אני גם../images/Emo9.gif
1. אמא שלי רצתה לקרוא לי "סי" (כמו סי הימן) כשנולדתי, אבל הבעיה שהשם הזה לא כ"כ מסתדר עם השם משפחה שלי, ביחד זה יוצא "סיסיטון"
, אז היא לקחה את התרגום לעברית
ים.
2. כשהייתי קטנה הייתי מכורה לפאואר ריינג'רס, ממש אובססיבית. אז יום אחד, כשהחשקנים באו לארץ, בעזרת פרוטקציות נסעתי לפגוש אותם ולהצטלם איתם.
3. יש לי חרדת בחינות מזעזעת, אני מקיאה, מתמלאת בפריחה ובמקרים קיצוניים גם מתעלפת, לפני מבחנים.
4. ה
כלב שלי הוא אהבת חיי, הוא חלק ממני כבר 11 שנים.
5. לא יצאתי ל
טיול שנתי כבר מכיתה ז', ובכל זאת, זה הדבר שאני הכי מחכה לו כל שנה. בגלל החופש כמובן שזה משאיר לי
.
6. אני בת יחידה של ההורים שלי, יש לי 3 אחים בנים. 1 גדול ו2 קטנים.
7. אני חולה על
גאדג'טים למניהם, יש לי איפון, איפוד טאצ' ועוד המון שטויות כאלה
.
8. החלום שלי להיות
צלמת כשאגדל, בעקבות דודה שלי שהיא צלמת
.
9. הדודים שלי מאד צעירים, ככה שהם קרובים אלי בגיל יותר ממה שהבני דודים שלי קרובים אלי בגיל. וזה ממש כייף
10. עד החופש הגדול אני רוצה שיהיה לי כבר רישיון
ואני עובדת על כך.
11. אם היתה לי את האפשרות, מבין כל הגברים בעולם,היום, לבחור את בעלי, היית בוחרת ב
לירון לב.
12. ל
תפוז הגעתי דרך הפורום של גלעד שגב, מאז הוא כבר נסגר
אבל אני פה כבר 3 שנים ויותר.
13. החלום שלי הוא לנסוע ל
אלסקה כשאסיים יב'.
14. השיעור שאני הכי אוהבת בבית ספר הוא דווקא
אזרחות!, כי יש לי מורה פשוט מלך
15. המתנות שאני הכי אוהבת לקבל ליומהולדת זה דיסקים.
מדף הדיסיקים שלי מתרחב בכל יומהולדת בלפחות 6 דיסקים חדשים.
16. אני מכורה לNICI, כל החדר שלי מלא בכבשים שלהם, בהאסקים שלהם, בג'ירפות, בחזירים וכו'. וגם כל הדברים של הבי"ס זה רק מניקי.
17. אני בן אדם עם המון פרוטקציות בכל מקום: יש לי דודה בכנסת, דוד בבית המשפט העליון, היתה לי דודה בממשלה, קרובי משפחה בגל"צ, ועוד המון המון דברים כאלה
.
18. בבית של סבתא וסבא שלי יש על כל הקיר תמונה ענקית ענקית של כל הנכדים שלהם, ואני הבת היחידה, ועל הראש שלי מודבק בריסטול שחור עם סלוטייפ, שאני הדבקתי בעצמי
.
19. אני מפחדת פחד מוות מחיות בעלות כנפיים ונוצות. ונגעלת מהם באופן מחריד.
ואחים שלי יודעים לנצל את זה יפה, כמו לזרוק עלי אוכל של יונים בכיכר בונציה שמלא ביונים, כדי שכולן התיישבו עלי.
20. אני קיבונצניקית ואני שונאת לנסוע על אופניים. זה שילוב כמעט בלתי הגיוני.
21. בחדר שלי תלוי ציור שאבא של עברי לידר צייר בכבודו ובעצמו
. אבל זה רק באופן זמני, כשתגיע ההופעה בברל'ה הוא יחזור לבעליו המקורייםץ
22. השיר הישראלי הראשון שאהבתי היה "ציפורים" של שרון רוטר, וגם "עכשיו אני" של ארקדי דוכין, אה וגם "הילד בן 30" של אהוד בנאי או איך שלא יקראו לשיר הזה
. (חוץ מיונתן הקטן ואלה).
23. אני מתה על חדשות ואקטואליה וזה. בכיתה תמיד צוחקים עלי בגלל זה, כי מאוד טובה בהיסטוריה ובידע כללי בגלל זה. |מסמיקה|
.
24. יש לי זיכרון מ-פ-ח-י-ד. אני זוכרת שיחות שלמות עם אנשים בע"פ, מה הם לבשו כל יום בשבוע, ואת כל ההיסטוריה שלהם בע"פ. שזה עוזר מאוד לידע הכללי שלי שציינתי קודם^ (אני זוכרת אישים וזה, ודברים שקרו בעולם, ושנים חח
).
25. יש לי אף מכוער. אני רוצה לעשות פירסינג באף, אבל מחכה עם זה, כי במילא אני מתכוונת להחליף אותו בשנה הבאה חח. (את האף).