2007

O f r i s h

New member
../images/Emo41.gif2007../images/Emo41.gif

אז.. 2007 ממש עוד מעט נגמרת לה השנה והחלטתי לעשות מן סיכומון קטן של הדברים שהיו השנה ואתם, צריכים לעזור.
אז... מה היה לנו השנה?
*מפגש פורום! עם עברי!
*סיפור צה"ל והמשתמטים. *הופעת סיום. *דואט עם נינט "הכאב הזה" *הפקת אלבום לריטה. *נסיעה עם עמותת "זיכרון מנחם" להולנד. *הופעות אקוסטיות. *כסף אוכל שקס עם עברי! *פרישה מהניהול של נחנח
*ג'סי! *פרסון עוזב, עדי גולדשטיין- הקלידן החדש. *מייק?!
*ים אדומה חדשה!
וכאן אתם נכנסים לתמונה
כמובן, שאני לא יכולה לזכור הכל, אז אני סומכת עליכם, שתשלימו את הרשימה ו... בסוף השרשור אני אעשה שרשור מסכם, שישסכם באמת[!] את כל מה שהיה השנה. בנוסף... שיהיה קצת יותר מעניין
נבחר גם את:
שיר השנה
אלבום השנה
נגן השנה
וקליפ השנה של עברי כמובן! אז אתם מוזמנים, ויותר מכך, צריכים!
חסר לכם שלא!
להגיב הודעה
עם שיר השנה, אלבום השנה, נגן השנה וקליפ השנה שלכם- רק של עברי! ואם יש לכם עוד איזשהיא תוספת לאירועי השנה. אז... לי, הייתה שנה מדהימה, מפוצצת בחוויות, מקווה שגם לכם
אני מאחלת לכולם שנה נפלאה ומוצלחת!D: שתפו פעולה!
עפרי.

amitshilo

New member
כל הכבוד עפרי../images/Emo47.gif

טוב אז...לא הייתי בכל השנה הזאת, אבל בזמן שהייתי, בהחלט היה מדהים. ובלי קשר לפורום, אחלה שנה בשבילו... אז בואו נסכם!
שיר השנה: עם מדברים על השנה הזאת-אי אפשר להתחמק מ"ג'סי".
אלבום השנה: טוב, בשבילי זה "זה לא אותו דבר"....
נגן השנה: אוי לא!! טוב, אני בהתלבטות רצינית בין ג'נגו לעדי אבל...אחאח...נראה לי שעדי. לגבי קליפ השנה אני באמת לא יודעת...אבל אני סומכת עליכם! אז שתהיה שנה טובה לכולם!

תודה על הסיכום:)

:) שיר השנה: וואו לא! אני לא יכולה לבחור אחד
יש מלא! אבל יאללה, ג'סי:) אלבום השנה: האנשים החדשים:) חזרתי לשמוע את האלבום הזה אחרי המון זמן שלא שמעתי:) אז בהחלט אלבום השנה שלי. נגן השנה: גלעד שמואלי:)
וקליפ השנה: זכיתי לאהוב- ללא ספק:) שתהיה שנה טובה ומוצלחת לכולנו:) וכמובן שנה עם המון עברי!:) אגב, שכחת אירוע השנה מאוד חשוב, עשור למלטף ומשקר!:)

בת 1986

New member
כל הכבוד עפרי מאמי../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

שיר השנה הכאב הזה וג'סי, ללא ספק
אלבום השנה LIVE נגן השנה ג'נגו. נו, מה..
וקליפ השנה ג'סי? לא סגורה על זה האמת..אבל שיהיה..

מורביט

New member
היום שנה שאני כותבת בפורום.../images/Emo9.gif

אחרי שנה וחצי שקראתי החלטתי להיצטרף אז בסך הכל שנתיים וחצי.
וואי מלא זמן! אז הנה הסיכום שלי.. שיר השנה-ג'סי והכאב הזה. אלבום השנהזה לא אותו דבר. נגן השנהאני ממש אהבת את כווווווולם אבל,עילי.
וקליפ השנהשיהיה ג'סי.
וברור שבאירועים עילי עוזב..
כל הכבוד עפרי!

MaRy FoReVeR

New member
../images/Emo104.gifאעאעאע

מממ ככה: |שיר השנה:של כל השנה?אמממ...וואי.. טוב אז ג'סי ומלטף ומשקר. אלבום השנה:מלטף ומשקר והאנשים החדשים נגן השנה:עדי!
קליפ השנהג'סי וזכיתי לאהוב

happy apple

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השנה: ג"סי ובשבילי על קו המים כול כך חרשתי הלוואי עם חברה שלי אלוהים אלבום השנה: מלטף ומשקר בגלל העשור ובגלל כול השירים נגן השנה: עדי וקליפ השנה: ג"סי

2007 פה?

שיר השנה- לאונרדו, ואולי. אלבום השנה- מלטף ומשקר. נגן השנה- עדי וגנג'ו. קשה לי! קליפ השנה- ג'סי.

כתבתי תגובה ענקית והכל נמחק לי |:

וחפרתי כמו שלא חפרתי בחיים. יואו. בא לי למות |:

l Mazush l

New member
2008, היום! ../images/Emo13.gif

שיר השנה : מרי לנצח, לבד.
היו עוד הרבה נוו חח
אלבום השנה : CD LIVE נגן השנה: עיליי ויותנן.
וקליפ השנה: !JESSE חבל שאין קטגוריה של הופעת השנה, בכל זאת, ההופעה בהאנגר 11 שווה איזכור בסיכום השנה!

l Mazush l

New member
../images/Emo13.gif

לא הייתי אבל אני בטוחה שההופעה הייתה מעולה! כמו שרק עברי יודע

../images/Emo126.gif וואו, 2008

שיר השנההשיר ששרת לה בהופעה בגשר. אלבום השנהכולם.
נגן השנהג'נגו
וקליפ השנהג'סי השנה הזו הייתה ממש משמעותית עבורי, הכרתי יותר שירים של עברי, הייתי בשתי הופעות, פגשתי אותו פעמיים [בחופש ובהופעה] וגם מבחינות שהן לא עברי קרו לי המון דברים.. שתהיה לכולם אחלה של שנה
נטע.

אפדינטס

New member
עבר מהר 2007...

שיר השנה: ``מיתחמם`` בהופעה בירושלים. אלבום השנה: דיסק לייב. קליפ השנה: ג`סי. והקלידן החדש (לא זוכר ת`שם שלו) השנה זכיתי להכיר את הפורום המדהים הזה ולהיות בשני הופעות של עברי.. שתיהיה לכולנו שנה מיוחדת ושמחה. אוהב אתכם.. חיים

שנינה11

New member
גמאני רוצהD:

שיר השנה: ואולי של עברי והיו עוד מלאא.. אלבום השנה: הסליחה ואני של אפרת גוש והרגלים רעים של יוני בלוך
נגן השנה: פיטרוט
וקליפ השנה: אחריות של יוני בלוך
שנה טובה לכולם

tohar6

New member
וואו איזו שנההה.!!../images/Emo47.gif

שיר השנה: ג'סי... אלבום השנה: מלטפ ומשקר.. נגן השנה: ג'נגווווו
ואין ספק שגם יונתן.. וקליפ השנה:הקליפ של ג'סייי..
ממ עוד אירוע.. אני מרשה לעצמי לקרוא לזה אירוע.. החתימה של עברי בסוני.. זו התחלה של קריירה בחו"ל..

ל י ר ז3

New member
איזה מהר השנה עברה! ../images/Emo4.gif

אוקיי אז לסיכום...
שיר השנה: ביום שמש
יפה גם הגרסה הרגילה וגם גרסת המופע.... חרוששש אצלי.. אלבום השנה: האנשים החדשים!
נגן השנה: איש האקורדיון.. לא עולה לי השם עכשיו.. חחחח הוא כ"כ מצחיק אותי..
קליפ השנה: יוני בלוך
- אחריות... עם הריקוד המדהים.. חחח ועוד אירוע קשור לעברי.. איך לא..
ההופעה בניצנים
שבזכותה הגיע גל ההופעות האקוסטיות..
וואווו חפרתי.. וול, אז שתהיה לכולם שנה מדהימה ושווה ביותר עם הרבה ריגושים והרבה עברי..!

למעלה