5 דברים ש...

MeWithoutU

New member
../images/Emo41.gif5 דברים ש...../images/Emo41.gif

השעמום הורג...........
אז הנה מן שאלון שהכנתי........ למה 5?סתם כי בא לי... וגם מתאים לחודש מאי
5 דברים שהייתי רוצה לעשות ולא עשיתי
5 דברים שהייתי רוצה לעשות ועשיתי
5 דברים שמשמחים אותי
5 דברים שמעצבנים אותי
5 דברים שהייתי רוצה לשנות בעולם
5 דברים שמושכים אותי אצל בני המין השני
5 דברים/אנשים שאני הכי אוהב/ת בעולם
5 דברים שאני אוהב/ת בעצמי
5 דברים שאני לא יכול/ה לצאת מהבית בלעדיהם
5 הסמיילים שאני הכי אוהב/ת בתפוז
5 מילים לסיום............................
מקווה שנהנתם מהשאלון...
אם לא...אז באסה לכם...חחח

MeWithoutU

New member
עונה עונה עונה../images/Emo3.gif

5 דברים שהייתי רוצה לעשות ולא עשיתי - לטייל במקסיקו, להתחתן, ללדת, צניחה חופשית, לילמוד איטלקית (רק עכשיו התחלתי)
5 דברים שהייתי רוצה לעשות ועשיתי - קעקועים, פירסינג, לילמוד צילום, לטייל בעולם, לצלול עם דולפינים
5 דברים שמשמחים אותי - בעלי חיים (בעיקר חתולים), ים, מוזיקה, שמש, חברים
5 דברים שמעצבנים אותי - חוסר רגישות של אנשים, שלא מבינים אותי, ששופטים אותי, התעללות בחסרי אונים, אנשים מציקים
5 דברים שהייתי רוצה לשנות בעולם - עונש כבד יותר לפושעים, שיהיו יותר מקומות שמטפלים בבעלי חיים, שתיהיה יותר מודעות לסבל של הבעלי חיים
5 דברים שמושכים אותי אצל בני המין השני - עיניים, זקן, גבר רומנטי............
5 דברים/אנשים שאני הכי אוהב/ת בעולם - חתולים שלי, אבא שלי, אח שלי, סבתא שלי, חבר שלי
5 דברים שאני אוהב/ת בעצמי - את העיניים שלי...........^_^
5 דברים שאני לא יכול/ה לצאת מהבית בלעדיהם - איפור, פלא, מפתחות, ארנק, מראה
5 הסמיילים שאני הכי אוהב/ת בתפוז -
5 מילים לסיום............................ - משעמם לי רצחחחחחחחחחח בעעעעעעעע אההההההההההה

eshkolit32

New member
יישששש שאלוניקו

דברים שהייתי רוצה לעשות ולא עשיתי: - לטייל בארה"ב; לחיות בחו"ל; לשחק בסרט; למצוא את אהובי ; להוציא ספר סיפורים. 5 דברים שהייתי רוצה לעשות ועשיתי: - לחיות בת"א ; לפרסם סיפור בעיתון "העיר" ; לעזוב את מקום העבודה הקודם שלי; לנתק קשרים עם אנשים שהזיקו לי. 5 דברים שמשמחים אותי: אירוויזיון ; פרחים ; מוסיקה ; אהבה ; משחק ; נגינה ; בישול ; שיחות עם אנשים שאני אוהבת. 5 דברים שמעצבנים אותי: התנשאות ; אטימות ; ראש קטן ; אנשים שלא מסוגלים לזוז מילימטר מהקופסא שלהם; זלזול. 5 דברים שהייתי רוצה לשנות בעולם: להפחית אלימות; להגדיל טוב לב ; להפחית השפעה אמריקנית על כל דבר שזז; לצמצם נזקי זיהום הסביבה; להגדיל צדק. 5 דברים שמושכים אותי אצל בני המין השני: חוש הומור ; עיניים ; נאמנות ; פתיחות; טוב לב; חום ; פרגון. 5 דברים/אנשים שאני הכי אוהב/ת בעולם: האחיינית שלי; וכל החברות והחברים שלי. 5 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: אומץ ; נשיות ; נאמנות לעצמי ולסביבה הקרובה ; חוש הומור; כישרון כתיבה ; תשוקה לחיים. 5 דברים שאני לא יכול/ה לצאת מהבית בלעדיהם: נגן MP3 ; טישו ; מראה; ליפגלוס; משקפיי שמש; בטריה ספייר ל-MP3 - חשוב! 5 הסמיילים שאני הכי אוהב/ת בתפוז:
5 מילים לסיום.... - תודה לג'ולינקס על השאלון המהמם הזה
וסליחה שלא עמדתי ב-5 מילים. היה קשה לי להתאפק

LiorShap

New member
הולה

5 דברים שהייתי רוצה לעשות ולא עשיתי: צניחה חופשית,לנסוע על 150 קמ"ש עם חלונות פתוחים,להיות במשחק של בוקה נגד ריבר[ביציע של בוקה!], לצלול[אבל ממש לצלול,לא רק עם שנורקל מסכן] ולפתח קריירה מקצועית כשחקן כדורגל. ועוד משהו: סיאנס 5 דברים שהייתי רוצה לעשות ועשיתי: לנהוג על אופנוע ים,לטייל בחו"ל, להתגנב לבתי מלון באמצע הלילה חחח אממ...ולא עולה לי לראש אבל בטח יש עוד... 5 דברים שמשמחים אותי: מכבי,חברים,מוזיקה,אהבה[אויי זה נשמע קיטשייי] וסטייק. [סתם חחח לא היה לי מה לרשום] 5 דברים שמעצבנים אותי: חוסר צדק,צביעות,טיפשות[לא נעים להגיד אבל יש גם אנשים עם לב טוב אבל פשוט לא חכמים במיוחד וזה יכול לעצבן בטירוף] , ניצול 5 דברים שהייתי רוצה לשנות בעולם: עוני,שחיתות,לסגור חשבון עם אנשים שמגיע להם, 5 דברים שמושכים אותי אצל בני המין השני: חוש הומור,טוב לב,אינטילגנציה,עקשנות[מי שעומדת על שלה,ולא נגררת] ומן הסתם יופי 5 דברים/אנשים שאני הכי אוהב/ת בעולם" מכבי,חברים ,משפחה ... 5 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: אהמממממ וואי אין לי מושג 5 דברים שאני לא יכול/ה לצאת מהבית בלעדיהם: פלאפון[שבתוכו יש נגן],כסף,אוזניות,אממ...וזהו חח 5 הסמיילים שאני הכי אוהב/ת בתפוז: לוידע O: 5 מילים לסיום............................הולה קה טאל מי אמיגוו??

MeWithoutU

New member
וואי ליאורררררררררר

לנסוע על 150 קמ"ש..........וואיייייי גם אני רוצהההההההההההה^_^ חולה על מהירותתת................. מדכא שבישראל אין כבישים מהירים כל כך...... אני מתההה לטוס לגרמניה רק כדי לנהוג בכבישים המהירים שלהם ואז לחזור^_^ אתה ובוקה...חחח(= טוס איתי לארגנטינה...אני אבוא איתך למשחק()=

funky n

New member
לפחות היא למדית ../images/Emo6.gif

וליאור..יא מתחמק ממסנגר... כנס אליו

batel500

New member
באטל לענות.

5 דברים שהייתי רוצה לעשות ולא עשיתי 1. צניחה חופשית 2. הליקס 3. לטוס לארה"ב 4. לנצח בשלב הבינוני של שולה המוקשים 5. לעלות לגג של הבית 5 דברים שהייתי רוצה לעשות ועשיתי 1. לטוס לפולין 2. עגיל בטבור 3. למדתי לקרוא תוים 4. הייתי בחרמון 5. הייתי יותר משבוע מחוץ לבית בלי משפחה 5 דברים שמשמחים אותי 1. חיבוק 2. נוע"ל 3. לשיר 4. גלידה 5. זריחה 5 דברים שמעצבנים אותי 1. בי"ס 2. "תסדרי את החדר!" 3. התעלמות 4. "עגבניות מונעות סרטן" 5. ג'וקים 5 דברים שהייתי רוצה לשנות בעולם 1. מוות. 2. זיהום אויר 3. פוליטיקאים 4. טרור 5. שנאת אחים 5 דברים שמושכים אותי אצל בני המין השני 1. תחת 2. שיער 3. חיוך 4. צחוק 5. אופי מסויים 5 דברים/אנשים שאני הכי אוהב/ת בעולם 1. אבא 2. משפחה מדהימה שלי 3. חברות 4. חברי קבוצה 5. חברי בוגרת 5 דברים שאני אוהב/ת בעצמי 1. עקשנית 2. שמאלנית 3. שיער 4. טעם בבגדים 5. שרה 5 דברים שאני לא יכול/ה לצאת מהבית בלעדיהם 1. תיק (לאחרונה נגמלתי מהעניין) 2. ארנק (כשיש בו כסף) 3. פלאפון 4. כרטיסיה\חופשי חודשי 5. עט ודף. 5 הסמיילים שאני הכי אוהב/ת בתפוז 1.
2.
3.
4.
5.
5 מילים לסיום............................ שיהיה לכולם שבוע מהנה ומוצלח.

funky n

New member
משעמם

5 דברים שהייתי רוצה לעשות ולא עשיתי לטוס לאיטליה לטוס למקום יפה עם ים יפה וקיצר הבנתם... הופעה של שלמה ארצי למצוא משהו
לרצוח כולרות
5 דברים שהייתי רוצה לעשות ועשיתי לטוס לפאריז..אבל הייתי ממש קטנה אז זה לא ממש שעשיתי את זה חח לרקוד לשיר לאכול קרפ עם נוטלה ובננה (זה מה שעלה) ליצור..אנאערף.. 5 דברים שמשמחים אותי מוזיקה ליצור להיות עם אנשים שאני אוהבת להיות במקום יפה אם אני מוצאת בגדים שאני אוהבת 5 דברים שמעצבנים אותי מתנשאים בוגדים גזענים אגואיסטים אי צדק 5 דברים שהייתי רוצה לשנות בעולם שלא יהיו חראות בעולם שיהיה צדק שהעולם לא יהרס כמו שהוא נהרס כבר שלא יהיה סבל/מחלות שלא יהיה מוות 5 דברים שמושכים אותי אצל בני המין השני רגישות טוב לב שיער חיוך צניעות 5 דברים/אנשים שאני הכי אוהב/ת בעולם משפחה בעיקר 5 דברים שאני אוהב/ת בעצמי 5 דברים שאני לא יכול/ה לצאת מהבית בלעדיהם פלאפון אמפי קצת כסף מפתח
... 5 הסמיילים שאני הכי אוהב/ת בתפוז
לא יודעת יש הרבה..לא יכולה לבחור.. 5 מילים לסיום............................ חרא קקי שלשול ועוד 2 מילים שיתעצבנו עליי אם אני אגיד פה,אז אני אוותר...

yaeli20

New member
עונה

5 דברים שהייתי רוצה לעשות ולא עשיתי 1. לחיות בלונדון 2. לטייל באתיופיה 3. להציג סרט בבית קולנוע אמיתי שאנשים זרים יבואו וישלמו עבור כרטיס 4. לכתוב סדרת טלוויזיה 5. להיפגש עם מלכת אנגליה 5 דברים שהייתי רוצה לעשות ועשיתי 1. להיות שוב בלונדון/גרמניה/פולין 2. להיפגש עם כריסטיאן 3. ללכת לבקר בתיכון שלי 4. ארוחת בוקר עם אסתי 5. על האש רק המשפחה הקרובה (בלי חברים שתמיד מצטרפים) 5 דברים שמשמחים אותי 1. פרחים 2. מוסיקה טובה 3. אבירם2X 4. אוכל טוב 5. שוקולד 5 דברים שמעצבנים אותי 1. טיפשות 2. שחצנות 3. אכזריות 4. רעש של שיפוצים (כשהם לא בבית שלי!) 5. קמצנות 5 דברים שהייתי רוצה לשנות בעולם 1. שלום 2. יותר אהבה 3. שהגזענות תעלם מהעולם 4. מזון מים ותרופות לכולם 5. חינוך לכולם 5 דברים שמושכים אותי אצל בני המין השני 1.ידיים 2. תחת 3. נאמנות 4. הומור 5. מבנה גוף מסויים 5 דברים/אנשים שאני הכי אוהב/ת בעולם 1. המשפחה שלי (וזה כולל את כל בעלי החיים!) 2. החברים שלי 3. חמניות 4. שוקלוד 5. לכתוב 5 דברים שאני אוהב/ת בעצמי 1. שפתיים 2. עיניים 3. אף 4. אופי (למרות שלפעמים אני לא הטיפוס הכי קל) 5. כישרונות 5 דברים שאני לא יכול/ה לצאת מהבית בלעדיהם 1. ארנק 2. מפתחות 3. פלאפון 4. מוסיקה 5. דפים וכלי כתיבה 5 הסמיילים שאני הכי אוהב/ת בתפוז
(הוא ורוד!!!)
5 מילים לסיום............................ אני אוהבת את כוווללללללםםםם מלא!

Tears Dont Fall

New member
8056423

5 דברים שהייתי רוצה לעשות ולא עשיתי: צניחה חופשית לטוס לחו"ל לגור לבד לקנות אוטו לעשות קעקוע 5 דברים שהייתי רוצה לעשות ועשיתי: פסיכולוגית להוציא רישיון סקס
לקנות מיטה בעצמי פירסינגים למינהם 5 דברים שמשמחים אותי: מוזיקה שאחד מהחברים שלי מאושר שהצלחתי לעזור למישהו שעמדתי במטרה שהצבתי לעצמי שאני מקבלת מלא הודעות במסנ 5 דברים שמעצבנים אותי: הנהגים בישראל ריבים מטופשים שלא מבינים אותי, או שאומרים שמבינים בשביל לנפנף אותי שלא מתייחסים אלי שלא עונים לי 5 דברים שהייתי רוצה לשנות בעולם: שלום עולמי נו מאיפה לי 5 דברים שמושכים אותי אצל בני המין השני: זיפים המשולשים האלו מהטבור ומטה גובה חיוך עצמות בריח 5 דברים/אנשים שאני הכי אוהב/ת בעולם: מוזיקה המיטה שלי המשפחה והחברים שלי חדר עריכה לנהוג 5 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: עקשנות אכפתיות הומור עצמי לפעמים אינסטינקטים אחריות 5 דברים שאני לא יכול/ה לצאת מהבית בלעדיהם: פלאפון מפתחות ארנק משקפי שמש ת.ז ורישיון 5 הסמיילים שאני הכי אוהב/ת בתפוז:
5 מילים לסיום............................ אין לי כוח ללמוד להיסטוריה

למעלה