3.03

Im All That

New member
../images/Emo41.gif3.03../images/Emo41.gif

שם הפרק:The End Of Innocence (בתרגום החופשי:סיומה של התמימות)
מספר הפרק:פרק מספר 54
תקציר (יס):ג`ימי צריך לקבל פעם נוספת החלטה האם לעזוב את משפחתו או להישאר. קירסטן חוזרת הביתה ושרלוט נאלצת לעזוב את ביתה. מריסה וריאן עומדים בפני אפשרות של פרידה, לא מרצונם.
תקציר מורחב (באנגלית):http://www.fox.com/oc/recaps/303.htm
שחקני אורח: Tate Donovan .... Jimmy Cooper Michael Adler .... Jeff Frenkel Eric Mabius .... Dean Jack Hess Jennifer Parsons .... Realtor Autumn Reeser .... Taylor Townsend Blake Robbins .... Don Jeri Ryan .... Charlotte Morgan
שירים: Wish I Was Dead Pt 2 - Shout Out Louds Gangsters and Thugs - Transplants Salvation - Black Rebel Motorcycle Club Baby Blue - All Sad Girls Are Beautiful In The Aeroplane Over The Sea - matt pond PA

f10

New member
../images/Emo58.gif 313

פרק טוב. במיוחד הקטע עם ג'ימי (רק חבל על מה שקרה לו).

TAL 8

New member
איזה פרק יפה היה..../images/Emo13.gif

איזה פרק טוב היה..מסכן סת'י..
אני שונאת את הדיקן הזה הלוואי שימות !!!!!! מריסה: מי אתה? רייאן: מי שתרצי שאהיה.. בן מקנזי-->כי שלמות היא לא מילה גסה

Aviad1987

New member
ח"ח על ההשקעה ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

כל הכבוד. ופרק נהדר. גם הפסקול - כרגיל

../images/Emo41.gifפרק מעולה !!! ../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

קודם כל ריאן ומריסה- אני לא יודעת איך מישהוא יכול להגיד שהם לא מאוהבים אחרי הפרק הזה, הם היו כאלה מקסימים וחמודים ומושלמים
לא איכפת לי מה יקרה בעתיד, האוסי זה ריאן ומריסה וזה תמיד יהיה ריאן ומריסה. סת' וסאמר- סתם משעממים ואין להם שום מטרה בפרק הזה, אבל אהבתי את הסצנה האחרונה שסת' מגן על סאמר מהדיקן, זה היה חמוד. ג'ימיי- הוא עכשיו הפך בעיני לאפס מאופס באופן רישמי !!! והאיפור ששמו עליו היה יותר מידי מוגזם. קנדי- חמודים כתמיד, שקירסטין בכתה שהיא קראה את המכתב, זה היה כזה Awwwwww. ומסכן סנדי, הוא דואג לחברה, לריאן, לבית ולקירסטין ונראה שכל העולם על הכתפיים שלו, אני שמחה שקירסטין חזרה, סנדי זקוק לה. ג'ולי- מה שטוב בג'ולי זה שהיא אנושית, כמה שהיא רעה ומגעילה וניסתה להפליל את ריאן בניסיון לרצח של טריי ועשתה מלא דברים שנחשבים בעיני ללא מוסריים ולא נכונים, תמיד אהבתי אותה, את האנושיות שמתחת לכל הזוהר, שמריסה סיפרה לה שג'ימי עזב והיא בכתה, זה היה עצוב. אבל ג'ולי תתגבר על זה, אם מישהוא יכול להתגבר על זה זו היא פשוט כי היא ג'ולי. הסצנה האחרונה שקירסטין חוזרת הביתה היתה מקסימה, אהבתי שריאן חיבק אותה ראשון, ואהבתי את העובדה שסת' קצת היסס אבל הוא היה מאושר לראות אותה, וסף סוף כל הכוהנים במטבח. סוף מושלם לפרק מושלם !!!

sahchar

New member
אחלה פרק שבעולם, כל פרק חוויה חדשה

אני שונא את הדיקן הזה ואת הבלונדינית המטומטמת זאת שעושה את המחזה בהארבור, ריאן ומריסה פשוט מושלמים ביחד הם שווים את כל הסדרה הזאת, הקטע ששוב מתעללים בס'ת נראה לי מפגר לגמרי הרי הוא התבגר בשנתיים הוא צריך לצאת טיפה יותר גבר, לא? וסוף סוף קריסטין חזרה הבייתה ועזבה את השארלוט השקרנית הזאת שזה טוב.

Doud13

New member
באמת פרק יפה!!!

היה ממש יפה בעיקר כשרואים איך סנדי מתחשב בכולם אבל גם עצוב בגלל מה שקרה לג'ימי!!!

Aviad1987

New member
פרק חזק. ג'ולי ../images/Emo7.gif

איך היא נתנה לו עוד צ'אנס רק אלוהים יודע. אני לא הייתי עושה לה כאלה דברים...

edlyn

New member
אווו

קודם כל חשוב לי להגיד שכבר על הפרק השלישי נמאס לי מקריסטין :/ כאילו מה... במשך שלושה פרקים לסנדי וקריסטין יש סיטואציה זהה לחלוטין כשהם נפגשים: סנדי בא קריסטין מקבלת אותו בזרועות פתוחים כל מני זיבולי שכל על געגועים וחזרה הביתה נשיקה שוב חיבוק שרלוט מגיחה מאמצע שומקום ככה זה בדיוק. אין גיוון קצת? ריאן כזה, אבל כזה גבר. איזה מפרגן הוא, ואיזה.. ממ האאאא מחרמן הוא
כואב, כואב הלב. והוא ומריסה מקסימים ביחד
יש להם פעם ראשונה מיוחדת
גולייי!!! ג'ולי המסכנה... היה עצוב כשמריסה נתנה לה את הטבעת. וטיילור כזאת מוצי פוצי.. יש לה קשר לדיקן? לסת' וסאמר כבר לא מתייחסת, הם חמודים to much שזה מחליא.

פרק טוב....אי אי אי..אנשים חדשים

לשנוא... הבלונדינית הקנאית...חאלס..הסנו שאת מקאה במריסה...יש גבול הדיקן..אוי אני מזה רואה איך תופסים אותו מזיין או משו את הבלונדה המפגרת ומעיפים אותו לטיחו. סת וסאמר...אי לוב דאם~! ראין ומריסה...כמה דברים שני אלה כבר עברו..זה משו ג'ולי- אוי ..אני פשוט חולה על האישה הזאת... וזה ממש היה מפגר שג'ימי לא השאיר אפילו מכתב שמסביר למה הוא נוטש אותה... כאילו זה סתם נראה מעליב וחרא עכשיו...שהיה מספר לה לפחות את הסיבה בכללי ...פרק טוב אה ומה קורה עם הכלבה הזאת..מהגמילה...?! מי זאת אלוהים

RossandRachel

New member
הפרק הזה...

אין לי יס ואני וחברה שלי, שתינו עם הוט מכורות קשה וסיימנו לראות את העונה השניה ושכחנו מהשלישית ורק אתמול נזכרנו והלכנו לחברה שלנו שגרה רחוק אבל העיקר שראינו וזה היה פשוט תענוג...40 דקות של התמוססות מול המסך...סדרה כ"כ איכותית אבל הפרקים ממש קצרים!!!חחח אהבתי כל שניה בפרק...חוץ מג'ימי- הוא כ"כ חרא...וטוב שלא הגזימו עם האיפור...

sivanick

New member
יש משו שלא הבנתי...

ריאן ומריסה שכבו עכשיו פעם ראשונה? מה הם לא שכבו כבר בעבר??

sivanick

New member
זה מה זה מטומטם

היא שכבה כבר עם הגנן אז לא איתו? הייתי בטוחה שהם שכבו מזמן..

Aviad1987

New member
היא גם לא שכבה עם אלכס

היא שכבה רק עם לוק .. ואחר כך הצטערה על זה מאוד.

למעלה