25 דברים!!

shahar1989

New member
../images/Emo41.gif25 דברים!!../images/Emo41.gif

אז נראה לי שכולנו כבר ראינו, שמענו על זה.. משהו שרץ בפייסבוק ונשלח לכולנו מכל עבר אפשרי- קטע כזה שמי שמגיע אליו ה"מכתב" הוא צריך לכתוב 25 דברים על עצמו ולשלוח לעוד 25 אנשים אז נעזוב את הקטע של הלשלוח, אבל יאללה!!! כל אחד יכתוב 25 דברים על עצמו, עדיף כמה שיותר עסיסים, כמה שמחוף ידועים.. ו.. יאללה.. תנו בראש!!!!!

shahar1989

New member
וכמובן - אני../images/Emo3.gif

1. אם סבא שלי לא היה מעברת את השם משפחה שלנו כשהוא עלה לארץ היו קוראים לי היום שחר גלקין (GELKIN) 2. משפחה מצומצמת - 6 | טיפה יותר מורחבת - 9 | עם דודים בני דודים וכאלה - 27 (ארוחת שישי בדר"כ כוללת 21 נפשות) 3. בכל חיי זכיתי להכיר 2 כלבים של המשפחה - טרי (שמת כשהייתי ממש קטנה) ותומי - שנמצא אצלנו מליוני שנים (15 שנה+-) 4. יש לי אח תאום, קוראים לו אורן, ואנחנו עושים בערך הכל אותו דבר - אותה כיתה רוב השנים, אותם חברים, יוצאים יחד, מבלים יחד ועכשיו גם עושים יחד שנת שירות. מלבב. 5. נשארתי עוד שנה בגן, זה אומר שאני מהגדולים בשנתון שלי 6. הסעיף הקודם לא הפריע לי לדחות עוד שנה מהחיים ולצאת לשנת שירות!! [יאא מאן!!
] 7. חתמתי עוד שנה לצבא, עוד הרבה לפני שהתחלתי, מה זה משנה, על הדרך עוד שנה
8. יש לי בלב פעימה נוספת לפעימות הרגילות [אל תשאלו.] 9. כמעט וויתרתי לחלוטין בגלל העמוס על התחביב הכי גדול שלי - צילום 10. בכיתה י"א (לפני שנתיים) קיבלתי מסבתא טבעת שהיא קיבלה מסבא שלי כשהם עלו לארץ ומאז היא לא ירדה מהיד שלי (רק פעמים בודדות) 11. אגב פעמים בודדות, אחת מאותן הפעמים הבודדות היא הורדה וכמעט אבדה ע"י מר אפשטיין היקר 12. אני ממש כמעט ולא רואה טלויזיה, יש לי בחדר, עם ממיר והיא אפילו מנותקת מהשקע. 13. ספרים אני אוהבת, ממש אוהבת, אבל זה בא בתקופות, או שאני בולעת בלי לשים לב 4 ספרים בשבוע או שבמשך חצי שנה אני לא רואה ספר. 14. אחד המקומות שאני הכי אוהבת בארץ זה הצוק במדרשת בן גוריון. עדיפות על זמנים שאין שם אנשים. 15. אם כבר על שדה בוקר דיבנרו - גרתי שם במשך וחצי3 שבועות. 16. 3 דברים ששוברים אותי זה פרוזן יוגורט, מיץ תפוזים סחוט, וברד פסיפלורה. 17. כשהייתי בת 7 מצאתי את האפיקומן וביקשתי מסבתא שלי שפן לבן. אגב, עד היום לא קיבלתי אותו... 18. כשהייתי בת 10 שיחקתי "הכדרים באים" במגרש כדורסל עם הבנים במושב שלי, אני הייתי כדר, אחרי שני צעדיים פחות או יותר נפלתי, ושברתי את הרגל. 19. אפשר להגיד שאני מתאהבת בכל מה שזז. אז אם אני מתאהבת בכם, אל תקחו את זה אישי
20. ועכשיו קצת רצינות, במשך כל חיי 'התאהבתי'(הגדרה גדולה מידי בשבילי...) פעמיים 21. יש הטוענים כי אני הורסת מוצרי חשמל כפייתית 22. שירים מזכירים לי תקופות ואנשים שהכרתי ואני מכירה, כשאני שומעת שיר אני מיד דואגת לחבר אותו לאדם כלשהו שלקח חלק כלשהו בחיים שלי (גם אם קטן) 23. הבנאדם שאני תופסות ממנו דמות חכמה ובעלת נסיון חיים הכי גדול הוא אבא שלי ואני מאחלת לכל אחד להיות דומה לו אפילו במעט. 24. כמעט אף פעם אני לא מצליחה להציב לעצמי מטרות שאני רוצה להגשים ולממש מראש, וברוב הפעמים שכן הצבתי הדברים קצת התפקששו. 25. הערך החשוב ביותר שאדם צריך לאמץ לעצמו לפי דעתי ואמונותי הוא אושר – אושרו של האדם זה הדבר החשוב ביותר.

אני גם../images/Emo9.gif

1. אמא שלי רצתה לקרוא לי "סי" (כמו סי הימן) כשנולדתי, אבל הבעיה שהשם הזה לא כ"כ מסתדר עם השם משפחה שלי, ביחד זה יוצא "סיסיטון"
, אז היא לקחה את התרגום לעברית
ים.
2. כשהייתי קטנה הייתי מכורה לפאואר ריינג'רס, ממש אובססיבית. אז יום אחד, כשהחשקנים באו לארץ, בעזרת פרוטקציות נסעתי לפגוש אותם ולהצטלם איתם.
3. יש לי חרדת בחינות מזעזעת, אני מקיאה, מתמלאת בפריחה ובמקרים קיצוניים גם מתעלפת, לפני מבחנים.
4. הכלב שלי הוא אהבת חיי, הוא חלק ממני כבר 11 שנים.
5. לא יצאתי לטיול שנתי כבר מכיתה ז', ובכל זאת, זה הדבר שאני הכי מחכה לו כל שנה. בגלל החופש כמובן שזה משאיר לי
.
6. אני בת יחידה של ההורים שלי, יש לי 3 אחים בנים. 1 גדול ו2 קטנים.
7. אני חולה על גאדג'טים למניהם, יש לי איפון, איפוד טאצ' ועוד המון שטויות כאלה
.
8. החלום שלי להיות צלמת כשאגדל, בעקבות דודה שלי שהיא צלמת
.
9. הדודים שלי מאד צעירים, ככה שהם קרובים אלי בגיל יותר ממה שהבני דודים שלי קרובים אלי בגיל. וזה ממש כייף
10. עד החופש הגדול אני רוצה שיהיה לי כבר רישיון
ואני עובדת על כך.
11. אם היתה לי את האפשרות, מבין כל הגברים בעולם,היום, לבחור את בעלי, היית בוחרת בלירון לב.
12. לתפוז הגעתי דרך הפורום של גלעד שגב, מאז הוא כבר נסגר
אבל אני פה כבר 3 שנים ויותר.
13. החלום שלי הוא לנסוע לאלסקה כשאסיים יב'.
14. השיעור שאני הכי אוהבת בבית ספר הוא דווקא אזרחות!, כי יש לי מורה פשוט מלך
15. המתנות שאני הכי אוהבת לקבל ליומהולדת זה דיסקים.
מדף הדיסיקים שלי מתרחב בכל יומהולדת בלפחות 6 דיסקים חדשים.
16. אני מכורה לNICI, כל החדר שלי מלא בכבשים שלהם, בהאסקים שלהם, בג'ירפות, בחזירים וכו'. וגם כל הדברים של הבי"ס זה רק מניקי.
17. אני בן אדם עם המון פרוטקציות בכל מקום: יש לי דודה בכנסת, דוד בבית המשפט העליון, היתה לי דודה בממשלה, קרובי משפחה בגל"צ, ועוד המון המון דברים כאלה
.
18. בבית של סבתא וסבא שלי יש על כל הקיר תמונה ענקית ענקית של כל הנכדים שלהם, ואני הבת היחידה, ועל הראש שלי מודבק בריסטול שחור עם סלוטייפ, שאני הדבקתי בעצמי
.
19. אני מפחדת פחד מוות מחיות בעלות כנפיים ונוצות. ונגעלת מהם באופן מחריד.
ואחים שלי יודעים לנצל את זה יפה, כמו לזרוק עלי אוכל של יונים בכיכר בונציה שמלא ביונים, כדי שכולן התיישבו עלי.
20. אני קיבונצניקית ואני שונאת לנסוע על אופניים. זה שילוב כמעט בלתי הגיוני.
21. בחדר שלי תלוי ציור שאבא של עברי לידר צייר בכבודו ובעצמו
. אבל זה רק באופן זמני, כשתגיע ההופעה בברל'ה הוא יחזור לבעליו המקורייםץ
22. השיר הישראלי הראשון שאהבתי היה "ציפורים" של שרון רוטר, וגם "עכשיו אני" של ארקדי דוכין, אה וגם "הילד בן 30" של אהוד בנאי או איך שלא יקראו לשיר הזה
. (חוץ מיונתן הקטן ואלה).
23. אני מתה על חדשות ואקטואליה וזה. בכיתה תמיד צוחקים עלי בגלל זה, כי מאוד טובה בהיסטוריה ובידע כללי בגלל זה. |מסמיקה|
.
24. יש לי זיכרון מ-פ-ח-י-ד. אני זוכרת שיחות שלמות עם אנשים בע"פ, מה הם לבשו כל יום בשבוע, ואת כל ההיסטוריה שלהם בע"פ. שזה עוזר מאוד לידע הכללי שלי שציינתי קודם^ (אני זוכרת אישים וזה, ודברים שקרו בעולם, ושנים חח
).
25. יש לי אף מכוער. אני רוצה לעשות פירסינג באף, אבל מחכה עם זה, כי במילא אני מתכוונת להחליף אותו בשנה הבאה חח. (את האף).

אה יש לי עוד אחד../images/Emo6.gif

26. אם אתם מכירים זכר שקוראים לו חוף, תשלחו מסר או משהו
. אמא שלי עושה מצוד אחרי אנשים שקוראים להם "חוף", כדי שיום אחד היא תוכל לחתן אותי איתם. ואז זה יהיה "חוף ים".
ממש נפלא.

roni pi

New member
בואעהעעאה ../images/Emo9.gif

{ישבתי וכתבתי.. ופתאום בגלל כל הסערה בחוץ המחשב נכבה והתוצאה שהכל פשוט נמחק. אבל היי אני לא מתייאשת
} אז ככה: 1. נולדתי יומיים לפני מלחמת המפרץ, ככה שכל התמונות מהתקופה ההיא הן בתוך ממ"ט ! מגניבה שכמותי 2. השכנים שגרו קומה מעלינו בראשון, גרים עכשיו רחוב לידנו בבני דרור..
(סיפור קצת הזוי.. הם עברו למודיעין, ואנחנו לר"ג.. ואחרי הרבה שנים של ניתוק קשר פגשנו אותם במקרה באילת, והם סיפרו שהם עוברים למושב -שהוא דווקא לא בני דרור- וכשאנחנו הגענו לאזור הם גם עברו לפה.. עולם קטן !! אותו ילד שהיה איתי בגן, עכשיו איתי בשכבה :)) 3. הייתי {ועדיין} ילדה אקסטרה פעילה.. הייתי כמעט בכל חוג אפשרי.. גם הדברים היותר הזויים שתשמעו כמו- מפוחית, טבע וסיירות, שחמט, וטרינריה, צעירי ר"ג.. והדברים הרגילים- אורגנית, ג'ודו, כדורסל.. ומכתה ו' עד עכשיו (חוץ משנתיים הפסקה)- מחול (בלט,ג'אז,היפהופ,מודרני)... ובלי קשר גם יושבת ראש מועצת תלמידים, עורכת עיתון ר"ג (וגם העורכת בביתספר עצמו), תנועה.. ואח"כ מתלוננת שאין לי זמן
4. אני לא בנאדם חולה בכלל.. אבל כל חורף יש לי איזה שפעת קשה או דלקת ריאות ובזה אני ממצה את המחלות שלי לאותה שנה.. היו לי בחיים 3 דלקות ריאות.. הראשונה הייתה בכתה ב' והייתי מאושפזת, וזה בגלל שחזרתי מביסתפר בגשם בלי מעיל/מטריה.. השנייה הייתה בכתה ח' לפני טיול על ספינה שממש רציתי ללכת אליו.. הרופא לא נתן לי וזה היה ממש מבאס. 5. בכתה א' השתתפתי בפרסומת לאבקת כביסה עם ילד שהיה בתכנית "בראבו", וגם בתפקיד קטן בסרט "דשאים סגולים" עם אורנה פיטוסי.. אם מישהו ראה אולי
6. הייתי בבית של אלי יצפאן {אבא שלי היה מרצה שלו} חח 7. בכתה ב' הייתי עם בן דוד שלי בגן שעשועים.. והיה שם מן סולם כזה שכל קצה שלו מחובר לאדמה.. שזה יצר מן קשת כזאת.. והמצאתי איזה משחק לעלות שלב בסולם- ולקפוץ.. ואז לעלות שני שלבים בסולם- ולקפוץ.. וככה הלאה.. בן דוד שלי ישב על נדנדה בצד, וכשהגעתי לשלב התשיעי ובאתי לקפוץ הוא אמר לי שלא כדאי לי ושאני אשבור את היד. אני בכל זאת קפצתי (מפתיע), ואכן שברתי את היד. את יד שמאל האמת, שזאת היד שאני כותבת בה.. מה שאומר חודש שכונה בכתה ב'
ומצד שני כשנסענו לאילת באותו זמן לא יכולתי להיכנס לים/לבריכה.. 8. אפרופו שמאלית, אני השמאלית היחידה במשפחה.. ובין הבודדים במשפחה המורחבת ממש.. מה שמוזר, כי זאת תכונה תורשתית אם אני לא טועה. 9. עוזי חיטמן זה נשמה, אומן ויוצר, שאני לא יכולה להסביר כמה שאני לא יכולה להשלים עם המוות שלו. כמה שכולי צמרמוורת כשאני שומעת שירים שלו.. 10. בכתה ח' היה לי מחוץ לבית, בית על העץ!!!
(שפחדתי לעלות עליו, אבל זה כבר סיפור אחר
) 11. ביסודי למדתי במסלול שלמדנו בו גם תפילות ושיעורי יהדות.. משהו שלדעתי זה ידע כללי בסיסי לכולם.. ועד היום זה משפיע עליי. 12. החבר הרציני הראשון שלי, היה קודם החבר הכי טוב שלי.. וככה לדעתי דברים אמורים לעבוד באמת 13. היה {ויש} לי חלום שיהיה לי אח גדול.. (אפילו רק בשביל לקחת לו טרנינגים!!
) 14. אפרופו חלומות, אני ידועה בחלומות ההזויים שלי. אני תמיד חולמת על דברים מוזרים ומפחידים.. נגיד שרוצחים אותי/את המשפחה.. אונס.. היריון.. דברים כאלה. או לחילופין דברים בלי שום קשר לכלום. פעם אחת חלמתי את אותו חלום 3 פעמים באותו שבוע והוא התגשם.. תמיד חברים היו אוהבים לתת פירושים לחלומות שלי, ומאז ומתמיד בא לי שמישהו מקצועי יפרש לי. 15. בכתה ח' הופעתי במופע פתיחה של המכביה.. הופענו עם עוד 1000 בנות, וזה היה מטורף. מה גם ש-3 בנות מבין ה-1000 הן בנות פה מהמושבים שאז לא הכרתי. וכיום, הן בין החברות הכי טובות שלי. 16. אפרופו מקריות, החיים שלי די מתבססים על דברים כאלה. וזה פשוט קורה כל הזמן, בכל מקום...- גורל משהו? 17. עשיתי עגילים באזניים בכתה ו' או ז' רק בגלל שחברות שלי טענו שאני לא עושה כי אין לי אומץ. אז הוכחתי להן שיש לי
(בכתה ח' עשיתי את החור השלישי והאחרון באוזן ובכלל. נגד פירסינגים למיניהם..) 18. קל לי הרבה יותר להתחבר לאנשים שגדולים ממני.. 19. בכתה א' עשו בדיקת ראייה בביתספר ומאז ועד היום אני בעלת משקפיים. היו שנתיים שהתכחשתי לזה ולא הרכבתי, ובעצם העלתי את המספר. למרות שהבעיה אצלי היא בכלל הצילינדר. 20. יש לי כתם לידה ליד הפופיק 21. בכתה ב' או ג' ואני ובנדוד שלי זכינו באיזו הגרלה או פרס או משהו ללכת למפעל של במבה ועשו עלינו כתבה בעיתון עם תמונה שלנו בתוך בריכת במבה ענקית..
22. אני סופר רגישה, גם אם זה לא תמיד נראה ככה.. ואני נוטה לנתח מצבים ולהתעסק בדברים קצת יותר מדי. 23. יום אחד בכתה ב' בערך הלכתי עם אמא שלי ברחוב ועצרה אותנו מישהי ואמרה לי "זאת את מהספר".. לא הבנו על מה היא מדברת, והיא סיפרה שיש איזה ספר על מדינת ישראל שיש בו תמונה שלי. קנינו את הספר והסתבר שבאמת אני מופיעה שם (+ תמונות של בני דודים שלי. זה היה קצת הזוי.. אבל ממה שאני זוכרת מישהי צילמה אותי ולא הודיעה שהיא באמת עושה בזה שימוש.. עד היום יש לי את הספר הזה אגב) 24. אחד האנשים שאני יותר מעריכה, מעריצה ואוהבת זה המחנך שלי.. הוא פשוט קולט אותי. אני לא מסוגלת להסתיר ממנו כלום 25. אחת האהבות היותר גדולות שלי זה סטאנד אפ. וכן, אני מהמגזימים. אני יודעת מערכונים שלמים בע"פ.. מי אמר.. מתי.. איפה.. אני יכולה לראות את אותו מערכון 700 פעם וזה עדיין יצחיק אותי. וכן, אני מהמצטטים.. אם זה בבית, בכתה.. אני חולה על זה. מתכננת ללכת לקומדי קלאב כבר שנים ולא יוצא.. אני מכירה גם את כל הסטאנדאפיסטים הלא מוכרים.. הייתי פעם בהופעה של שחר חסון.. ואני מהסוגדים ליום טוב, צחוק מהעבודה.. וכל אלה

../images/Emo126.gifווואי.

אחרי שכתבתי בפייסבוק, נזכרתי בפול דברים שיכולתי לכתוב, הנה ההזדמנות
1.אני מרכיבה משקפיים מגיל שנתיים בערך..
2.אני קצת דלוקה כרגע על מישהו ומנסה להימנע מזה ממש כי זו הידלקות לא בריאה.
3.יש האומרים שאני בן אדם מצחיק, אני אוהבת את זה וממש כיף לי שאנשים צוחקים ממשהו מצחיק שאמרתי
4.אני מתמכרת בקלות ממש להמון דברים.
5.החלום הכי גדול שלי עד לפני כמה חודשים היה להופיע בקיסריה
6.עכשיו החלום שלי הוא למלא את בארבי ת"א ו/או תמונע. וגם להוציא דיסק אם אפשר
7.החלום הכי גדול שלי שהוא לא יכול להתגשם לעולם הוא אח/ אחות תאום. שחר אני מקנאה בך
8. יש לי פחד גבהים כבר כמה שנים טובות
9. אני חולה על צעיפים ויש לי די הרבה, גם דקיקים וקיציים וגם עבים ומחממים.
10. אני אוהבת לראות טלויזיה, והרבה. גם תכניות עומק ומדע סטייל ערוץ 8 וגם דברים שטחיים ורדודים כמו הוליווד הילס למשל
11.עד כיתה ו' הייתי התלמידה הכי חכמה בכיתה
12. החל מאמצע-סוף כיתה ז' התחלתי להבריז מבצפר, השיא היה בכיתה ט' או י'. [ולא שעכשיו המצב מזהיר.]
13. אמא ואבא שלי לוקחים את העניין קשה יותר מבית הספר, וזה מוזר, אבל בסדר.
14.עד לא מזמן קיוויתי שיהיה לי אח או אחות קטנים. אבל זה לא הולך לקרות.
15. בגלל זה, אני ממש מחכה לזה שאחותי תתחתן ותלד לי אחיינים חמודים.
16. אני לא חושבת שאני ארצה להתחתן, אני כן ארצה אירוע ומסיבה אבל לחתום ברבנות וכו', לא.
17. זה בגלל שרוב הסיכויים הם גירושים בסוף, אבל בעיקר בגלל שאני לא אוהבת את ההגדרה "בעלי", אף אחד לא יהיה בעלי וזה בגלל שאני הבעלים היחידים של עצמי.
18. אם כבר 18, לפני חודש היה לי יומולדת 18 וזה מגניב.
19. אני בן אדם מאוד עצמאי ויכולה להסתדר לבד בהמון מצבים. אני ממש מחכה ללגור לבד.
20.המטרה הגדולה שלי לאחרי הצבא היא לטוס דרך הסוכנות היהודית להדריך בסאמר סקולז בארה"ב. ואם לא, אז סתם לנסוע לארה"ב לאיזו תקופה.
21. אני ממש לא מתעניינת בטיולים למזרח הרחוק, לא מושך אותי לא הסמים ולא החוויה.
22.אני אשכנזיה לגמרי, לבנה אחושילינג ולא אוכלת שום דבר חריף. ואל תקראו לי פרידמנית כי אני ארביץ לכם.
23.אני יודעת להודות בטעויות שלי, ורוב הפעמים מבקשת סליחה כשאני צריכה.
24. אבל אם אני צודקת, אני לא אוותר בכלל ולא אכנע בוויכוחים. אבל זה רק אם אני בטוחה בעצמי 100%
25. אני ממש בשוק שהצלחתי לכתוב עוד 25 דברים על עצמי. שאני אהיה לי בריאה

אני מנסה...

1. אני ממש לא טובה בלכתוב רשימות על עצמי. 2. אני שומרת כרטיסים מהופעות שהייתי , יש לי אוסף פלייליסטים ורשימה של כל ההופעות שהייתי בהן. 3.אני ממש ממש אוהבת לצלם ומתה למצלמה חדשה ומקצועית 4. יש לי אובססיה למוזיקה והרבה אנשים יודעים את זה.. הקוסמטיקאית שלי קוראת לי קוטנר.. בעבודה הייתי שירונט ו MP4 תמיד שואלים אותי מי שר וכאלה.. 5. השמות של שני החברים הכי טובים שלי מתחילים ב-ד' 6. יש לי טלפתיות ממש מוזרות עם אנשים. 7. יש לי אובססיה לדיסקים מקוריים.. ויש לי בסביביות ה-100 + 8.הדיסק הראשון שלי היה של ספייס גירלז הראשון
9.אני רגישה, פגיעה, וחסרת עמוד שדרה שזה ממש נורא! 10. שהייתי קטנה נפל עליי מגהץ על הפנים ונפלתי על מנגל. 11. יש אומרים שאני יודעת לכתוב יפה.. ואני כותבת קצת למגירה 12. אני בקושי רואה טלוויזיה אבל אני מכורה למחשב 13. התיקיות מוזיקה שלי הן הכי מסודרות בעולם! אני יודעת בדיוק איפה כל שיר נמצא.. ויש אלפים
14. שהייתי קטנה רבתי עם אח שלי בגלל שהוא קנה דיסקים של עברי לידר ולא קנה לי ת'דיסק השני של ספייס גירלז.. מאז הדיסקים שלו אצלי. 15. פעמיים בכיתי בהופעות בפעם הראשונה בהופעה של יואב בפעם השנייה בהופעה של עברי. 16. אני שונאת חיות.. בעיקר חתולים 17. אני מפחדת מדגים, אני לא אוכלת דגים, אני נגעלת מדגים, אני גם לא שוחה כי יש דגים וכשאנשים חופרים ואני מנסה להסביר.. אני פשוט אומרת שיש לי אלרגיה. 18. אני זוכרת הכל.. יש לי זכרון מעולה.. תאריכים, שמות, רק לא חומר לימודי
19. אני ממש אוהבת בנים שחיפים
וכאלה שנראים כמו מתנחלים 20. אני מתה לעבור לת"א 21. אני מתה על הים אבל אף פעם לא נכנסת..[דגים וזה
] 22. יש לי 2 אחייניות ו3 אחים.. אני בת יחידה והכי קטנה בבית. 23. אני מאוד אוהבת ספרות ושירה. 24.המקום שאני הכי אוהבת ללכת להופעות הוא הבארבי 25.אני מכירה את כל סוגי התמרים שיש

למעלה