603-LMFAO

limors2

Well-known member
../images/Emo41.gif603-LMFAO../images/Emo41.gif

זאת לא תגובה שלי אחרי צפייה, זה השם של הפרק
צפייה נעימה, לא לשכוח לסמן
ים
השבוע אני לא אוכל לעזור בהורדה מהירה ואיכותית כי האתר שהורדתי ממנו לא מתפקד בימים האחרונים, אז תאלצו להסתדר לבד. אם הוא יחזור לעבוד או שאמצא לינק אחר, אעדכן!

limors2

Well-known member
לא, אי אפשר לינקים בכלל. רק במסרים.

תפוז האלה והחוקים שלהם

Rachel1987

New member
נצל"ש

למה שלא נפתח כל שבוע אשכול גם לעונה ה-5?הרי היא העונה שמשודרת כרגע בארץ ונראה לי שיש הרבה שרואות אותה ולא את ה-6.. חוצמיזה שאין לי איפה להוציא את כל התסכולים שלי על זה שהלנה לא משתתפת בפרקים האלה !!!

an an

New member
../images/Emo58.gif603

טוב אז צפיתי בפרק 603 ואני חייבת להגיד שהוא היה נחמד. אבל לא הייתי נותנת לו הרבה יותר מנחמד. אמ, בכללי, ואני לא מאמינה שאני כותבת את זה, אבל ג'ני ושיין חמודות. באופן מוזר שכזה. כאילו הן ממש מתאימות אחת לשניה, לא במובן האישיות אלא יותר בכיוון של נתונים פיזיים וכאלה...אבל כמו ששיין ניסחה את זה..."הן מבינות אחת את השניה". אליס הייתה היום כרגיל הרדיו של כולם. כל פעם היא הורגת אותי מחדש. אבל זה היה קטע ממש טוב כל ההודעות האלה, אותי באופן אישי זה ממש הצחיק :) בייחוד קיט..חחח "למה הפלא שלי מזמזם..?" כל הסיפור של ג'ודי ובט ממש מציק, למה שג'ודי לא תפסל מטוס ותעוף משם לכל הרוחות. היא ממש מעצבנת וגם לא ברור לי למה בט לא אמרה לפיליס שג'ודי לא מגישה לה דוחות ולא עושה את התפקיד שלה אלא פנתה לקטע הדפוק הזה של האדח המגולח. בכל אופן ג'ודי חוצפנית וגם פיליס המכשפה הזאת. הכריחה את בט להתפטר. אבל הקטע שהרג אותי זה שהיא ניסתה לנשק אותה. אוי כ"כ אהבתי את בט איך שהיא התחמקה, מה פיליס הפסיכית הזאת חושבת לעצמה?!...זה היה טוב! הקטע ב "דה לוק" היה חזק, וגם טוב, לפי דעתי זה חשוב שהם הכניסו את זה לסדרה, וגם הקטע שאליס שיכנעה את האחות של הבחור המדובר לא לקפוץ וכאלה (לא שהיא באמת הייתה עושה את זה) חחח כשראיתי את הפרומו חשבתי היא שוב מדברת עם דיינה שם על המעקה. ובפרק עצמו חשבתי שהבחורה הייתי דומה לקאתרין למהשהו נדמה לי... חחחח בטח אהרון המניאק הזה הוא זה שיהרוג בסוף את ג'ני. האדם הזה חולה בראש..ומה טינה אשמה..היא לא עשתה כלום.... זאת בטח אדל הזונה הזאת גנבה את הנגטיב. אממ, טוב נראה לי זהו... אגב שמתן לב שבפרק הזה כולן מובטלות, בט,טינה,ג'ני,ואליס בדרך לפיטורין/מפוטרות, ודווקא אלה שכל החיים לא עבדו(שיין,הלנה..) עובדות בחריצות... טוב, מקווה שהפרק הבא יהיה טוב, וכבר יש מן הרגשה של ההתחלה של הסוף....חבל, עד כמה שחשבתי שג'ני היא פסיכית על כל הראש, חבל לי על המשוגעת הזאת... ליידיס, תגובות?

limors2

Well-known member
לדעתי../images/Emo58.gif

זו ניקי שגנבה את הנגטיב, לא אדל! ג'ודי בכלל ממש מעצבנת אותי, מאז שבט והיא נפרדו היא הפכה לכלבה, ולא מהסוג הטוב. כולי תקווה שניפטר ממנה בקרוב מאד.

FFTL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אני פשוט מאוהבת בחבורה הזו, התאהבתי מחדש כשהן ישבו בבר ודיברנו על שיין וג'ני.

FFTL

New member
אה כן ואליס הורגת אותי כל פעם מחדש! חחחח

limors2

Well-known member
../images/Emo58.gif

אוי, כמה צחקתי בהתחלה
כשאליס נכנסה לבית וקלטה מה הולך בין שיין לג'ני, כשהמצלמה התקרבה אליה לאט לאט והחיוך שלה הולך ונעלם
ואז עם כל הסמסים לכולם (בזמן שהתינג תינגס מתנגנים ברקע! הם רודפים אותי בכל הסדרות לאחרונה
), כשהלנה נופלת ובט צוחקת כמו משוגעת
כשג'ני המאד מאוהבת בעצמה עוזרת לאליס עם התסריט שהיא כתבה וממליצה לה לדבב סרטים מצוירים- באמת ממש מתאים לאליס!
אהבתי את המעבר הדרמטי אל כל עניין ההומופוביה, ואת זה שאליס הלכה לדבר עם הכותבת על הגג. נראה אם היא תישאר באידאל "להציל את העולם" שלה או תנסה לרדוף אחרי העבודה והכסף קצת יותר. סוף הפרק גרם לי לשנות את דעתי על ג'ני ושיין. הצחוק של כולם היה קצת ינבזי יותר מדי, והן נראו ממש חמודות ביחד. אז אני לא אנטי כמו פעם

Lady_in_Red

New member
../images/Emo58.gif היה פרק טוב

ממש אהבתי איך ששיין התעוררה ליד ג'יני ועשתה פרצוף טיפה מופתה...:) מאה אחוז ניקי הזונה גנבה את הנגטיב, משום מה כשטינה דיברה עם ג'ני, היא הייתה קצת אדישה כלפי זה, אז היה נדמה לי שהיא מסתירה משהו. או שזה פשוט היה קטע משחק גרוע של השחקנית עצמה....

skipposh15

New member
משו שלא הבנתי בפרק ../images/Emo58.gif

אני רואה את זה דרך היוטיוב (המצב קשה) ואו שהוליום דפוק בזה או שלא הצלחתי להבין מה הן אמרו או שפשוט אני לא מכירה תמילה.. כשהן דיברו בתחילת הפרק ליד הלדת ג'ני אמרה משו שאחרי זה אליס אמרה להלנה שהיא אמרה את זה והלנה אמרה שג'ני בכלל לא יודעת מזה.............. וגמאני לא, חח מזו המילה הזו?! בכללי, שיו פרק חזק, רובו התפקעתי מצחוקקקקקקקק

vitekriver

New member
גבולות!! על זה אליס והלנה דיברו

ודברי איתי במסרים אני אשלח לך לינק לפרק

vitekriver

New member
כל מי שרוצה לינק לפרק-במסרים

הפרק היה פשוט ענק!!!!!!!!!! החסרון היחיד שלו היה שלא היה טיבטי בפרק
על ההתחלה לראות את גני ושיין ממש הגעיל אותי. פשוט דוחה אין לי מילה אחרת מסכנה טינה החמודה כל הזמן היא מסביב חבורת משוגעות בט יצאה ממש מפגרת בקטע עם גודי, ואתם יודעות שאני הכי אוהבת את בט אבל לדרוש מעיני עגל גודי להתפטר רק כי לא נוח לא זה לא מקובל וממש בולט שגודי עדיין מאוהבת בה. אח"כ השיחה בין בט לפיליס שאגב יצאה כלבה איך שהיא דיברה על א ר ו ס ת ה לעתיד!! ואז היא ניסתה לנשק את בט שעשתה פרצוף של בא לי להקיא עליך וברחה זה היה גדול המבט של אליס כשהיא קלטה ששיין וגני שכבו זה אחד הדברים הכי קורעים בתוכנית ואח"כ איך תוך שניה היא הפיצה לכל העולם לא הפסקתי לצחוק והתגובה של כל הבנות לסמס של אליס פשוט אין דברים כאלה ושניה אח"כ גני עושה לה אני אשמח אם לא תגידי לאף אחד חחחחחחחח תודו שרציתם לבעוט בגני כשהיא העירה לאליס על על הכתיבה ואז עוד המליצה לה לדובב סרטים מצוירים חחחחחחחח ענק ענק בכלל כל הדיאלוגים בפרק היה ממש מצחיקים בסוף כשכולן ישבו וצחקו על גני ושיין חחח בט הייתה ממש חמודה בפרק איך היא לא הצליחה להפסיק להתפוצץ מצחוק מזכיר לי את לירון כשאני אומרת משהו מפגר. אין לי ספק שאוטוטו שיין תרגיש חנוקה בגלל גני המטורפת ושניקי גנבה את הסרט בפרק הבא נקווה להרבה טיבטיייייייי לא היה בסוף הפרק הצצה לפרק הבא זה ביאס

ושוב שני הגרושים שלי ../images/Emo13.gif

פרק נחמד, מצחיק בהחלט. אהבתי מאוד איך שהחבורה צחקה על ג'ני ושיין בסוף, היה נראה שלכולן כמעט יש בעיות, וזוהי צורת התמודדות של התפרקות משהו. אני חושבת שאדל גנבה את הנגטיב, בגלל הסיבה שהיא ניסתה להעליל את זה על טינה. לגבי בט ועבודתה, אני חושבת שדווקא בסיטואציה הזו, היא נהגה שלא כהוגן, ודרשה מג'ודי להתפטר. פילס, לדעתי יש כאן בעיה בהגדרת הדמות, אי אפשר שאדם אחד יגלם דמות חזקה ודמות חלשה. הדמות של פילס היא דמות חכמה טפשה, קוטבית באופן קיצוני, מה שיוצר אותה כדמות לא מציאותית בעליל. אהבתי מאוד מאוד איך שבט דחתה את פילס NO, NO, NO..... הצטערתי שמציירים את ג'ודי "כרעה" סה"כ היא הייתה מאוד חמודה עד עכשיו, חבל לי עליה... זהו זה בינתיים, מחכה לפרק הבא. ותודה לכל העוזרים והמסייעים.

t i t i13

New member
חח פרק קרוע לגמרי ../images/Emo58.gif

שהמצלמה התקרבה לאליס שהיא התחילה לקלוט מה הולך עם ג'ני ושיין נקרעתי לגמרי חחח אין על הפרצופים של אליס XD שייני ממש ממש חמודות ולא הבנתי למה כל השאר נגעלו מהם וצחקו כל הזמן כאילו זה כבר היה מוגזם קצת חח ...נראה לי שהם לא ישארו ביחד שיין לא אוהבת את ג'ני בשיט =/ ואליס שלי כלכך מושלמת
חח איך היא שלחה הודעות לכולם XD

למעלה