תמונות מנשף הסיום של ולן, דניאל ואדריאן [למי שיש תמונות מוזמן לשים ]
S SpyKid New member 14/7/05 #1 ../images/Emo41.gifתמונות../images/Emo41.gif מנשף הסיום של ולן, דניאל ואדריאן [למי שיש תמונות מוזמן לשים ]
../images/Emo41.gifתמונות../images/Emo41.gif מנשף הסיום של ולן, דניאל ואדריאן [למי שיש תמונות מוזמן לשים ]
S SpyKid New member 14/7/05 #12 אההההההההה אגב, אפשר פירוט מי זה מי חוץ מרייצ'ל, אלינה, אתה, דניאל, אדריאן וגרישא? [לא שנשארו הרבה אנשים]
אההההההההה אגב, אפשר פירוט מי זה מי חוץ מרייצ'ל, אלינה, אתה, דניאל, אדריאן וגרישא? [לא שנשארו הרבה אנשים]
D Dynamo1929 New member 15/7/05 #57 שמלה אדומה-אינה התמונה השנייה, הכי שמאלי, מתן. באותה תמונה, הכי ימנית עם מטפחת אדומה, הדר. תמונה ראשונה, מימין אוהד, משמאל תומר.
שמלה אדומה-אינה התמונה השנייה, הכי שמאלי, מתן. באותה תמונה, הכי ימנית עם מטפחת אדומה, הדר. תמונה ראשונה, מימין אוהד, משמאל תומר.
S SpyKid New member 14/7/05 #11 חחחח בלי נקודות ../images/Emo3.gif אצלי אין, אבל אצל דניאל אני מניחה שיש המון [ככה הוא אמר לפחות], אבל מנתקים לו את המחשב לקראת המעבר, אז אני לא יודעת אם הוא יספיק לשים
חחחח בלי נקודות ../images/Emo3.gif אצלי אין, אבל אצל דניאל אני מניחה שיש המון [ככה הוא אמר לפחות], אבל מנתקים לו את המחשב לקראת המעבר, אז אני לא יודעת אם הוא יספיק לשים