5x01 Buffy vs. Dracula

14מתן

New member
ש-א-ל-ה

על פרקים מהעונה החמישית ששודרו בביפ כבר צריך לסמן |כוכב| ? עכשיו זה רק 501 אבל שבוע הבא זה יהיה כבר 502 אז נצתרך לשים עליהם |כוכב| ?

ANGEL N

New member
שמתם לב איך הפרק מרמז לבאות

ספויילרים להמשך העונה החמישית כבר ידעתי שהפרק הזה מרמז לבאות, אבל עכשיו שמתי לב לכוד כמה דברים. קודם כל שימו לב שעדיין בתחילת הפרק גו´ס מדברת על המשפחה כבאפי ןהיא בלבד, ללא דון, כלומר שהנקודה שבה "הכניסו" את דון היתה ממש באותו היום!!! שמתם לב כמה פעמים הוזכרה המילה דם, והחיים!!!! וגם הקטע של באפי כרוצחת ולא קוטלת כבר מתחיל מהפרק הזה ולא רק אחרי המוות של גו´ס. בקיצור יש כאן המון רמזים מטרימים לכל העונה, רק צריך לחפש בדברים הקטנים. ואני מאוד ממליץ לקרוא את הפרשנות לפרק הזה שאותו אני אתן בתגובה הבאה שלי...

ANGEL N

New member
סיכום הפרק (מומלץ ביותר)....

יש אתר שפירסם פרשנות לפרק הזה, הפרשנות מאוד יפה ומראה דברים חדשים. מומלץ מאוד לקרוא אותה, ואני גם מוסיף פרשנות לפרק הראשון של העונה השניה של "אנג´ל". את שני הסיכומים כתב בחר עם הכינוי JW אני אישית מאוד אוהב אותם!!

וואו פרק אדיר:)

אהבתי אותו מאוד:) בכל מקרה שנאתי את דוון... (אממממממממא...) אבל פרק מצוין הקטע שלי זה- כשזאנדר אומר שהוא לא מוכן להמשיך להיות הנער שאוכל עכבישים וחולה בעגבת יותר...:) חחח קורע.. והאמת ככה נזכרתי למה אני אוהבת את ריילי המוותק:) קנאי קטן... ואיזה מגניב היה עם גיילס והדרקו-גירלס...

ANGEL N

New member
אני לא יודע למה ? ../images/Emo41.gif

למה את כ"כ שונאת את דון כבר מהעונה החמישית, ועוד ישר מהפרק הראשון. לדעתי הפרקים הראשונים איתה היו ממש ממש ממש טובים ומאוד מסקרנים. היה איזה פרק אחד או שניים שהיא עיצבנה אבל לא יותר מידי. אני הבנתי שבעונה השישית היא מעצבנת אבל לא ראיתי את השישית אז אל תגידו לי כלום!!!! ות´אמת כמה שאני כל הזמן מגן על ריילי הפרק הזה הוא ממש עיצבן אותי. זה בטח בגלל שקפצנו מהעונה השלישית שאנג´ל נמצא בה ישר לעונה החמישית עם ריילי. סה"כ ריילי די בסדר

ANGEL N

New member
לא יודע הוא פשוט לא כ"כ גרוע...../images/Emo41.gif

כמו שאתם עשיתם אותו. ספויילר לעונה החמישית הדמות הופכת לבלתי נסבלת רק כמה פרקים לפני שהיא עוזבת וזה היה מכוון, בפרקים האלה כבר גו´ס רצה לגרום לנו לא ממש לאהוב את ריילי כדי שהוא יוכל להעיף אותו (כמו שרוב הצופים רצו). בעצם ריילי בעונה החמישית מוצג באור מאוד שלילי, עם כל הפחד שלו מזה שבאפי הרבה יותר חזקה ומועילה ממנו והוא גן מוצג אגואיסט אבל כל זה, זה בעצם תכנון מוקדם של גו´ס כדי להוציא את הדמות שרוב הצופים לא אהבו. אני מודה שגם לדעתי הוא די מיותר, אבל יש לו תרומה מאוד גדולה לבאפי, הוא הגבר הראשון (במובן של אהבה או חברות) אחרי אנג´ל וכבר כתבתי על העניין הזה בהרחבה, אין לי כח לחזור על החשיבות של ריילי לסידרה שוב

כן אבל

גם בעונה הרביעית תמיד הוא היה כזה דוחף ומעצבן ואולי באמת שמו אותו (כמו שמישהו אמר כבר) כדי שנראה שבאפי לא תוכל להיות עם גבר רגיל (סורי שאני לא זוכרת מי אמר את זה...) אבל בכל מקרה מזל שהוא עוזב...
עונה שביעית (אין לי מושג אם זה כבר שודר) זה נכון שריילי חוזר בעונה שביעית???? (אל תענו לי על זה!)

smgfan

New member
פרק באמת יפה!

אני מאוד מאוד אהבתי את הפרק הזה! וזה ממש גאוני להביא את דראקולה, כאילו איך לא חשבו על זה קודם? ציון:5
(הכי גבוה) ולמי שלא יודע, זה ששיחק את דראקולה פעם שיחק עם שרה גם ב"כל ילדי", הוא היה החבר שלה שם. ונראה לי שבהתחלה רצו את פרדי פרינז ג´וניור (הבעל) לשחק את דראקולה.

לiלה

New member
הקטע עם התרגום די הרס...

כי כל הקטע בבאפי זה שאנשים לא מדברים כאילו הרגע הם באו מהרחוב הם מדברים בשפה יפה ומהודרת.... והסלג הזה... SIGH... הוא פשוט לא מתאים.

לiלה

New member
שאלה....

על פרקים שהראו כבר בביפ (לדוגמא הפרק עם דרקולה) צריך להמשיך לסמן כוכב?

לiלה

New member
אוף............

כל פעם שאני שמה תמונה השם שלי משתנה ל"רק ספייק". אני לא יודעת למה זה קורה אבל זה קורה. אז בשביל שכולם ידעו אני מי שפרסמה את התמונה למעלה.

ד י י ז י

New member
אמממ..

כשאת כותבת הודעה, למטה למטה אבל קצת מעל ה"שלח" יש שתי אפשרויות "בחר\י קובץ" ו"כותרת\תיאור לקובץ". תלחצי על עיון שמצד שמאל של "בחר\י קובץ" ותבחרי משם את התמונה הרצויה. הבנת משהו? אני מודעת לזה שאני לא כל כך טובה בהסברים..

למעלה