תעשה לי ילד!!!!1

MajorWinters

New member
../images/Emo41.gifתעשה לי ילד!!!!1

אולי יקום DC מנסה להגיד לנו משהו? אולי אנחנו מצפים לעידן חדש בעולם DC? בקשת הנוכחית של באטמן, Batman and Son, אנחנו מגלים שלבאטמן יש ילד, שהוא תותח די רציני בכל הנוגע לאמנויות לחימה, ומטורף לא קטן. בקשת של רובין, מפורסם בעיתונים שרובין הולך לרשת את כל הונו של ברוס ויין, ובקשת החדשה של אקשן קומיקס, סופרמן, תחת קנוניית "סופרמן האנושי" הגדולה של DC, סופרמן רוצה לאמץ ילד קריפטוני. וגם, לא שכחנו, ונדל סבאג' אוצה נכדים. מה קורה ליקום DC? האם מסתמן פה משהו גדול, לגבי ילדים, אימוץ ילדים ודור ההמשך של עתיד DC, או שמא זה סתם צירוף מקרים?

the runaway

New member
צירוף מקרים

שלכל הכותבים יש בידיוק אותם דברים ורעיונות בראש. וקצת חבל.

ailag

New member
הקהל של DC התבגר?

כלומר, בממוצע הקהל בגיל מבוגר יותר ולכן הם מתייחסים למה שרלוונטי אליהם..? סתם ניחוש.

ailag

New member
מבחינת גיל, לא בהכרח מנטליות

אנחנו יכולים להתלהב מכוחות של איזה גיבור גם בגיל 35 עם אישה וילדים. אנשים שגדלו על גיבורי על (שתכלס - הם מגנט לילדים, בלי קשר לאיך מבוגרים אוהבים אותם) ממשיכים לפעמים לאהוב אותם בבגרותם, מה שמעלה את האחוז של הקוראים המבוגרים עם השנים. השאלה היא רק בכמה, ואין לי מספרים שיגבו את הניחוש שם. אם נגיד שבעבר 10% מקוראי הז'אנר היו מעל גיל 25 (אני לא אומרת 18 כי אנחנו מדברים על קהל שהוא או חברים שלו כבר יולדים ילדים) (לא שבגיל 18 אין כאלו שיולדים
ואני לא מדברת על דתיים, איזה אחוז מקוראי DC הוא יהודים דתיים?) ארג, איבדתי את החוט. אם נגיד שבעבר 10% מקוראי הז'אנר היו מעל גיל 25, ואם נגיד שהיום הם עדיין קוראים אבל נוספו להם עוד 20% שעברו את גיל 25 ועכשיו ל30% מקוראי הז'אנר לידת ילדים היא נושא רלוונטי ומוכר, אפשר להגיד שהנושאים הרלוונטיים השתנו כי הקהל - סטטיסטית - התבגר. לפחות כרונולוגית
נ.ב. אהבתי את החלק בחתימה על הקוונטים :)

למעלה