ת ע ו ד ו ת!

שגעוגי

New member
../images/Emo41.gifת ע ו ד ו ת!../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif

אז הנה עוד שרשור הזוי, אבל היום סופסוף.. הלימודים מסתיימים
. אז, אם כבר קיבלתם את התעודה, אתם מזומנים לחלוק איתנו את הציונים שלכם, לספר מה אתם מתכננים לעשות בחופש, וכל מיני שטויות אחרות..
בכל פורום יש שרשור כזה, גם לנו מגיע אחד, לא?!

תעודות תעודות.. אני מנסה להיזכר

מה זה בכלל... גם אחותי מקבלת היום תעודה אז שיהיה לה בהצלחה ולכולם פה.. זה תמיד היה רגע מפחיד בשבילי.. כי הייתי תלמידה כ"כ "טובה"....

שגעוגי

New member
תודה :)

חחחח טוב שנגמר :p. אני עדיין בשוק איך שהשנה הזו עברה מהר. ועכשיו, החודשיים הכי מאושרים
. אלבום הבכורה יצא בחופש הגדול ככל הנראה, נכון? אני ממש מקווה שלא יהיו עיכובים.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאת התעודה שלי../images/Emo15.gif

אני אקבל עוד שנה וחצי ככה וקוראים לה תעודת בגרות אין תעודות במחצית השנייה של כיתה י"ב (לא צריך
) אבל הייתי עכשיו בבצפר (בגרות בספורט) וכולם באים לקחת תעודות..זה קצת מצחיק..החמשושים מתרגשים
חמודים
אחותי מקבלת תעודה מחר
מביאים אותם עוד יום
|נשפכת מצחוק| והם אשכרה למדו עד היום (היום יש להם מסיבה במימדיון..זונות
) כאילו הלכו לבצפר כל יום..ולמדו
אצלנו בשלב הזה כולם בים..ולא כי מבריזים כבר לא לומדים

שלי../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אנגלית- 90 בדוברי אנגלית מה שאומר 105 היסטוריה- 91 חינוך גופני- 80 לשון- 98 מדעים- 98 מתמטיקה- 96 ספרות- 90 ערבית- 82 לא היה שום ציון מפתיע לשום כיוון חוץ מהתעודת "תלמיד בוגר"

שגעוגי

New member
האהאהאהאא!!!!../images/Emo6.gif

עליתי הקבצה באנגלית
! אני א1, שזה הכי גבוה!!
קיבלתי 100 בתעודה באנגלית :). ובמתמטיקה אני עדיין א1 :). סה"כ ממוצע 88
.

BLACKit

New member
ממוצע 92.5

ספרות- 95 הסטוריה- 90 תנ"ך- 85 [כלבה, יכלה בקלות לתת לי 90] כישורי שפה- 100 אזרחות- 95 גאוגרפיה- 95 של"ח- 100 ביולוגיה- 95 ערבית- 100 מתמטיקה [מואץ א'1]- 70 בעע אנגלית מואץ א [פה אין א'1 זה פשוט א] -95 ספורט- 80 דרמה- 100 חינוך- 95

אוף..איסה מדכאים אתם..

חחחחחחח לא משתפת אתכם בשלי.. הורדתם לי את המורל עם כל המאיות שלכם חח

razpg

New member
‏תעודה???

בכיתה י``א אין תעודה במחצית השניה.. יש כל הזמן בגרויות..

קיבלתי את התעודה...

ואת הספר מחזור...עוד 2 בגרויות, בגרות בע"פ ומגן וסיימתי רישמית עם בית הספר... יום טוב לכולם... נוף

מזל טוב אהובתי

מחכה לראות את התמונות שלך בספר מחזור.. מה כתבו? איזה כיף לסיים בית ספר... זה היה אחד הימים המאושרים בחיי... למרות שאת לפחות היית באחלה בית ספר.

../images/Emo9.gifשלי

אנגלית א'1- 98 ביולוגיה- 100 גיאוגרפיה- 95 הבעה- 100 הסטוריה- 90 חנ"ג- 90 מתמטיקה א'- 75 ספרות- 100 ערבית- 85 תנ"ך- 95

למעלה