ש-א-ל-ו-ן

Insanity Is Me

New member
../images/Emo41.gifש-א-ל-ו-ן../images/Emo41.gif

נגנב באכזריות מפורום אופנה
הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? דרך שתרצו למות בה? משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? מה דעתכם על הדוסים? פירסינג/קעקוע בתכנון: סמים- בעד או נגד: מעשנים? אם כן- איזה? דבר שמעולם לא תעשו: דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: " מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה): הדבר הכי מגעיל שעשיתם: דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? אביב גפן יפה או מכוער? הפחד הכי גדול שלכם: רגש שנוא עליכם: תכונה 1 טובה בכם: תכונה 1 רעה בכם: הדבר הכי רע שעשיתם למישו: הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: סיוט מסוים שחוזר על עצמו? צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? תתגיסו או תשתמטו? באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? משאלה כוללת לעולם: הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: שמות לילדים שלכם בעתיד? הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? מקצוע לא טוב שלכם? מקצוע טוב שלכם? דבר שגורם לכם אושר? אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? הזכרון ילדות הכי חזק? בנאדם שאתה שונא ממש? בנאדם שאתה אוהב ממש? סגנון לבוש שלך: ימני או שמאלני? מאמין בשלום? השיר שהכי מתאים לנסיעה: השיר הדכאוני הכי יפה שיש: שיר האהבה הכי יפה שיש: השיר האופטימי הכי יפה שיש: בעד הוצאה להורג? מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? איך החדר שלכם נראה? מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? תהיו מוכנים למות רק בשביל? הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם? הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם? שינה בטבע או בבית מלון? זריחה או שקיעה? ים או בריכה? עיר או יישוב? בעתיד תגורו בארץ או לא? מקצוע שתרצו לעסוק בו? משאלה לעצמכם? זמרים יפים בעיניכם? זמרות יפות בעיניכם? משקיעים בלימודים או לא? ערוץ אהוב? סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? מוזיקה הכי אהוב עליכם? הרגל רע שלכם? חוש שהייתם מוותרים עליו? כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? לבד או עם חברים? פחד במה? חלום ילדות? דת שלכם? ארץ שהייתם רוצים לגור בה? האם פעם פגעתם בעצמכם? צמחונים או אוכלי בשר בהמות? ריאליים או הומניים? מגמה ? טראומת ילדות? סרט אחרון שראיתם? איבר רגיש בגוף? מקרה הזוי שפעם קרה לכם? ריח אהוב: שקטים או רעשניים? הפאדיחה הכי גדולה? בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? דבר שמושך אתכם באנשים? ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? הבנאדם שהכי מבין אתכם? אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: סופ"ש מקסים

Insanity Is Me

New member
עונה כי משעמם לי ../images/Emo3.gif

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? להיות שם בשבילו. אין דבר יותר טוב מזה דרך שתרצו למות בה? בשינה. כמה שזה מוזר להגיד את זה משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? "לא רוצים, לא צריך"
מה דעתכם על הדוסים? איש באומנתו יחיה פירסינג/קעקוע בתכנון: שום דבר
סמים- בעד או נגד: נגד מעשנים? אם כן- איזה? לא דבר שמעולם לא תעשו: אני אף פעם לא אומרת שאני לעולם לא אעשה משהו, מה שיהיה יהיה. לכו תדעו מה תהיה נקודת המבט שלי עוד שנה דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: כמה שאני מעריכה אותו ואת המוזיקה שהוא עושה, ושהוא יוצר איכותי ומוכשר במיוחד
מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? - דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה): לא מאמינה בדברים על טבעיים הדבר הכי מגעיל שעשיתם: זה לא לפה
דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: יקיצה טבעית
שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק אביב גפן יפה או מכוער? מכוער הפחד הכי גדול שלכם: להתאהב רגש שנוא עליכם: אי נוחות תכונה 1 טובה בכם: אני תמיד שמחה להיות שם בשביל מישהו שצריך אותי [: תכונה 1 רעה בכם: אני לפעמים עצלנית נורא. שונאת את זה הדבר הכי רע שעשיתם למישו: הממ.. אין לי שמץ הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: החיים קצרים מכדי להתחרט סיוט מסוים שחוזר על עצמו? - צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צבא הגנה לישראל
תתגיסו או תשתמטו? להתגייס! באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? בשנות ה50 אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? - משאלה כוללת לעולם: שלום עולמי? חח הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: טרבד. מיותר מיותר מיותר. מי משתמש בזה? הופכים חביתה עם מזלג! שמות לילדים שלכם בעתיד? לא יודעת הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? - מקצוע לא טוב שלכם? מת' מקצוע טוב שלכם? אנגלית, ספרות דבר שגורם לכם אושר? התחביבים שלי [כתיבה, צילום, ריקוד], לראות אנשים מאושרים, לעזור לאנשים אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? - מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? אין איך
הזכרון ילדות הכי חזק? לא זוכרת.. בנאדם שאתה שונא ממש? לא כ"כ שונאת אנשים, אבל אם כבר, כמה מהשכבה שלי בנאדם שאתה אוהב ממש? יותר מדי ^^ סגנון לבוש שלך: אירופאי..? ימני או שמאלני? ימנית מאמין בשלום? כן השיר שהכי מתאים לנסיעה: Viva la white girl של Gym class heroes השיר הדכאוני הכי יפה שיש: Where'd you go של Fort minor שיר האהבה הכי יפה שיש: My all של מריה קארי השיר האופטימי הכי יפה שיש: יותר מדי בעד הוצאה להורג? תלוי מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? חופשה בחו"ל איפשהו.. יוון נגיד איך החדר שלכם נראה? כל הקירות בצבע שמנת, אחד בצבע כחול-אפור כהה. על קיר אחד יש לי תמונה על קנבס של ג'ק דניאלס..
מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? ליד הים איפשהו תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? שום תקופה, זו הכי טובה בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? יש כמה.. קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? סבבה כזה הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? - דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? יש באמת המון [: תהיו מוכנים למות רק בשביל? כלום. הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם? - הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם? בתקופה האחרונה 808s & Heartbreak של קנייה שינה בטבע או בבית מלון? בית מלון
זריחה או שקיעה? זריחה ים או בריכה? ים עיר או יישוב? עיר בעתיד תגורו בארץ או לא? כן מקצוע שתרצו לעסוק בו? צלמת, גרפיקאית... משאלה לעצמכם? אושר ומזל. מה שצריך בחיים בשביל להסתדר זמרים יפים בעיניכם? - זמרות יפות בעיניכם? - משקיעים בלימודים או לא? כשצריך ערוץ אהוב? ערוצי סדרות של יס D: סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? מזרחית מוזיקה הכי אהוב עליכם? היפהופ וסופט רוק הרגל רע שלכם? - חוש שהייתם מוותרים עליו? שום חוש כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? יכולת להיות מישהו אחר לכמה זמן שארצה ^^ ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? שמחים בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? אין המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? הבית שלי לבד או עם חברים? עם חברים פחד במה? קצת חלום ילדות? להיות וטרינרית
עבר לי כבר דת שלכם? יהודיה ארץ שהייתם רוצים לגור בה? לתקופה קצרה בארה"ב האם פעם פגעתם בעצמכם? לא צמחונים או אוכלי בשר בהמות? אוכלת בשר ריאליים או הומניים? הומנית מגמה ? מחשבים טראומת ילדות? - סרט אחרון שראיתם? נורביט, היה היום בצהריים איבר רגיש בגוף? בטן מקרה הזוי שפעם קרה לכם? לא זוכרת ריח אהוב: הJOOP האדום לגברים
שקטים או רעשניים? שקטה הפאדיחה הכי גדולה? - בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? בעד דבר שמושך אתכם באנשים? חיוך, גישה חיובית, אינטילגנציה ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? - הבנאדם שהכי מבין אתכם? לא חושבת שיש מישהו שמבין אותי חח אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? - הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: אי נוחות

אני משתמשת בתרווד!

אבל אולי זה בגלל שאני עקומה מדי בשביל להפוך חביתה עם מזלג...
את רצינית? את משתמשת במזלג?

נשומי

New member
אהאם...

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישהו? אני לא זוכרת..קרה שעשיתי כמו שעשו לי אבל אני פשוט לא זוכרת. דרך שתרצו למות בה? בהופעה..נראה לי מגניב למות כשאני ב"היי"
משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? נא לשמור על הניקיון. מה דעתכם על הדוסים? כל עוד הם לא כופים את עצמם ואת הדת, אין לי שום בעיה איתם. פירסינג/קעקוע בתכנון: יכול להיות קעקוע, אבל רק אחרי צבא. סמים- בעד או נגד: נגד. מעשנים? לא. דבר שלעולם לא תעשו: לעשן. דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: אני אאלתר משהו כשאני אראה אותו\אותה\אותם. מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? קלידים. דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה): כלום. הדבר הכי מגעיל שעשיתם: שתיתי קפה עם מלח. (לא מומלץ). דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: אין דרך טובה להתעורר בבוקר, אלא אם כן מדובר ביותר מ12 שעות שינה. שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? דיכאון ומזרחית זה מחוץ לתחום שלי, עם השאר אני מסתדרת...הרוב.
אביב גפן יפה או מכוער? חחחחחח
לדעתי, הוא לא נראה טוב. הפחד הכי גדול שלכם: שהמוזיקה תמחק לי מהמחשב. רגש שנוא עליכם: קנאה. תכונה 1 טובה בכם: שנינות אולי...לא יודעת. תכונה 1 רעה בכם: חוסר סבלנות לפעמים. הדבר הכי רע שעשיתם למישהו: לא זוכרת. הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: אין משהו כזה. סיוט מסוים שחוזר על עצמו? כשהייתי קטנה היו כמה לילות שחלמתי שאמא שלי מתה (חס וחלילה
) אבל זה נפסק כמובן. צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צה"ל..כל מה שמשתמע מזה. תתגיסו או תשתמטו? ברור שלהתגייס. באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? הייתי שמחה לחיות בסוף שנות ה-60 ותחילת ה-70 אבל רק לתקופה קצרה ואז לחזור מהר.
אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? היטלר. משאלה כוללת לעולם: הא? הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: כלי לקיפול חולצות. שמות לילדים שלכם בעתיד? כשיגיע היום.... הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? כלום. מקצוע לא טוב שלכם? תנ"ך. מקצוע טוב שלכם? מתמטיקה ופסיכולוגיה. דבר שגורם לכם אושר? האמת שדברים קטנים גורמים לי אושר יותר מגדולים אבל אין לי דוגמא כרגע. אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? יש כמה..השמות לא יעזרו.
מילה אחת שהיית מגדיר את עצמך? הדר...(?) הזכרון ילדות הכי חזק? חחחחח שנפלתי במדרגות בגיל 3. בנאדם שאתה שונא ממש? עלמה זוהר! סתם...לא נראה לי שיש. בנאדם שאתה אוהב ממש? אמא.
סגנון לבוש שלך: ג'ינס וקפוצ'ון זה תמיד טוב. ימני או שמאלני? אמצע נוטה לימין. מאמין בשלום? לא עם הערבים. השיר שהכי מתאים לנסיעה: פייי...המווווווווון. השיר הדכאוני הכי יפה שיש: לא היה, אין ולא יהיה. שיר האהבה הכי יפה שיש: How Deep Is Your Love של הבי ג'יז. השיר האופטימי הכי יפה שיש: "אצלי הכל בסדר" קפץ לי לראש אז שיהיה. בעד הוצאה להורג? לא. מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? קנדה. איך החדר שלכם נראה? כמו חדר עם מיטה, ארון, פוסטר של הומר סימפסון ושולחן. מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? אין. תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? טוב לי עכשיו. בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? ידיד טוב. קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? מורחבת? 13 איש זה מורחבת? הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? כל הופעה שהייתי בה הייתה מעולה. דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? צניחה חופשית, יקרה בעוד חצי שנה לדעתי
תהיו מוכנים למות רק בשביל? תלוי בנסיבות, אין לי מושג. הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם? כל מיני מזרחית ודיכאון למינהם. הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם? כל מה שאני אוהבת.
שינה בטבע או בבית מלון? בית מלון..לא מפינוק פשוט סטריליות מוגזמת. זריחה או שקיעה? שקיעה. ים או בריכה? בריכה. עיר או יישוב? יישוב. בעתיד תגורו בארץ או לא? התכנון הוא שלא. מקצוע שתרצו לעסוק בו? עיצוב פנים. משאלה לעצמכם? להצליח. זמרים יפים בעיניכם? רמי פורטיס...סתם. לא יודעת...חמי(?) זמרות יפות בעיניכם? שירי מימון ואמילי קרפל. משקיעים בלימודים או לא? יאפ.
ערוץ אהוב? ערוצי מדע הם מעניינים אבל אני רואה גם דברים שטחיים כמו האח הגדול
סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? היינו שם כבר לא? מזרחית ודיכאון. מוזיקה הכי אהוב עליכם? קצת היפ הופ ישראלי, כל סוגי הרוק, טריפ הופ, קצת פאנק וזהו אני חושבת. הרגל רע שלכם? לעשות אפצ'ים בזוגות. חוש שהייתם מוותרים עליו? אני חושבת שריח..אם חייבים לוותר על משהו. כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? להיות בלתי נראית.
ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? שמחים. בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? לא קרה. המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? צפון. לבד או עם חברים? תלוי. פחד במה? כן. חלום ילדות? אין. דת שלכם? תלוי מה נכנס תחת ההגדרה של דת..אני יהודייה אבל חילונית לחלוטין. ארץ שהייתם רוצים לגור בה? קנדה. האם פעם פגעתם בעצמכם? כן. צמחונים או אוכלי בשר בהמות? הייתי צמחונית שנים אבל חזרתי לאכול בגלל חוסר בברזל, אנמיה וחוסר בויטמינים.
ריאליים או הומניים? ריאלית. מגמה ? עיוני. טראומת ילדות? אין. סרט אחרון שראיתם? לא זוכרת. איבר רגיש בגוף? עיניים. מקרה הזוי שפעם קרה לכם? לא זוכרת...אני יוצאת סנילית בשאלון הזה. ריח אהוב: של נקי וגשם. שקטים או רעשניים? שקטה. הפאדיחה הכי גדולה? עזבו....חחחח
בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? על עצמי נגד, לגבי אחרים שיבושם להם. דבר שמושך אתכם באנשים? חוש הומור ואינטיליגנציה. ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? אני אצא מעצבנת אם אני אזכיר אותם שוב אבל באמת ששהופעה של שב"ק ס' הייתה מדהימה ומרגשת כי היה אפר לראות כמה הם התגעגעו לבמה ולקהל.
הבנאדם שהכי מבין אתכם? אני. אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? לדפוק על עץ. הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: "מה אני עושה כאן??...אה כן...בצפר". סתם.

בא לי../images/Emo13.gif

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? לא יודעת להצביע על משהו ספציפי. תמיד אני שם בשביל האנשים שאני אוהבת. דרך שתרצו למות בה? בנחת... למות מזיקנה. משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? אין לי מושג... מה דעתכם על הדוסים? אין דעה... כל אחד ואמונתו. פירסינג/קעקוע בתכנון: להפך, בתכנון להפרד מההליקס החדש (לא כ"כ חדש כבר) שעושה בעיות
סמים- בעד או נגד: נגד. מעשנים? אם כן- איזה? לא דבר שמעולם לא תעשו: לא אבגוד דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: " כל כך הרבה אמנים ומוזיקאים שהייתי רוצה פשוט להשתחוות בפניהם.
מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? גיטרה קצת. פעם ניגנתי על מנדולינה ^^ דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה): לא יודעת... הדבר הכי מגעיל שעשיתם: כשהייתי קטנה חירבנתי בכוס (ספל כאילו). דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: עם החבר, ומוזיקה של מארלי ברקע. D: אין מצב למצב רוח יותר טוב מזה. שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק, אבל איכותי, לא בררה. אביב גפן יפה או מכוער? פוזה הפחד הכי גדול שלכם: לאבד אנשים שאני אוהבת רגש שנוא עליכם: פחד תכונה 1 טובה בכם: צניעות תכונה 1 רעה בכם: שקופה, איכשהו אני תמיד רואה ולא נראית הדבר הכי רע שעשיתם למישו: פגעתי, עם מילים הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: מה שציינתי שאלה קודמת סיוט מסוים שחוזר על עצמו? שרודפים אחריי ורוצחים אותי בסוף. צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? לא רוצה להביע דעתי על הצבא. תתגיסו או תשתמטו? אתגייס. באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? שנות ה60-70! כ"כ. אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? סבא שלי משאלה כוללת לעולם: עם כל הקיטשיות - שלום בבקשה הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: דת שמות לילדים שלכם בעתיד? אני רוצה לקרוא לבן שלי איתן הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? אין לי מקצוע לא טוב שלכם? לשון. מקצוע טוב שלכם? היסטוריה!
ספרות, אזרחות, אומנות, כל דבר הומני
דבר שגורם לכם אושר? המשפחה שלי, חבר שלי אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? יובל!
מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? לא מגדירה את עצמי הזכרון ילדות הכי חזק? לא יודעת. בנאדם שאתה שונא ממש? לא משנה.. בנאדם שאתה אוהב ממש? אלון (ציינתי את השם שלו, נדיר). סגנון לבוש שלך: פשוט, בד"כ טישרט וג'ינס ימני או שמאלני? באמצע, נוטה לשמאל מאמין בשלום? לא השיר שהכי מתאים לנסיעה: שירים של portishead, מרדימים
השיר הדכאוני הכי יפה שיש: יש המון. שיר האהבה הכי יפה שיש: רק בשביל לקבל חיבוק (איגי וקסמן וחמי רודנר), אחרי הכל את שיר (שלמה ארצי), לא יכול להוריד ממך את העיניים (מאיר אריאל), את (מוש בן ארי). השיר האופטימי הכי יפה שיש: somewhere over the rainbow. בעד הוצאה להורג? לא, בשום מצב לא. זה הדבר הכי נורא שהגו אי פעם מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? אנטרטיקה איך החדר שלכם נראה? כתום מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? לא יודעת... תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? אין בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? חברה שעברה קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? רע הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? אין דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? צניחה חופשית תהיו מוכנים למות רק בשביל? שהאהובים שלי יחיו. הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם? לא יודעת.. הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם? כל מיני. שינה בטבע או בבית מלון? אין כמו שינה בטבע זריחה או שקיעה? שקיעה ים או בריכה? ים עיר או יישוב? יישוב בעתיד תגורו בארץ או לא? בארץ מקצוע שתרצו לעסוק בו? אין לי מושג משאלה לעצמכם? שיהיה לי טוב זמרים יפים בעיניכם? לא יודעת זמרות יפות בעיניכם? לא יודעת משקיעים בלימודים או לא? מנסה ערוץ אהוב? 3,4,5,89,90,8 סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? האמת שכבר אין. מוזיקה הכי אהוב עליכם? גראנג' בעיקר, רוק מתקדם, רוק, הרגל רע שלכם? מחשב ופלאפון חוש שהייתם מוותרים עליו? אין! כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? קריאת מחשבות, אבל רק כשאני רוצה. ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? עצובה בד"כ. בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? אין.
המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? לא הייתי בכולה.. לבד או עם חברים? תלוי מתי... פחד במה? כבד... חלום ילדות? להיות טייסת או אסטרונאוטית. דת שלכם? אין ארץ שהייתם רוצים לגור בה? ארץ מושלגת האם פעם פגעתם בעצמכם? נפשית כן צמחונים או אוכלי בשר בהמות? חח אוכלי בשר בהמות, רואים שמחבר השאלון צמחוני. בכל אופן אינני צמחונית ולא מתביישת בזה. ריאליים או הומניים? הומנית עד מאוד מגמה ? ביו' ואומנות. תמיד רציתי ספרות ואומנות אבל שניהם באותו אשכול אז זה לא מתאפשר
טראומת ילדות? שכלב גנב לי שניצל מהיד סרט אחרון שראיתם? לא זוכרת איבר רגיש בגוף? לא יודעת מקרה הזוי שפעם קרה לכם? לא חסר... ריח אהוב: וניל, שוקולד שקטים או רעשניים? שקטה הפאדיחה הכי גדולה? לא יודעת בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? נגד נגד נגד דבר שמושך אתכם באנשים? אותנטיות ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? לא הייתי אף פעם:( הבנאדם שהכי מבין אתכם? אחותי התאומה וחבר שלי. אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? אמונה תפלה*. אין הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: ריקנות הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo192.gifאני

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו?אני לא יודעת דרך שתרצו למות בה?אמ חחח משפט שיהיה רשום לכם על המצבה?"פה קבור הכלב(ה)" מה דעתכם על הדוסים?תלוי פירסינג/קעקוע בתכנון:לא סמים- בעד או נגד:נגד
מעשנים? אם כן- איזה?
דבר שמעולם לא תעשו:ארצח מישהו(?) דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: "אמ
מנגנים על משו? אם כן- אז על מה?לא
דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה):רוחות
הדבר הכי מגעיל שעשיתם:אמ דרך הכי טובה להתעורר בבוקר:עם הנביחות של ברלי
שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק?בסגנון רוק אם כבר אביב גפן יפה או מכוער?שר יפה, נראה מכוער הפחד הכי גדול שלכם:להשאר לבד, או להיות חולה במשהו סופני כזה, או שמשיהו שיקר לי יהיה חולה רגש שנוא עליכם:רגש? לא יודעת תכונה 1 טובה בכם:חרוצה מאוד תכונה 1 רעה בכם:לחוצה מאוד הדבר הכי רע שעשיתם למישו:אני לא יודעת הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם:יש המון סיוט מסוים שחוזר על עצמו?מבחנים! ו
צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות?צבא ההגנה לישראל תתגיסו או תשתמטו?אתגייס
אין שאלה בכלל באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות?עכשיו נשמע לא רע אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם?ביל גייטס משאלה כוללת לעולם: הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: שמות לילדים שלכם בעתיד?גלעד! הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם?יש לי דסלקציה מקצוע לא טוב שלכם?ספורט
מקצוע טוב שלכם?ספרות, היסטוריה, תנ"ך, אמנות, סוציו-פסיכו, אזרחות דבר שגורם לכם אושר?ברלי אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט?יש הרבה מאוד כאלו.. מילה אחת שהיית מגדיר תצמך?ים הזכרון ילדות הכי חזק?המפגש עם השחקנים של הפאואר רינג'רס>< בנאדם שאתה שונא ממש?אחת שלומדת איתי אומנות בנאדם שאתה אוהב ממש?
סגנון לבוש שלך: ימני או שמאלני?שמאלנית... מאמין בשלום?מקווה שיהיה
השיר שהכי מתאים לנסיעה:עברי לידר למניהם השיר הדכאוני הכי יפה שיש:"כל מה שרצית" הדורבנים שיר האהבה הכי יפה שיש:"זכיתי לאהוב" של הלידר השיר האופטימי הכי יפה שיש:"עכשיו טוב" של גלעד שגב בעד הוצאה להורג?לא ממש, רק את יגאל עמיר אפשר לתלות מצידי מקום שאתם ממש רוצים להיות בו?בהופעה של עברי היום! איך החדר שלכם נראה?כמו של ילדה בת 5 מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה?לגן בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו?
גלעד
קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע?טוב הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם?מיקה קרני דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים?לנסוע לבד לאלסקה לשנה! תהיו מוכנים למות רק בשביל?לא יודעת הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם? הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?עברי לידר למינהם, עידן רייכל, גלעד שגב ואיה כורם שינה בטבע או בבית מלון?בית מלון זריחה או שקיעה?שקיעה ים או בריכה?ים
עיר או יישוב?עיר זה סוגשל ישוב>< וקיבוץ
בעתיד תגורו בארץ או לא?כן מקצוע שתרצו לעסוק בו?צילום משאלה לעצמכם? זמרים יפים בעיניכם?לירון לב
ררררררררר זמרות יפות בעיניכם?דנה עדיני משקיעים בלימודים או לא?משקיעה מאוד ערוץ אהוב?מוזיקה 24 ו2>< סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם?מזרחי מוזיקה הכי אהוב עליכם?ישראלי כמעט מכל סוג הרגל רע שלכם?להתמכר לדברים שגורמים לי לבכות חוש שהייתם מוותרים עליו?על שום חוש כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם?להיכנס לאנשים אחרים לראש ולדעת מה הם חושבים עלי ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים?עצובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש?ממשתי, אבל אני עדין אוהבת אותו וזה כבר לא אפשרי=\\ המקום שאתם הכי אוהבים בארץ?הקיבוץ הזה לבד או עם חברים?לבד פחד במה?אין לי חלום ילדות?להיות פאואר רינג'רס דת שלכם?יהודיה ארץ שהייתם רוצים לגור בה?ישראל האם פעם פגעתם בעצמכם?כן צמחונים או אוכלי בשר בהמות?אמ ריאליים או הומניים?הומניים מגמה ?סוציו פסיכו ואמנות טראומת ילדות?שיהל מהשכבה שלי מת סרט אחרון שראיתם?לא יודעת איבר רגיש בגוף?בטן מקרה הזוי שפעם קרה לכם?לא יודעת ריח אהוב:הריח של רזD: שקטים או רעשניים?שקטה בדר"כ הפאדיחה הכי גדולה?יש הרבה בעד ניתוחים פלסטיים או נגד?בעד דבר שמושך אתכם באנשים?כפות ידיים ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה?עברי לידר הבנאדם שהכי מבין אתכם?רזצ'וק אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם:

../images/Emo189.gif עונה ../images/Emo102.gif../images/Emo205.gif

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? הממ... לא יודע. אבל עשיתי הרבה (מאוד) בשביל מישהי שלא שווה כלום. דרך שתרצו למות בה? זקנה? משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? לא יודע. מה דעתכם על הדוסים? שייהנו. פירסינג/קעקוע בתכנון: בגבה תמיד היה חלום, אבל זה לא יקרה. סמים- בעד או נגד: אממ... קשים - נגד. קלים - בעיקרון נגד, אבל אני לא פוסל אפשרות לנסות פעם אחת. מעשנים? אם כן- איזה? לא
דבר שמעולם לא תעשו: לא יודע, אוכל משהו ממש מגעיל? יש הרבה דברים שאני לא אעשה. רצח וכו'. דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: " "רק רציתי להגיש אני מאוד מעריך אותך וחושב שאתה ממש מוכשר, שמח שיצא לנו להיפגש"
מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? גיטרה. דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה): כלום. הדבר הכי מגעיל שעשיתם: בגן אכלתי נייר
דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: להתעורר לבד, לבית ריק
שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק. אביב גפן יפה או מכוער? אין דעה. הפחד הכי גדול שלכם: רגש שנוא עליכם: פחד, לחץ. תכונה 1 טובה בכם: ראש פתוח. תכונה 1 רעה בכם: חוסר בטחון. הדבר הכי רע שעשיתם למישו: אמרתי לו משהו מגעיל בפנים? אני לא יוצא לי ממש לעשות דברים רעים. הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: סיוט מסוים שחוזר על עצמו? לא זוכר, אבל יש. צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צבא הגנה לישראל |דגש| תתגיסו או תשתמטו? אתגייס. באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? סיקסטיז או ניינטיז. אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? משאלה כוללת לעולם: שלום עולמי. הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: לא יודע. שמות לילדים שלכם בעתיד? לא יודע עדיין. הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? אין. מקצוע לא טוב שלכם? ספורט, היסטוריה, קצת מחשבים וקצת מתמטיקה. מקצוע טוב שלכם? ספרות
, תנ"ך, אזרחות, היה לשון שנה שעברה שהייתי ממש טוב. דבר שגורם לכם אושר? להיות עם חברים ולהנות. אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? עדן
מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? יובל
הזכרון ילדות הכי חזק? כל מיני טראומות
בנאדם שאתה שונא ממש? אנשים טיפשים ממש. בנאדם שאתה אוהב ממש? משפחה..? סגנון לבוש שלך: הכי פשוט, טי שירט ומכנס/ג'ינס. ימני או שמאלני? נגיד שמרכז. מאמין בשלום? כן. השיר שהכי מתאים לנסיעה: שירי חורף שקטים כאלה
השיר הדכאוני הכי יפה שיש: כל מיני של רדיוהד ושל אביתר בנאי
שיר האהבה הכי יפה שיש: רק בשביל לקבל חיבוק, לעיתים, שירים של הביטלס, יש עוד מלא. השיר האופטימי הכי יפה שיש: Don't Worry Be Happy?
בעד הוצאה להורג? לא. אולי רק מחבלים. מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? איך החדר שלכם נראה? מבולגן. מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? ילדות. בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? אין משפחה מורחבת
הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? בקושי הייתי בהופעות. דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? טיול מסביב לעולם, אבל זה לא ממש מטורף. תהיו מוכנים למות רק בשביל? לא אוהב שאלות על מוות
הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם? הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם? שינה בטבע או בבית מלון? תלוי עם מי. זריחה או שקיעה? גם וגם
ים או בריכה? ים. עיר או יישוב? עיר. בעתיד תגורו בארץ או לא? בארץ. מקצוע שתרצו לעסוק בו? מוזיקה. משאלה לעצמכם? שאני אהיה מאושר ויהיה טוב
זמרים יפים בעיניכם? לא יודע. זמרות יפות בעיניכם? כנ"ל. משקיעים בלימודים או לא? די... ערוץ אהוב? 3, ערוץ 2 למרות שיש מלא זבל. סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? דיכאון מזרחי. מוזיקה הכי אהוב עליכם? כל מיני. הרגל רע שלכם? לדחות הכל לרגע האחרון. חוש שהייתם מוותרים עליו? כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? לעוף, להיות בלתי נראה. ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? שמחים. בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? אוהב את ת"א. לבד או עם חברים? עם חברים. פחד במה? לא יודע, לא ממש הייתי על במה חוץ מטקסים ביסודי. חלום ילדות? להיות וטרינר. דת שלכם? יהדות. ארץ שהייתם רוצים לגור בה? לא יודע, מקום מגניב כלשהו. האם פעם פגעתם בעצמכם? לא, לפחות לא פגיעה פיזית. צמחונים או אוכלי בשר בהמות? אוכלי בשר בהמות
ריאליים או הומניים? בעיקרון לפי ההרחבות ריאלי, אבל אני מסתדר טוב עם הומניים. חוץ מהיסטוריה. מגמה ? מחשבים. טראומת ילדות? בקבוק פלסטיק שחותך אותי ליד עין, מלא דם, צלקת עד היום
סרט אחרון שראיתם? "קח את זה כמו גבר". איבר רגיש בגוף? / מקרה הזוי שפעם קרה לכם? לא זוכר, בטוח היו. ריח אהוב: ריח טוב
שקטים או רעשניים? שקט. הפאדיחה הכי גדולה? בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? די נגד. דבר שמושך אתכם באנשים? אינטיליגנציה. ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה? לא הייתה כזאת. הבנאדם שהכי מבין אתכם? אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? אין. הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: דאגה, אכפתיות יתר.

LOLI152

New member
זורם לי שאלון אש!:)

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו?לא יודעת. אני משתדלת לתת כמה שיותר.. דרך שתרצו למות בה? להידרס ע"י אמבולנס. באמת בא לי. משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? "חחח! אז היא מתה! יש!" מה דעתכם על הדוסים? בכיף שלהם. פירסינג/קעקוע בתכנון: אולי אליקס. אולי. סמים- בעד או נגד: נגד. מעשנים? אם כן- איזה? לא דבר שמעולם לא תעשו: לא ארצח. דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: "תודה!" מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? על העצבים. טיפונת גיטרה. דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה): פיות.. יצורי קסם... אני מאמינה. הדבר הכי מגעיל שעשיתם: כ"כ הרבה.XD דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: עם מוזיקה, ושירים, ומורל מטורף!:) שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק. אביב גפן יפה או מכוער? מכוער.XD הפחד הכי גדול שלכם: חוסר אונים רגש שנוא עליכם: שנאה תכונה 1 טובה בכם:כושר מנהיגות, תפקוד בלחץ תכונה 1 רעה בכם:חוסר עקביות הדבר הכי רע שעשיתם למישו:חחX: הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם: לא מתחרטת. מה שקורה הוביל אותי לעכשיו, ואני מרוצה. סיוט מסוים שחוזר על עצמו?אין. צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צבא הגנה לישראל!!!!! שאף אחד לא יגיד לכם אחרת!!! תתגיסו או תשתמטו? אתגייס ואעשה שנת שירות לפני!! באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? אולי בקום המדינה. היה קשה קצת. אבל שוס. לעשות היסטוריה. אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? ממ אולי מקימי המדינה. משאלה כוללת לעולם:שננוח ממלחמות. די. מיותר! שנחייה בשלום סוף סוף. הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: הדבר הכחול הזה שמוציא צבע כשמורידים את המים. שמות לילדים שלכם בעתיד? יהונתן, דניאל, איתמר. הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? נורמלית לחלוטין. הפרעה נוראית. מקצוע לא טוב שלכם? לשון.. מקצוע טוב שלכם? היסטוריה דבר שגורם לכם אושר? כמעט הכל.. אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? המון, ורובם כבר מציאותיים להפליא.! 3>> מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? כוח. הזכרון ילדות הכי חזק?לא זוכרת.. בנאדם שאתה שונא ממש? לא שונאת... אבל אולי את אחמניג'אד. בנאדם שאתה אוהב ממש? המון אנשים, כ"כ הרבה! סגנון לבוש שלך:פשוט. ימני או שמאלני? ימין :) מאמין בשלום?במצב הנוכחי? לא. בעתיד? בטח. השיר שהכי מתאים לנסיעה:לא יודעת. השיר הדכאוני הכי יפה שיש:כלום לא עצוב שיר האהבה הכי יפה שיש:עכשיו (דניאל סלומון) השיר האופטימי הכי יפה שיש: עכשיו הכל בסדר (יהודית רביץ) בעד הוצאה להורג?נגד!! מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? עוד שבוע שבט! איך החדר שלכם נראה? סגול ופייתי. (מלא פיות) מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? אני. XD תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? אתמול... בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו?ידיד מדהים שלי, שבצבא כל הזמן :\ קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע?מורחבת מאוד- לא משהו, פשוט אין כ"כ קשר.אבל זה נקרא טוב. הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם?אין. אני פשוט נהנית. דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? להיות ילדה. תהיו מוכנים למות רק בשביל?להציל המון אנשים הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?דניאל סלומון- חיפה 87'. שינה בטבע או בבית מלון? בטבע!!! זריחה או שקיעה? שקיעה.. ים או בריכה?ים. עיר או יישוב?ישוב!! ישוב עד המוות!!! בעתיד תגורו בארץ או לא? ברור!! מקצוע שתרצו לעסוק בו?בימוי, הפקה, עיתונאות.. משאלה לעצמכם?להצליח. זמרים יפים בעיניכם? דניאל סלומון!! נעם רותם, ירמי קפלן, המון..! זמרות יפות בעיניכם?יהודית רביץ, דנה ברגר, מירי מסיקה, וכ'ו... משקיעים בלימודים או לא?לא ממש. למי יש זמן? ערוץ אהוב? לא מחבבת טלווזיה. אבל 24. סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם?מזרחית. מוזיקה הכי אהוב עליכם?רוק הרגל רע שלכם? לא אוהבת הרגלים רעים. חוש שהייתם מוותרים עליו?ריח.. כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? להזיז חפצים. ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? שמחים:) בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? חחחח. ההוא. שונאת אותו. המקום שאתם הכי אוהבים בארץ?הישוב שאני גרה בו, רמת הגולן, המדבר, הכל!!! לבד או עם חברים? חברים. פחד במה? לעולם לא. חלום ילדות? עיצוב אופנה דת שלכם?יהדות. ארץ שהייתם רוצים לגור בה?י-ש-ר-א-ל-! האם פעם פגעתם בעצמכם? לא. צמחונים או אוכלי בשר בהמות? רוצחת. (אוכלת בשר) ריאליים או הומניים? הומנית, אבל יש בי גם את הצד שנהנה מהריאלי. יש בי. מגמה ? פרסום. תקשורת וחברה. טראומת ילדות? אין.XD סרט אחרון שראיתם? לכשכש בכלב.. איבר רגיש בגוף? עורף מקרה הזוי שפעם קרה לכם?אוהו! XD ריח אהוב: לקים.. שקטים או רעשניים?רעש עד המוות. הפאדיחה הכי גדולה? XD ואה ואה. בעד ניתוחים פלסטיים או נגד?נגד דבר שמושך אתכם באנשים?כריזמה, מוחצנות, ביטחון עצמי, אינטילגנציה. (כשזה ביחד. אם הוא כריזמטי אבל טיפש, אז לא, ואם הוא חכם אבל לא כריזמטי, אז לא.וכ'ו) ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה?דניאל סלומון. הבנאדם שהכי מבין אתכם? יש כמה. אמונה טפלה שאתם מאמינים בה?אני מנשקת את האצבע אחרי שגירדתי בעין. לא יודעת למה. הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: אושר!:)

יואו, איך בא לי לענות!

NOT אבל אני כל כך נחמדה שאני אעשה את זה בשבילכם. נכון פשוט בא לכם לבכות עכשיו? אוף, אני יודעת שאתם לא בוכים בגלל הריגוש, אתם בוכים כי עכשיו תצטרכו לקרוא את כל זה
הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו?אני לא זוכרת
דרך שתרצו למות בה?היי, עזבו את המוות בשקט, הוא מנסה לישון. משפט שיהיה רשום לכם על המצבה?כאן חיה בכיף- אהמ סליחה, היא מתה מה דעתכם על הדוסים?אני שונאת דת פירסינג/קעקוע בתכנון:קעקוע של אהבה ביפנית מחינה (זה יורד
) סמים- בעד או נגד:נגד מעשנים? אם כן- איזה?רק דשא דבר שמעולם לא תעשו:אתן לכסף להשתלט על חיי דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: "למד אותי את סודות האמנות שלך ואלמד אותך את סודות האו נמות שלי" מנגנים על משו? אם כן- אז על מה?על מיתרי הקול D: ונבל זה בנשמה
וגם כינור זה די בנשמה
הגיטרה גם היא עושה את דרכה את נשמתי
יש לי לב זהב דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה):בעיקרון אני לא, אבל אם אני אחלום על כלב, אני עלולה להיבהל ולחשוב שמישהו עומד למות הדבר הכי מגעיל שעשיתם:להימרח בסירופ שוקולד? אני בטוחה שיש דברים הרבה יותר גרועים, הרי אני המאמא של המגעילות דרך הכי טובה להתעורר בבוקר:עם שיר כמו "good day sunshine" או משו בסגנון שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק?רוק אביב גפן יפה או מכוער?לדעתי מכוער, אבל אין לדעת הפחד הכי גדול שלכם:נראלי ממות רגש שנוא עליכם:מבוי סתום תכונה 1 טובה בכם:לב זהב תכונה 1 רעה בכם:אני נפגעת מכלווום הדבר הכי רע שעשיתם למישו:קשה למדוד רוע הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם:לאדעת אבל יש כל כך הרבה סיוט מסוים שחוזר על עצמו?חחחחח שאני שוכחת את התלבושת של המקהלה לוכסן מפספסת הופעה צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות?השאלה לא מובנת על ידִי תתגיסו או תשתמטו?אתגייס ללהקה צבאית אם אתקבל=) באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות?עתיד זה מגניבי אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם?אנשים מתים משאלה כוללת לעולם:שלא יהיו בו אנשים הדבר הכי מיותר שהאדם המציא:סקס שמות לילדים שלכם בעתיד?איזבל, אחוזה-בית. בסדר בסדר, רק ניסיתי לעבוד עליכם הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם?עילגות מקצוע לא טוב שלכם?הסיפור שלו. היסטוריה מקצוע טוב שלכם?סולפז'. סג דבר שגורם לכם אושר?לחרמן בסים אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט?אנשים שהיו בפורום הפיג'מות עד לפני שנה מילה אחת שהיית מגדיר תצמך?מוזיקקה הזכרון ילדות הכי חזק?הזיכרון הכי מוקדם שלי הוא שהבאתי מכות לילדים במשפחתון של כוכבה |חושף שיניים אבל אין| בנאדם שאתה שונא ממש?אח שליD: בנאדם שאתה אוהב ממש?אני אוהבת את כל מי שאני לא (אוהבת) סגנון לבוש שלך:מי צריך בגדים? ערומים לשלטון
ימני או שמאלני?אני יותר מתחברת ליד הימנית שלי מאמין בשלום?הגדר אמונה ואגיד לך אם אני מאמינה השיר שהכי מתאים לנסיעה:תלוי בנסיבות. יש שיר לכל מצב אפשרי, לייק דה השיר הדכאוני הכי יפה שיש: smelly cat, smelly cat what are they feeding you? smelly cat, smelly cat it's not your fault Phoeboe Buffe
שיר האהבה הכי יפה שיש:אני מאוהב, איי לאב חלב (סויה כמובן)
השיר האופטימי הכי יפה שיש:אני אופטימי, כי למה להיות פסימי?
להלהלה להלה בעד הוצאה להורג?מה פתאום מקום שאתם ממש רוצים להיות בו?אמריקקה איך החדר שלכם נראה?כתום מקום שאתם שומרים רק לעצמכם?העמה שלי (עמה האצבע, יא עמות) תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה?לפני שנתיים בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו?סבתא קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע?טוב הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם?אין דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים?משהו כזה שמוזר לעשות בגיל מבוגר תהיו מוכנים למות רק בשביל?לא סיימת את המשפט הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם?של מי? הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?של מי? שינה בטבע או בבית מלון?טבע
אבל התשובה לשאלה היא בית מלון
זריחה או שקיעה?שקיעה ים או בריכה?ים
עיר או יישוב?עיר בעתיד תגורו בארץ או לא?כן אבל אגור שנה שם, שנה שם מקצוע שתרצו לעסוק בו?זמרת משאלה לעצמכם?להצליח בחירמון זמרים יפים בעיניכם?שונאת את מי שכתב את השאלה הזאת! למדוד זמרים לפי מראה? שיואו זמרות יפות בעיניכם?אני
משקיעים בלימודים או לא?יחסית למה? ולימודים של מה? אני רצינית ערוץ אהוב?ערוץ החיים סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם?|ערסית, או במילים אחרות מזרחית מוזיקה הכי אהוב עליכם?קלאסית
הרגל רע שלכם?לא לקום כשאני לא רוצה חוש שהייתם מוותרים עליו?חוש העיצבון כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם?להיות מסוגלת לראות מחשבות של אחרים ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים?בינתיים לא היה לי יומולדת עצוב בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש?פטריק סטאר
המקום שאתם הכי אוהבים בארץ?עיר ה
בירה לבד או עם חברים?עם חברים פחד במה?אם זה לשיר אז כן, אם זה סתם אז לא אבל בשני המקרים תלוי מי בקהל. חלום ילדות?שגם אם אני אתבגר ואשתנה לגמרי, שתמיד אזכור את עצמי אז ומה הייתי חושבת אז דת שלכם?יהדות ארץ שהייתם רוצים לגור בה?ישראל פור אבר, אבל אבשר שנה הודו שנה ארה"ב כזה האם פעם פגעתם בעצמכם?נפשית ופיזית שניהם צמחונים או אוכלי בשר בהמות?צמחונית טבעונית ריאליים או הומניים?מוזיקה זה הומני, נכון? אז הומני מגמה ?מוזיקה עד הסוף טראומת ילדות?לרוץ מול אמבולנס כשהאמבולנס לא רואה אותי ורק מהירות הריצה קובעת סרט אחרון שראיתם?ניסיתי לראות היום את פאנטום האופרה אבל זה טוען שנים אז פרשתי באמצע איבר רגיש בגוף?גרון מקרה הזוי שפעם קרה לכם?אכלתי דבק בגן ריח אהוב:כרגע בא לי את הריח הזה של האדמה בגשם שקטים או רעשניים?תלוי בנסיבות הפאדיחה הכי גדולה?פוף בעד ניתוחים פלסטיים או נגד?תלוי למה דבר שמושך אתכם באנשים?חתיכוּת ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה?של מקהלתי הבנאדם שהכי מבין אתכם?אני
אמונה טפלה שאתם מאמינים בה?אני לא כזאת הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם:שאני לא לוקחת את החיים לכיוון הנכון הודגש באמצעות מדגישומסטיק

tudu

New member
התשובה הכי קורעת ששמעתי לאחת השאלות

מספרים שוודי אלן אמר: "אני הייתי רוצה למות כמו סבתא שלי.. בזמן שינה עמוקה ושלווה.. ולא בצרחות כמו כל הנוסעים שהיו באותו זמן אצלה באוטו..."

eliav16

New member
משיב!

הדבר הכי יפה שעשיתם בשביל מישו? ליוויתי אותו לנמל תעופה [פעם אחרונה שראיתי אותו] דרך שתרצו למות בה? התרסקות מטוס משפט שיהיה רשום לכם על המצבה? "נהרג בהתרסקות מטוס" מה דעתכם על הדוסים? בכיף פירסינג/קעקוע בתכנון: כבר יש-- בלשון ואינדסטריאל סמים- בעד או נגד: בעד להתנסות מעשנים? אם כן- איזה? מרלבורו דבר שמעולם לא תעשו: להרוג חבר דבר אחד שתגיד לאמן כלשהו שאתה מעריך/מעריץ אם ייצא: "אני אוהב את המוזיקה שלך" מנגנים על משו? אם כן- אז על מה? כבר לא
דברים על טבעיים שאתם מאמינים בו (פיות מכשפות וכאלה):לאא הדבר הכי מגעיל שעשיתם: --סודי ביותר-- דרך הכי טובה להתעורר בבוקר: מוזיקה שירי דיכאון- מזרחיים או בסגנון רוק? רוק אביב גפן יפה או מכוער? מכוער הפחד הכי גדול שלכם: תן, שונא אותם רגש שנוא עליכם: אהבה
תכונה 1 טובה בכם: כריזמטי תכונה 1 רעה בכם: לפעמים לא מתחשב הדבר הכי רע שעשיתם למישו: --דיי לחקירות!-- הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם:--------=] סיוט מסוים שחוזר על עצמו? ארוךךךךךךךך, אין מספיק כח לכתוב הכל.. צבא- צבא הגנה לישראל או צבא הגנה למות? צבא הגנה לישראל תתגיסו או תשתמטו? בטח שאתגייס באיזה תקופה הייתם רוצים לחיות? הזאת ללא ספק אנשים שהייתם רוצים לדבר איתם ולא תוכלו לעולם? הדס סיגלר--- האקסית מכיתה ו'
משאלה כוללת לעולם: תחשבו בעצמכם! הדבר הכי מיותר שהאדם המציא: מקפל כביסה, נייר טואלט שחור שמות לילדים שלכם בעתיד? לא חושב על זה הקלות, דיסלקציה, או הפרעות למידה למיניהם? הארכת זמן, בעיות קשב וריכוז ומילונית מקצוע לא טוב שלכם? תנך מקצוע טוב שלכם?מת', אנגלית, מחשבים כלהשאר... דבר שגורם לכם אושר? לא אוהב שאלות כאלהה =] אנשים שהתחברתם איתם דרך האינטנרט? המון מילה אחת שהיית מגדיר תצמך? מילה אחת? לא הצלחתי :d הזכרון ילדות הכי חזק? - סודי- בנאדם שאתה שונא ממש? ענבר בנאדם שאתה אוהב ממש? כבר לא את ענבר
סגנון לבוש שלך: מטריקס סטייל... [משקפי שמש ומעיל שחור ארוך!] ימני או שמאלני? ימני מאמין בשלום?לא השיר שהכי מתאים לנסיעה: backstreet boys- larger than life השיר הדכאוני הכי יפה שיש: three days grace- never too late שיר האהבה הכי יפה שיש: nightwish- the siren\ nightwish- bye bye beautiful השיר האופטימי הכי יפה שיש: לא יודעע בעד הוצאה להורג? כן מקום שאתם ממש רוצים להיות בו? ישראל-- שנת 2,500 איך החדר שלכם נראה? מבולגןן מקום שאתם שומרים רק לעצמכם? מיטה [?!?!] תקופה בחיים שלכם שהכי הייתם רוצים לחזור אליה? אין בנאדם שאתם הכי מתגעגעים אליו? כבר אין קשר עם המשפחה המורחבת טוב או רע? טוב הופעות שאתם מצטערים שטרחתם ללכת אליהם? לאא חחח בחיים לא דבר מטורף שאתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? זה לא המקום לפרט עליו =] תהיו מוכנים למות רק בשביל? להיות טייס הדיסק של שהכי לא מדבר אליכם? מממ הדיסק של שהכי כן מדבר אליכם?מממ שינה בטבע או בבית מלון? בית מלון זריחה או שקיעה? שקיעה ים או בריכה? ים עיר או יישוב? עיר בעתיד תגורו בארץ או לא? נראה מה יהיה בעתיד מקצוע שתרצו לעסוק בו? זורם עם זה משאלה לעצמכם? --- זמרים יפים בעיניכם?--- זמרות יפות בעיניכם?--- משקיעים בלימודים או לא? ככה ככה ערוץ אהוב? ביפ, נשיונל גיאוגרפיק וvod סוג מוזיקה הכי שנוא עליכם? מזרחית ודיכאון מוזיקה הכי אהוב עליכם? רוק, מטאל, טראנסים, פופ הכל חוצ ממה שנרשם למעלה ! הרגל רע שלכם? לויודע.. חוש שהייתם מוותרים עליו? בחיים לא כוח עליון שהייתם רוצים שיהיה לכם? להיות אומן פיתוי ביומולדת שלכם אתם שמחים או עצובים? שמחים בנאדם שהתאהבתם בו ולא יכולתם לממש? היו מקרים בעבר המקום שאתם הכי אוהבים בארץ? -- לבד או עם חברים? פעם זה פעם זה פחד במה?לא חלום ילדות? להיות טייס, רק חבל שזה לא יתממש =[[ דת שלכם? יהודי ארץ שהייתם רוצים לגור בה? זה חוזר על עצמו או שאני מדמיין?
האם פעם פגעתם בעצמכם?-- צמחונים או אוכלי בשר בהמות? אוכלי בשר בהמות! ריאליים או הומניים? ריאלי מגמה ? מחשבים, ספרות, היסטוריה, כלכלה, מדעי המדינה, מתודולוגיה [חלקם בשנה הבאה] טראומת ילדות? לא סרט אחרון שראיתם? משהו עם ארנולד שוורצנגר איבר רגיש בגוף? תנחשו! מקרה הזוי שפעם קרה לכם? הלכנו ברחוב ופתאום הפל בקבוק זכוכית מולנו והתנפץ
ריח אהוב: ריח טוב שקטים או רעשניים? תלוי במצב רוח הפאדיחה הכי גדולה? להתחיל להיזכר?? בעד ניתוחים פלסטיים או נגד? בעד דבר שמושך אתכם באנשים? נשים- חושניות, ריח טוב, אתגר ההופעה הכי מרגשת שהייתם בה?Nightwish וואוו לפני כמה זמן=] הבנאדם שהכי מבין אתכם? אין =] אמונה טפלה שאתם מאמינים בה? לאא הרגשה שחוזרת על עצמה אצלכם: איןן זה נראה קצר יותר כשקוראים!!!!

למעלה