איש החידות
New member
../images/Emo41.gif תזכורת והערה ..
רציתי רק להזכיר שהערב ממשיכים בתחרות ולהעיר הערה ... כזכור אמרתי שהשבוע אנחנו מסיימים את התחרות הראשונה ואז עושים חושבים, אבל דבר אחד כבר החלטתי והוא שמי שמנצח בתחרות הנקודות שלו מתאפסות , אבל הנקודות של שאר המתמודדים לא ימחקו אלא ישארו, ז"א שאת התחרות השניה כל אחד יתחיל מאותה נקודה בא הוא סיים את התחרות הראשונה (מבחינת הנקודות) ולמה זה
פשוט מאוד, אם כל תחרות נאפס את הנקודות של כולם, אז כשנגיע לשבוע אחרון של כל תחרות ויהיה הפרש גדול בין הראשון לשאר המתמודדים, אז יכול להווצר מצב שהרבה מתמודדים ירימו ידיים ויגידו, ממיילא אין לי סיכוי להדביק את הפער ביומיים שלושה אז למה לי להמשיך
וכדי למנוע מצב כזה, אם הנקודות ימשיכו עם האנשים מתחרות לתחרות, גם אם יהיה הפרש גדול יהיה כדאי להמשיך כי זה יכול לעזור לך בתחרות הבאה ( משום שהמנצח, הנקודות שלו מתאפסות ). בעניין השאלה, איך נשפר את שליחת השאלות, זמן התחרות, המשך ועוד ועוד, זה כבר נקיים דיון מעמיק בביום חמישי לקראת תחילת התחרות החדשה, ועוד הערה קטנה, בעניין הפרס למקום השני והשלישי, אני עדיין לא מפרסם אותם מהסיבה הפשוטה שעדיין לא קיבלתי תשובה סופית מהחברה שאמורה לתת לי את הפרסים, אני מבטיח שברגע שתהיה לי תשובה, אני אפרסם אותה ..
רציתי רק להזכיר שהערב ממשיכים בתחרות ולהעיר הערה ... כזכור אמרתי שהשבוע אנחנו מסיימים את התחרות הראשונה ואז עושים חושבים, אבל דבר אחד כבר החלטתי והוא שמי שמנצח בתחרות הנקודות שלו מתאפסות , אבל הנקודות של שאר המתמודדים לא ימחקו אלא ישארו, ז"א שאת התחרות השניה כל אחד יתחיל מאותה נקודה בא הוא סיים את התחרות הראשונה (מבחינת הנקודות) ולמה זה