תקציר הפרק
- מוקדש לאלה שפספסו

../images/Emo41.gifתקציר הפרק../images/Emo41.gif- מוקדש לאלה שפספסו

נתחיל בזה שאני נורא נורא לא מרגישה טוב וכואבת לי הבטן והלכתי הביתה אחרי השיעור השני...
בלההה.. אני מרגישה לא משו... נמשיך בזה שכשחזרתי הביתה הכנתי לי תה חם והתכוונתי לראות בנות גילמור.. אמא שלי הייתה אמורה להקליט גם "אולי זאת אני".. אבל.. לאאאא
למה שהיא תעשה את זה
אז ההקלטה התחילה 10 דקות אחרי שבנות גילמור התחילו
דמט
לכן את ההתחלה לא אוכל לספק לכם- צופים חביבים שפספסו את הפרק, אבל אתחיל לספר מאיפה שכן התחלתי לצפות. רורי, כמו תמיד, מתבודדת לה בסבביה בחדר האוכל בצ´ילטון, מאזינה לווקמן שלה, וקוראת
. מישהי מגיעה- אני מניחה שזו המזכירה. בהנחה שזו באמת המזכירה- אני אקרא לה "המזכירה".
קינקי. המזכירה מזמינה את רורי לשיחה. פרצופ תמוה.
רורי נכנסת, ומתחילה לדבר על הצבי שהיא אפ פעם לא דרסה...
לפעמים אני פשוט לא מבינה אותה.. אוקיי
אני אגיע לנקודה
מטרת השיחה של רורי עם המזכירה הייתה להתריע לרורי שהיא "מתבודדת". וואט דה פאק
אתם בטח שואלים.. המנהל והמזכירה מודאגים מההתנהגות החברתית של רורי בבית הספר. רורי לא יוצרת קשר עם תלמידים אחרים, בכיתה היא לבד ובארוחות הצהריים היא יושבת לבד.... המזכירה גם מזהירה את רורי באומרה שהדבר עלול להשפיע על עתידה של רורי. אוווווווווו... מה חבל......
מעבירים אותנו לבית של רורי. רורי ולורליי מתווכחות על השטויות שרוצים מרורי בבית הספר, ולורליי כמובן יוצאת להגן על ביתה באומרה "צ´ילטון הוא פשוט כת".
לורליי קובעת פגישה עם המנהל צ´רלסטון. צ´רלסטון עומד על שלו למרות כל מה שלורללי אומרת, בטענה שרורי היא אכן מתבודדת ולכן הוא בדק את התיקים האישיים. של לורליי. (למה לעזאזל צריך להיות תיק בצ´ילטון
). צ´רלסטון רומז שהתנהגותה של רורי נובעת מכך שלורליי לא מתנדבת ומעורבת מספיק בבית הספר. שוב הבית של לורליי... שיחה בין לורליי לרורי. לא מעניין אך מצחיק. בלה בלה ידה ידה. מסקנה: השתיים צריכות לשתף פעולה עם הביצפר- כדי שרורי תוכל להתקבל להרווארד. חדר אוכל. רורי פונה לכיוון ה"פינה" שלה. מסתכלת סביב. מוצאת שולחן עם המון המון בנות ומחליטה להתיישב שם. *הסבר על הבנות יבוא בהמשך* רורי כמובן פותחת במשפט שנון, ומצליחה להדליק את עיני הבנות. שמות הבנות: החשובה מביניהן היא פרנסי, איווי (זה לא שם של פוקימון
), אז´ור, לילי, סלין, לנה, אסיה, אנה ולֶם (קיצור של לֶמון). פריס נכנסת לחדר האוכל. הולכת עד שיוצאת מהפריים, ונכנסת במפתיע בהליכה אחורית- ומסתכלת במבט תוהה אך שטני על רורי, שיושבת עם הבנות. רורי יוצאת מחדר האוכל ונתקלת בפריס. רורי: אלוהים, את כמו ליצן שקופץ מהגיהנום. *אני מתמצתת את השיחה* פריס: ישבת עם ה"פחזניות" רורי: הפחזניות
פריס: פחזניות צ´ילטון
מסתבר שהפזחניות הן בעצם אחוות בנות סודית שקיימת בצ´ילטון, ופריס מלקקת כבר שנה לפרנסי כדי להכנס לאחווה גם, כי כל המשפוחה שלה הייתה שם ו.. נו.. זה לא מעניין... הבנות מתווכחות- פריס רוצה להכנס לאחווה.. את רורי האחווה כלל לא מעניינת.. אתם מכירים את הויכוחים האלה.. רורי ולורליי הולכות לארוחת הערב אצל אמילי. יש ברביקיו
כביר
אמילי מאוכזבת מלורליי שהיא לא מתנדבת מספיק. לורליי מחליטה להתנדב ל"התומכות" (Boosters). פגישה של "התומכות". לורליי כמובן גונבת את ההצגה. בנות ה"תומכות" מחליטות לקיים תצוגת אופנה כדי לאסופ תרומות לבית הספר. לורליי מתנדבת לקיים את תצוגת האופנה במלון שלה. הבנות מתלהבות. בסופ מסתבר שאת הבגדים שהחנות "סאקס" תרמה- ידגמנו האמהות, חברות "התומכות". פרצופה של לורליי:
משולב ב
. לורליי מחליטה לנדב את אמילי לדגמן גם כן. שוב- סצינת חדר האוכל. רורי מתכוונת להתיישב בשולחן המבודד שלה עד שפרנסי אומרת שתתישב איתן. ה"פחזניות" מסכימות פה אחד שרורי "קולית"
ושהיא צריכה לשבת איתן בשולחן. רורי שואלת אותן בקשר ל"אחווה". הן- מכחישות הכל. רורי מנסה להכניס את פריס לאחווה (כמה נחמד מצידה
). אחרי כמה דקות של שכנוע, הפחזניות מסכימות ופריס מתיישבת איתן בשולחן. בפעם הראשונה, פריס מודה לרורי, ויש בין העיניים מין ניצוצ.. (קינקי
). לורליי מארגנת את בית המלון. אווה, אחת מה"תומכות" נדלקה על לוק (ואני אומרת: ובצדק
). אמילי מגיעה. לורליי ואמילי מקבלות את הבגדים ומסתבר שהן קיבלו חליפה תואמת. הן אמורות להיות "צוות אם-בת". חה
התצוגה מתחילה- לורליי ואמילי עולות לבמה. לורליי מזועזעת. אמילי מצחיקולה. הערב היה הצלחה אדירה. לורליי חוזרת הביתה ומנסה להסתיר מרורי את התמונות מהאירוע. הנסיון כושל. באמצע המדרגות לורליי אומרת לרורי ללבוש את הפיג´מה עם העוגות, להסתרק ולשים קצת שפתון כי "היא הולכת להיחטף ע"י הפחזניות כשהיא תישן לארוחה". הערב מגיע. רורי קוראת ספר בסלון ושומעת את הפחזניות מגיעות. קטע נורא מצחיק. רורי צועקת ללורליי שהחוטפות מגיעות ולורליי מאחלת לה בהצלחה. רורי רצה לחדרה ועושה את עצמה ישנה. הפחזניות נכנסות לחדר, צועקות הפתעה. לוקחות את רורי. פריס נראית משעשע עם משחה נגד חצ´קונים. הבנות מגיעות למקום המסתורי... טה טה טההההההה צ´ילטון. רורי ופריס מצליחות לריב, שוב, כי פריס ממש רוצה להיות בפחזניות ולרורי ממש לא אכפת מהעניין. משפט שאהבתי: "You being puffed" חיחיחי...
פרנסי מזמינה את הבנות להצטרף לאחווה. לשם כך, הן נכנסות לחדר המנהל, צריכות להדליק נר ולהישבע אמונים לנצח לפחזניות: "אני נשבעת אמונים לפחזניות. נאמנה תמיד להיות. "פח" בהתחלה, "יות" בסוף ו"זנ" באמצע". הן צריכות לצלצל 3 פעמים בפעמון שעל שולחן המנהל. מוזר, כי ברגע שרורי עושה זאת, המנהל נכנס... וואו. איזו הפתעה. המנהל והבנות בשיחה. רורי נותנת למנהל נאום. שזה לא בסיידר שהיא חוטפת עונש שהיא לא צריכה בכלל לקבל. המנהל הוא זה שניסה לשכנע את רורי להתחבר עם אחרים והיא בכלל לא רצתה. המנהל מבין שהיא צודקת, ו"שוכח" את זה, ומבטיח שלא יעמוד בדרכה להתקבל להרווארד. לורליי נכנסת לבית הקפה, מבקשת קפה, ואומרת ללוק שזה אולי לא עניינה, אבל היא מבקשת ממנו לא לצאת עם אווה, האמא מצ´ילטון, כי זה יפריע לה. לורליי ולוק רבים. אבל סוף הריב הצחיק. רורי נכנסת שוב לחדר האוכל, מתיישבת בשולחן המבודד, וגרייסי (ההיא מ"נני") מבקשת להתיישב לידה.
הסוף
*סליחה על האורך*

pomelit

New member
אז ככה

בפתיח שלפני מוזיקת הפתיחה היה דיאלוג כאילו שנון כזה בין רורי ולורליי על מי יותר מצחיקה. רורי מצאה דיסק מתחת לכיסא באוטו. לורליי הכחישה. רורי אמרה לה שזה בארי מנילו, לורליי המשיכה להכחיש. זהו לא היה מדהים, והיה מאוד תלוש. על הפרק עצמו - היא כמובן לא המזכירה אלא היועצת, ולכן זה התפקיד שלה להיות מוטרדת מזה שלרורי אין חברים, ןשהיא מתבודדת. על פניו זה סבבה שהם דואגים לה, רק חבל שהם גם לא מקשיבים לה או מנסים לעזור לה בזה, ורק מאיימים עליה "שתשתפר". נו שוין. אני גם ככה לא מחזיקה מיועצות יותר מידי. אין ספק שזה היה פרק הנקמה בפאריס - גם הראו אותה מפגרת, גם הראו אותה מכוערת, גם הראו שלרורי יש פי אלף יותר כוח ממנה אם היא רק תרצה.

למעלה