנים בפורום אבל, כמו שכתבתי לך במסר, אני מרגישה עדיין שיש כאן קליקה מסויימת שדי מסקרנת אותי ואני מרגישה קצת out of the loop אגב, מה טווח הגילאים הכללי כאן? האם אני, שאני בת 28, הכי זקנה כאן? אם כן, זה באמת עצוב בשבילי
ממה שאני רואה ממתכתבות הפורום אין כאן בנים, או שאני טועה

vitekriver

New member
היו פה כמה בנים הם נעלמו

אני חושבת שמקס\מוירה זה בחורה אוהב גברים שכלוא בגוף הלא נכון גם אני כלואה בגוף לבנבן כשרציתי מראה ספרדי :( בסוף העונה ה2 דיינה ואליס נתקלו בלארה שהייתה השפית בפלאנט וככה הקליק של דיינה כלפיה חזר ובעונה ה3 לא מראים לנו איך דיינה ואליס נפרדו רק שהן נפרדו והיא עם לארה נדמה לי שגני ומקס הכירו בעיירה של גני (תחילת עונה 3) אליס והלנה התחברות במכון כושר או משהו כזה וככה הלנה נכנסה לחבורה והבנים שפונים אלי בשלל הצעות זה בנים סמויים שקוראים פה. טווח גילאים 14-28 כשכמעט כולן בערך 20+

LudaGirl

New member
בעיקר בנות,

בנים לא אוהבים לסביות, זה משעמם אותם.. טינה יצאה עם הלנה בעונה השניה וככה הלנה נכנסה לחבורה.

FFTL

New member
../images/Emo58.gifמסכימה בכל פרט. :)

אגב זה היה דיי נחמד לראות ששיין לא הסכימה לזרוק את החולצות.
כפרעלייה. אני ככ רוצה שכרמן תחזור. ושג'ני תמצא חיים1@!#%@$

SillyBilly

New member
../images/Emo58.gif - סוף סוף מצאתי את האייקון - FFTL

ממה שהבנתי ג'ני תמצא מתים לא

מישהי יכולה בבקשה להביא קישור פעיל???????!

לקובץ שעובד, יורד, משהו!!! ניסיתי כבר 3 קבצים לפחות והטורנט פשוט לא יורד. בבקשה.

t i t i13

New member
אחד הפרקים המשעממים =/ ../images/Emo58.gif

ג'ני ושיין כלכך לא הולך ביחד....בסוף שיין תמצא את המכתב של מולי שג'ני החביאה בפרק הראשון ותעיף את ג'ני טום ממש ממש מאנייק מגעיל איכ [למרות שאיך שמקס נראה זה יותר מגעיל חח...בשביל מה היה צריך להראות לנו את הגוף שלו???] טיבט-חמודות =] אבל הבחורה הזאת שנדלקה על אליס יותר חמודה =] ודילן-
פרק לא משו בתכלס..מקווה שהפרק הבא יהיה יותר מעניין פאאאק חצי עונה כבר עברה =[

lifie

New member
באמת פרק משעמם...../images/Emo58.gif

מה זה המשולש אהבה הזה עם אליס טאשה וההיא שאני לא זוכרת את שמה... לדעתי הולך להיות משהו בינה לבין טאשה... ג'יין ושיין- בהחלט מוזר... אני במקום שיין הייתי מעיפה אותה לכל הרוחות אחרי מה שהיא עשתה לחדר שלה... טיבט... סוף סוף קצת נחת!!!! איכככססס מקס/מוירה... בעעע... הדמות הזו לא עושה לי טוב... יש לי בעיה עם איך שהוא/היא נראה עכשיו... ולא כי יש לי בעיה עם טרנס או משהו כזה... פשוט הזקן והבטן ההריונית... בבעעע... לא עשה לי טוב... אבל הוא מסכן וטום חלאה!!! נקווה שיהיה פרק 605 מפצה על השעמום!!!

פרק 604 שאלות ותהיות.

למה בט וטינה רוצות לאמץ ילד, למה הם לא מנסות בעצמן, כמו שהיה עם "אנג'י"? דעה על הפרק, אכן אחד הגרועים :(. אהבתי מאוד שהלנה הציעה לדילן דייט, אני דווקא מאוד אוהבת את הזוג הזה, לדעתי הקשר בינהן עמוק ומתוסבך. ועל העונה בכללי. לדעתי בכל פרק יש משהו שאומר שהוא "יהרוג את ג'ני" בפרק שני - זו הייתה ניקי בפרק שלישי - זו הייתה טינה בפרק רביעי - זה היה מקס לדעתי זו ההתנהגות של הסדרה הזו. יום טוב

limors2

Well-known member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifמעלי!

לסמן!!! ואם יש שרשור פרק (ויש), לשרשר אליו בבקשה.

למעלה