תכונות

האגס 1

New member
../images/Emo41.gif תכונות ../images/Emo41.gif

אילו תכונות לא הייתם רוצים שיהיו בבת-הזוג שלכם, או שלא הייתן רוצות שיהיו בבן-הזוג שלכן? (מן הסתם זו שאלה שמיועדת יותר לסינגלים שבינינו ולסינגליות, אך ה"תפוסים" וה"תפוסות" מוזמניום/ות לספר עד כמה ציפיותיהם/ן התגשמו ועד כמה הם/ן הופתעו)

maybesure

New member
נראה לך שהייתי שותקת?../images/Emo6.gif

אני אנסח אחרת: תכונות שלא מקובלות עלי והן מעבר לקו האדום: 1. התנהגות בלתי הולמת. 2. אלימות מכל סוג. 3. קנאה. 4. סנוביזם. 5. אדישות. 6. אגואיזם. 7. הזנחה (לבוש, נקיון).

maybesure

New member
הזכרתם לי מוסיפה:

קמצנות
מי שלא יכול להתחבר לבע"ח ואהבת הטבע בכלל.
בלייני מועדונים
, חובבי מותגים וכל תרבות צריכה אחרת שהיא מיותרת. בטח יש עוד... אבל לא רוצה להיות סתם מפונקת, וחוץ מזה-כבר אבוד לי

גנגי

New member
לא אוכל להתפשר על

אדם אלים, על אדם שמריח לי רע, על אדם רע לב, על אדם אגוצנטרי, על אדם שמזלזל במי שחי איתו ולא מפרגן, על אדם שלא נותן מרחב מחייה, על אדם שלא יבין את ההומור שלי. עלול להיות לי קשה גם עם אדם ששונא בעלי חיים, עם יליד הארץ שהעברית שלו עילגת ודלה, עם אדם קמצן (ברגשות או בממון), עם מי ששונא לארח ועם טיפש. למזלי מצאתי איש שעונה על כל הציפיות והציפות וגם בטלפון. הטענה היחידה שיש לי אליו היא שהוא לא נהנה כמוני מיוני רכטר ומשם-טוב לוי, ועם טענה בסדר גודל כזה באמת אפשר לחיות, תאמינו לי.

האגס 1

New member
'חתכת רשימה הבאת... ../images/Emo6.gif

איפה מצאת מישהו כל-כך מושלם?

giulietta

New member
מצטרפת אחד לאחד

לרשימה של גנגי [אם כי בעניין בע"ח אני זאת שנוטה מכסימום לדגים ואוגרים והוא דוקא היה מוכן ליותר]...ומוסיפה: איש שמתעמר במלצריות במסעדה, איש שמזלזל באחרים, איש שמכור למותגים ולחומרנות בכלל, איש שלא מחובר לטבע, איש שלא מחובר לתרבות הישראלית ולארץ ישראל, איש שמתווכח על כל שטות, איש שלא מתרגש מכלום... [
דוקא נחמדה השאלה שלך...פתאם אני רואה כמה שהוא די פסדר
]

De-Panther

New member
לא רוצה טיפשה... אבל בגיל הזה רוב..

הבנות הן טיפשות ואנשים אחרים עובדים עליהן בקלות ועוד אחר כך הן חושבות שהן יודעות הכל

maybesure

New member
אין לי מה לנחם אותך

חוץ מהעובדה שאני מרחמת עליך. תבדוק אם חוסר החכמה שלך לא מביאה אותך למקומות הלא נכונים למצוא בהם "בנות"(?).. (בחורות, נערות, נשים...) קצת יותר חכמות ובוגרות מנטלית-ועדיין בגיל שלך.

maybesure

New member
זו עדיין הכללה שוביניסטית

יש לי חדשות בשבילך: יש גם הרבה מידי גברים לא חכמים. בכל הגילאים.

De-Panther

New member
זה לא שוביניסטי זה ריאלי... וברור..

שיש הרבה בנים לא חכמים הם בנים... את מצפה שהם יהיו חכמים?? אני זכר... זכרים אחרים לא מעניינים אותי...

maybesure

New member
ואותי "בנות" לא מעניינות

אבל מאוד לא מסכימה איתך ש"רוב". ואגב.. חשבת למה הן רק ידידות ולא בנות זוג? מן הסתם לא מעוניינות ב"עודף" החכמה שלך.. אולי כשתגדל ותחכים - תצליח.

De-Panther

New member
../images/Emo12.gif דווקא לא קשור לזה אבל את מוזמנת

לחשוב מה שאת רוצה ההודעה הראשונה שלי שראית בשירשור הזה גרמה לך לצאת מנקודת הנחה כלשהי בקשר אליי ולא משנה מה אני אומר או אגיד זה לא ישנה את דעתך

maybesure

New member
כל כך צודק!

מי שזורק הכללות בלי מחשבה שניה צריך לצפות שתיקבע עליו דעה. לא חיובית בכלל.

De-Panther

New member
אבל שוב... לא הכללתי... אמרתי שהרוב

נכון זה אומר שזו קבוצה יחסית גדולה אבל עדיין... לא אמרתי שכולן כאלה רק באתי להראות את העובדה שקשה למצוא בנות כאלה(ואני דווקא מכיר כמות נכבדת של כאלה... חלקן תפוסות וחלקן ידידות טובות וחלקן ידידות טובות שכבר היו בינינו דברים בעבר) הרשתי לעצמי לכתוב את ההודעה ההיא בתמציתיות ובצורה כל כך ישירה משום שאנשים בפורום הזה כבר מכירים אותי וחלק גדול כאן כבר מכיר אותי שנים ויודע על הדעות שלי... והמחשבות שלי... ועל תהיות שלי... ועל דברים שחשבתי או עשיתי וכו' חבל לי שככה את קובעת את דעתך עליי באופן כזה שרירותי... אבל אינמלעשות
תהני לחשוב מה שאת רוצה

צימעס

New member
סליחה??? רוב הבנות בגילך טיפשות?

לא סביר. זה רעיון טוב להתאמץ לחפש את החכמות.

למעלה