תכונות

De-Panther

New member
אני לא אומר שאין... אני אומר שרוב..

ואני דואג שבסביבה שלי יהיו החכמות העניין הוא שתמיד זה מגיע בצורה של עוד ידידה ולא בתזוג

תכונות שלא מן העולם הזה ../images/Emo222.gif

וואחד כותרת תפסתי לעצמי, הא
התכונות שלא הייתי רוצה בבן זוג הם: חוסר רומנטיות
- בתור בחורה רומנטית, לא מסוגלת לצאת עם כאלה שלא מסוגלים להראות רומנטיקה, לא אומרת בכל פגישה, אבל מפעם לפעם אפשר להפתיע אפילו באס אמ אס נחמד ורומנטי. קמצנות
- אני בנאדם מאוד עצמאי, אוהבת לשלם על עצמי גם בדייטים ולא אוהבת שמשלמים עליי, כי מרגישה לא נעים עם זה, אני לא מאלה שהולכים למסעדות פאנסי, אבל בחור שייקח אותי לפאסט פוד בדייט ראשון, בד"כ לא ימשיך לדייט שני... בכל זאת צריך קצת השקעה- המינימום שבמינימום. ויש עוד הרבה, שבדיוק לא עולים לי בראש...

dana2909

New member
אוי , קמצנות זו תכונה זוועתית

אני גם די מאמינה שאנשים קמצנים בכסף אחר כך קמצנים בדברים אחרים , כמו אהבה ותשומת לב. אני מכירה מישהו קמצן בצורה כרונית, כשהוא יוצא לדייט ראשון, הוא יושב איתן קודם על ספסל בגינה ציבורית, כדי לראות אם שווה להשקיע בהן כסף על קפה (שלו, כמובן, על עצמה היא תשלם). מבחינתו פינוק זה לקחת אותה להצגה שהוא יקבל חינם דרך העבודה אם הוא יגיע עם עוד 5 זוגות שישלמו על עצמם (אז הוא מנדנד לנו להגיע), אחרת היא תצטרך להסתפק בטיולי אופניים, טיולים רגליים, הוא מוכן להגיע אליה ברכב אך ורק אם היא גרה ברדיוס של 10 דקות נסיעה. הוא לא מתקשר, מקסימום שולח SMS-ים, או הכי מעצבן - מצלצל צלצול אחד - כדי שהיא תחזור אליו.. בקיצור - זוועה של תכונה.

התכונה הכי מעצבנת בעולם!

היא שהבנאדם כל הזמן מתייחס לעצמו כ"קדוש מעונה" שכולם עושים לו...ולוקחים לו...ומזיזים לו... כל כך מעצבן שמתחשק להתקשר לוותיקן שיתלו תמונה שלו אולי אז הוא ירגע

מוּסקט

New member
עם מועצת חכמי אח"לה

והסמרטוטים שלהם כבר למדתי להסתדר. גם עם אלה הפרחוניים.

האגס 1

New member
נאה דורש נאה מפרט

ומה הקו האדום שלי? אלה שנוטות לקריזות ולמצבי רוח, ושעל-ידן אמצא את עצמי חסר אונים כיוון שאין לי שליטה על מצב רוחן ועל יחסן כלפיי. לפעמים אומרים לי שזו "תכונה נשית" אבל אני הייתי נזהר מלקבוע שאכן כולן ככה ושאי אפשר למצוא מישהי שאינה כזאת.

maybesure

New member
יש משהו בזה שזו תכונה נשית

אבל לא מולדת! לפחות אצל חלקן, בעיקר השפעות הורמונליות משתנות בהתאם לימי החודש/הגיל ושינויים כמו הריונות ולידות בהמשך. אבל! כמו שכתבת, אין זה מאחריותו של בן הזוג להתמודד עם הקריז שנובע מהסיבות הנ"ל. יש היום אמצעים פשוטים שנשים יכולות להיעזר בהם כדי למנוע את מצבי הרוח, להקל על עצמן ועל הסביבה. לא כולן לוקות בסימפטומים, ישנן באמת נשים שהכל עובד לידן ולא נוגע להן, אבל גם אצלן שינויים באמצע החיים יכולים לקרות. בכל אופן, זו תכונה שיחסית קל להתמודד איתה-והגבר, סתם כך אם בא לו להיות נחמד-יכול גם לסייע בימים כאלו. אני בטוחה שאף אשה לא רוצה להתייחס ברוע לגבר שאיתה, או לילדיה, מנסיון, קשה לשלוט בזה וזה משהו שלומדים במהלך החיים. שורה אחרונה: באמת לא קל איתנו

האגס 1

New member
נכון, אבל ../images/Emo26.gif

הנקודה היא הגבר שבא לו להיות נחמד ושבאמת רוצה לסייע. יש כאלה שלא נותנות שיסייעו להן, וכך הגבר הופך להיות במקום העזר שכנגד - לשק החבטות. כשאני נתקל בחוסר שיתוף פעולה מהסוג הזה - פה מתחילה הבעייתיות האמיתית. (כן, נתקלתי גם במקרים הפוכים, ולכן אני מתייחס למקרים שציינתי בתור כאלה שאפשר להמנע מהם)

גנגי

New member
הסיבה האמיתית-אמיתית

שבגללה נפרדתי מהחבר שהיה לי לפני האיש שאיתי היא שהיו לו מצבי רוח קיצוניים. מאוד. זה באמת היה בלתי נסבל לא לדעת אף פעם אם ברגע הבא הוא יהיה שמח-וטוב-לב או זועף ורע-לב...

maybesure

New member
באמת נשמע קיצוני

גם בעיני לא מתאים עם מישהו/י שלוקה בתכונה הזו. כשמציעים סיוע ותמיכה והצד השני מגיב בכעסים. להתרחק כמו מאש.

תן לי לגלות לך סוד קטן:

לעולם לא תהיה לך שליטה על מצבי הרוח של אף אחד (או אחת) ועל יסם/ן כלפיך, בלי קשר לכלום. ככל שתשלים עם זה מוקדם יותר ייטב לך.

De Panthera

New member
../images/Emo210.gif אממ...אני קיבלתי כבר את כל מה

שלא! לא נכון לא נכון בו!! הוא לא מסוגל חהגיד "אני אוהב אותך" הוא לא מסוגל להתקשר ולשאול מה שלומי.. אלא רק אם אני אתקשר הוא לא מסוגל לקנות לי מתנה.. שלא נדבר על פרחים.. או בכלל עלה כותרת.. הוא לא מסוגל להבין שאני לא אהיה פה איתו כל הזמן אז שינצל את הזמן! כי לי מתחיל להימאס! די די די! כמה שאהבה שלי גדולה אליו.. זה בלתי פוסק...

למעלה