תכנ"ש

dragonit12

New member
../images/Emo41.gifתכנ"ש../images/Emo41.gif

או בשמו המלא-תכנון שבועי! יודעים מה לעשות נכון?! לרשום מה הולך להיות לכם בכל יטום.
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת-

ronpos

New member
תכנ"ש

ראשון- חולה לא הלכתי לבצפר, אחרי צהרים שיאור פרטי במת', מחר מבחן ענקי
שני- בצפר, מבחן ענקי במת', סוסים אחרי צהריים ואז פעולה שלישי-בצפר, חג מעלות רביעי-בצפר, סוסים אחרי זה.. חמישי-בצפר, סוסים שישי-אין משהו מתוכנן שבת-גם פה P:

dragonit12

New member
מתכננת..../images/Emo3.gif

ראשון- מתחילה בתשע ורבע,מבחן באזרחות,מסיימת ללמוד ברבע.ישיבת צוות+סידור חדר ציוד בתשע וחצי בערב><
שני- בוחן בספרות,בוחן בתנ"ך,מסיימת ללמוד בארבע
שלישי- מתחילה בעשר,מסיימת ללמוד בשלוש.
רביעי-מבחן באנגלית,מסיימת ללמוד בארבע.
חמישי-מתחילה בעשר,מסיימת ללמוד בארבע,הדרכה מארבע עד 6 וחצי כולל ישיב"צ.
שישי- יומולדת ליונתן!ולחברה שלי
שבת- חופש!אולי אצל סבתא.. בלופ

hili2006

New member
וואי! וואי!

ראשון- מבחן באנגלית ללמוד לתנך שני- לחרוש לתנך שלישי-מבחן בתנך ללמוד לאנגלית רביעי-מבחן באנגלית ללמוד למשפחה חמישי-מבחן במשפחה שישי-לנוח?? אמןןן אולי אם יהיה לי זמן אני אלמד למתמטיקה בשישי שבת-ולתושבע בשבת נו.. איך?

hili2006

New member
וואי שכחתי לגמריייייייייייייייייייי

הכיי שווה שבעולם!!!!!!!!! אני אוחוית הולכות להופעה של מאיר בנאי בחמישי ליומולדת שלי!!!!!!! שורהחמישית באמצע! יש יותר מושלם מזה??????????????

dragonit12

New member
וייי אני גם רוצה!!!!

תקחי אותי גם
תהני! ובהצלחה בכל המבחנים שיש לך!

Swap Meet

New member
תכנון שבועי../images/Emo54.gif

ראשון- בצפר,מבחן בתנך,מחירת עוגות בבצפר שני- בצפר,להתכונן למבחן באנגלית מ-1800 עד 2130 בסטודיו... שלישי- בצפר,מבחן באנגלית,חוג אנגלית ,בלט ופעולה,להתכונן לבוחן בספרות רביעי- בצפר,בוחן בספרות,ביביסיטר חמישי-בצפר,ביביסיטר,להתכונן למבחן במדעים שישי- בצפר,מבחן במדעים, אולי יושנת אצל חברה שבת- פעולה וכנראה בר מצווה של אחד מהמשפחה של אבא...

למעלה