4X12

כבשים

New member
זאת רק אני או שגם אתם..

התאכזבתם מהפרק של החזרה של ג'ס? כאילו מה לעאזאל? ציפיתי לגמרי להתנהגות טיפה יותר שונה מג'ס ולמה הוא לא התעמת עם רורי?? זה כל היופי שבעניין!! אה ואיך קוראים לשחקנית שמשחקת את האמא שלו? כי היא נראית לי מוכרת..

elena20

New member
מה פתאום!

אני חולה על ג'ס!!! אני כל כך שמחה שהוא חזר כי הוא ורורי מושלמים ביחד הלוואי שיחזרו!הוא סתם משחק אותה קשוח הוא רגיש(מרגישה מוזר כי אני מדברת על דמות כאילו היא באמת קיימת!) בקיצור הפרק היה שווה רק בגלל שג'ס חזר

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

הפרק הזה רק מכין לפרק הבא. לא ששם טיפלו בנושא ג'ס ורורי כל כך טוב, אבל עדיין. ולשחקנית קוראים קתרין ווילהולט, אני חושבת.

o0Invisible0o

New member
אולי היא מוכרת מאי.אר?

היא שיחקה שם את האחות המסוממת של סוזן..
תמיד חסרת אחריות שנוטשת את הילדה שלה וזה.. היא חוזרת גם להופעת אורח בעונה השמינית..אם אני לא טועה.
והיא שיחקה עוד תפקידים קטנים בכל מיני תוכניות..נראה לי.:X

Girl From Mars

New member
מה?!?!?! זאת היתה היא?!?!../images/Emo2.gif

פאק.
אממ. היא נראית שונה.XD אוי נכון זאת היא.
אוי איך לא זיהיתי?

Sweet Misery

New member
זכרתי משהו מעומעם מהכתוביות.../images/Emo12.gif

זה גם ווילהויט ולא וילהולט

Girl From Mars

New member
חה!../images/Emo6.gif

אוקיי, לרורי היתה חצאית סקוטית כשהיא יצאה מייל, אבל כשהיא הגיעה לאמילי איכשהו השתנתה לה החצאית.
(אני שמה לה לפרטים הכי שוליים והכי לא חשובים, כן.
)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

היה גם קטע שהיא מגיעה הביתה ומתחילה להוריד את המעיל בזמן שהיא מדברת עם לורליי והיא כזה נכנסת לחדר שלה ממשיכה לדבר ואז היא יוצאת ומתחילה לשים שוב את המעיל..אז למה הורדת אותו בכלל..?
כאילו.
נמנ. לאמשנה.:X

o0Invisible0o

New member
הדס.../images/Emo11.gif

מתחילה להזכר למה לא אהבנו את ג'ייסון?
איך הוא מייבש אותה בטלפון במשך כלללללל הבוקר החופשי שלהם ביחד..:X
ואמ. הקטע עם לוק זה שולי.
[והוא לא דוק, כאילו כמה קשה לזכור שזה לוק.
XD] אה. ובלי קשר.
אני זוכרת שפעם ראשונה שראיתי את הפרק בהתחלה כזה לא הבנתי מה רורי רוצה מהלחם והאוכל!!
ואז.
זה פשוט נהיה עצוב..:X
נו מה?

Girl From Mars

New member
איכס ג'ייסון.:X

אני שונאת כשאנשים צופרים ומנסים לעקוף בפראות.XD ולא אכפת לי שזה היה בגלל שהוא איחר ללורליי.
ובהתחלה הקטע עם הלחם - חשבתי שהיא כועסת על לוק או משהו אז היא פשוט קונה לחם ולא אוכלת אצלו.XD ואז נזכרתי שהיא לאר ממש כועסת על לוק ושבעצם גם כשהיא כועסת עליו או משהו היא הולכת לאל, ואז, אממ, כן.XDXD לא חשוב.

למעלה