תזכורת והערה ..

../images/Emo41.gif תזכורת והערה ..

רציתי רק להזכיר שהערב ממשיכים בתחרות ולהעיר הערה ... כזכור אמרתי שהשבוע אנחנו מסיימים את התחרות הראשונה ואז עושים חושבים, אבל דבר אחד כבר החלטתי והוא שמי שמנצח בתחרות הנקודות שלו מתאפסות , אבל הנקודות של שאר המתמודדים לא ימחקו אלא ישארו, ז"א שאת התחרות השניה כל אחד יתחיל מאותה נקודה בא הוא סיים את התחרות הראשונה (מבחינת הנקודות) ולמה זה
פשוט מאוד, אם כל תחרות נאפס את הנקודות של כולם, אז כשנגיע לשבוע אחרון של כל תחרות ויהיה הפרש גדול בין הראשון לשאר המתמודדים, אז יכול להווצר מצב שהרבה מתמודדים ירימו ידיים ויגידו, ממיילא אין לי סיכוי להדביק את הפער ביומיים שלושה אז למה לי להמשיך
וכדי למנוע מצב כזה, אם הנקודות ימשיכו עם האנשים מתחרות לתחרות, גם אם יהיה הפרש גדול יהיה כדאי להמשיך כי זה יכול לעזור לך בתחרות הבאה ( משום שהמנצח, הנקודות שלו מתאפסות ). בעניין השאלה, איך נשפר את שליחת השאלות, זמן התחרות, המשך ועוד ועוד, זה כבר נקיים דיון מעמיק בביום חמישי לקראת תחילת התחרות החדשה, ועוד הערה קטנה, בעניין הפרס למקום השני והשלישי, אני עדיין לא מפרסם אותם מהסיבה הפשוטה שעדיין לא קיבלתי תשובה סופית מהחברה שאמורה לתת לי את הפרסים, אני מבטיח שברגע שתהיה לי תשובה, אני אפרסם אותה ..

swift173

New member
אני לא חושב שזה רעיון טוב,

כי נגיד לי יש חמש נקודות ולאחר כבר יש עשרים נקודות (למרות שהוא לא ניצח) אז הוא כבר בפור של 15 עלי, ותחשוב שזה מצתבר בכל תחרות אז הפור יכול לגדול. (אני לא דוגמא טובה כי השתתפתי רק בתחרות אחת. אבל תחשוב על אלה שלא הצליחו בכלל, הם מתחילים במינוס 20 זה גם גורם לוותר אם לא יותר.

swirrrly

New member
אז אולי שישאיר רק למי ../images/Emo118.gif

שיש להם את הניקוד הכי נמוך בטבלה? חבר´ה לאט לאט תהיה לנו מערכת תחרות חידות מתוחכמת... כמו תפוז

אני לא מסכים ...

כי אם תהיה עקבי ותענה מפעם לפעם על חידות, אז בסוף תגיע לחלק העליון של הטבלה,

swift173

New member
אבל אם אני עקבי ועושה בכל תחרות

5 נקודות עדיין יהיו אחרים שהם גם עקביים אך עם יותר נקודות (ויוצא מזה שההפרש עולה בעקביות....)

מה הסיכוי שזה יקרה ??

מה הסיכוי שיהיה הפרש של 20 נהקודות בינך לבין משהו אחר ושניכם תהיו עקביים ותענו רק על 5 נקודות כל תחרות ?? אפסי, כי יהיו פעמים שתצליח יותר או פחות, יהיו פעמים שאותו אדם שמוביל עליך ב 20 נקודות שהוא לא יצליח .. הרי מדובר בתחרות דינמית, הנתונים משתנים מפעם לפעם ... אין פה דבר כזה עיקבי לאורך כל הדרך ...

swift173

New member
אני חושב שכדי שתעשה איזה הצבעה

ככה נדע או שלפחות תתחיל עם זה מהתחרות הבאה ואת של זו תאפס (אתה לא יכולן לשנות חוקים של תחרות במהלכה)

../images/Emo26.gif

בא נתחיל מזה שאני יכול לעשות הכל, אני מנהל הפורום
דבר שני אם עקבת אחרי השבועיים האחרונים היית רואה שכבר שיניתי את התקנון לפחות 3 פעמים .. דבר שלישי, אני לא משנה במהלך התחרות אלא אני משנה בסוף התחרות ודבר אחרון, אמרתי כבר שבסוף נקיים הצבעה על דרך מהלך התחרויות הבאות, בעניין הנקודות, כבר החלטתי .....

swift173

New member
אתה די מבאס

כי החוק הזה מועיל אך ורק לאלה שצברו הרבה נקודות ולא ניצחו בתחרות, מה עם אלה שעכשיו מצאו את הפורום? מה הסיכוי שלהם לנצח? זה לא פייר הפור שאתה נותן כאן. וזה ממש חוק טפשי חסר הגיון ולא מועיל.

../images/Emo26.gif התגובה האחרונה שלי בעניין

מה זאת אומרת, מה עם אלא שרק עכשיו גילו את הפורום
מה אם אותם אלא שכבר מספר שבועות נכנסים יום יום ומנסים לפתור חידות ומפעם לפעם דם מצליחים
להם לא מגיע לזכות בפרסים
אין מה לעשות, מי שרק עכשיו מגיע לתחרות יצטרך להתחיל מההתחלה, ולאט לאט לבסס את עצמו בטבלה ... יש הרבה אנשים שלא מצליחים כל ערב להכנס לענות לתחרות, אי אפשר לבנות תחרות רצינית רק על ניקוד של שלושה שבועות, כל תחרות רצינית בנויה על חודשים, כשכל חבר לאט לאט צובר לו נקודות. תחשוב שזו תחרות של חצי שנה, כשכל 3 שבועות מחלקים פרס למי שהגיע באותה נקודה לראשות הטבלה, ואותו אחד יורד לתחתית הטבלה, אבל שאר האנשים ממשיכים בתחרות. וזהו, אני מבקש ממך לא להגיב להודעה הזו, מבחינתי הנושא סגור.

zoharch

New member
שלום וערב טוב לכולם ../images/Emo13.gif וכמובן../images/Emo63.gif

נראה לי רעיון ששווה נסיון. בסופו של תהליך, לכולם תהיה הזדמנות להגיע לראש הטבלה. ואם יש (ויש
)תותחים אמיתיים, הם גם יכולים להתחיל לאחר איפוס הנקודות ולזכות פעם נוספת. הבעיה שנשארת: רק בעית שליחת התשובות, שעלייה יש לתת את הדעת. ואני רק מקווה שיהיה לי יותר זמן להיות בפורום. ערב נעים לכולכם

למעלה