144 לשרותכם

ההפנינג השנתי "ספורט וצבע בטבע"

יתקיים השנה בסימן יצירה, ספורט ובטיחות פעילויות רבות ומגוונות המבטיחות הנאה להורים וילדים מתוכננות בהפנינג השנתי "ספורט וצבע בטבע" שייערך השנה ב 17.4.06 בפארק שלולית החורף בנתניה. בין האטרקציות הרבות סדנאות קרקסנות מרתקות בהם ילמדו הילדים ג'אגלינג, הליכה על קביים ועוד לצד סדנאות להכנת מצות וגבינות בשילוב סדנאות יצירה מן הטבע, אוהל מספרי סיפורים ושיטוט בשדרת אומנים בה יהיו קריקטוריסט, מאפר ועוד. בנוסף, יוכלו המשתתפים ליהנות ממופע הקרקסנות של "קרקס פלורנטין". במרכז ההפנינג יתקיים טיול אופניים נושא פרסים (פרס ראשון – אופני הרים). הטיול ייצא מפארק שלולית החורף בשעה 11:00 ובמסגרתו ירכבו המשתתפים מרחק של 2 ק"מ. על מנת לקדם את נושא הבטיחות והרכיבה הבטוחה על אופניים, יבוצעו במקום בדיקות תקינות אופניים ויבוצעו תיקונים קלים ללא תשלום. הטיול באופניים מחייב חבישת קסדה ולנוחיות המשתתפים יתאפשר לרכוש במקום קסדת בטיחות תקנית במחיר סמלי. ההשתתפות בטיול האופניים ובסדנאות השונות הינה חופשית ואינה כרוכה בתשלום – כולם מוזמנים! בואו ליהנות מההפנינג המסורתי השנתי אשר יערך ביום ב, 17.4.06 (חוה"מ פסח) בין השעות 10:00-14:00 בפארק שלולית החורף.

שירקאן1

New member
טיול ברכבים +רגל.

יש אפשרות להצטרף לטיול רכבים. איזור הצפון. היכן לברר. תודה ,וחג שמח.

מתלבטים איפה לטייל בחג? יש עצה!

מוקד התנועה של רשת ב', *955 מכל טלפון סלולרי, משמש מוקד טיולים בערבי חג / חג / ימי שישי ושבת, וגם בחול המועד. בין השעות 0800 ו-1300 יושבים במוקד יועצי טיולים שנותנים עצות לאיפה לטייל. תשתמשו בזה, יש שם עצות זהב.

vasp

New member
איפה מבררים על טיולים מודרכים לצפון

מחפש טיול למשפחה ( ילדים בני 4 ו 6 ) מודרך לצפון ( גליל ) , האם יש כאלו , אילו חברות מבצעות ? ( חברה להגנת הטבע ? ) , אני מחפש מסלולים קלים יחסית / מעגלי עם מים . אני מדבר על חול המועד 16 - 18 בכל אופן רק כרגע גיליתי ת'פורום הזה ממש נראה נחמד עם המון חומר רלוונטי, אהבתי .

רותי ע

New member
יש פורום מדריכי טיולים בתפוז

ויש מדריך טיולים בשם משה פרנק שמשתתף כאן קבוע.

ה דרומי

New member
פורום מורי דרך לא מדריך כבוד

למקצוע שכמעט ונעלם. אני בכלל לא מו"ד

צימעס

New member
לעתיד - תעשו מנוי "מטמון" לרשות

זה בא עם עלון בו יש גם רשימות של טיולים מודרכים.

למעלה