יפה! =]
A addicted to pierre New member 10/7/05 #10 אנשים תעזרו לי!!! אני חייבת פטושופ אני לא מאמינה עשיזי וינדווס חדש ונמחק לי בפוטושופ איפה אפשר להשיג אותו יש לי את הדיסק אבל אני עוברת דירה והכל כבר ארוז
אנשים תעזרו לי!!! אני חייבת פטושופ אני לא מאמינה עשיזי וינדווס חדש ונמחק לי בפוטושופ איפה אפשר להשיג אותו יש לי את הדיסק אבל אני עוברת דירה והכל כבר ארוז
A addicted to pierre New member 10/7/05 #31 לא שנה הבאה השנה!!! איזה רעיון יפה חח אבל מהפה שלך לאמרגן של סימפל וגם לסימפלים עצמם!!!!!!!! איך בא לי לימצוא אותם וליגרור אותם בכוח לפה!!!!!!!!!!!!!
לא שנה הבאה השנה!!! איזה רעיון יפה חח אבל מהפה שלך לאמרגן של סימפל וגם לסימפלים עצמם!!!!!!!! איך בא לי לימצוא אותם וליגרור אותם בכוח לפה!!!!!!!!!!!!!
D Dorin555 New member 10/7/05 #15 וואי רעיון שווה../images/Emo9.gif שלי../images/Emo26.gif גרר ישלי תוכנה דפוקה!! הייתי צריכה להשתמש אפילו בוורד
וואי רעיון שווה../images/Emo9.gif שלי../images/Emo26.gif גרר ישלי תוכנה דפוקה!! הייתי צריכה להשתמש אפילו בוורד
S SPFAN New member 10/7/05 #16 שלי חח וזה ילדים, מה שנגרם משיעמום אה ותודה ל.. הוי לא יודע איך קוראים לה נווו היא יודעת מי היא! תכתבי ת'שם שלך
שלי חח וזה ילדים, מה שנגרם משיעמום אה ותודה ל.. הוי לא יודע איך קוראים לה נווו היא יודעת מי היא! תכתבי ת'שם שלך