../images/Emo45.gifהאוכף באמת נראה קטן פה../images/Emo107.gif
וזה בעיה, כי אז את יושבת אחורה מדי באוכף וכל הרכיבה שלך משתנה בגלל זה... אבל בכל זאת, ארכובות יותר ארוכות היו עוזרות לך להאריך את הרגליים יותר למטה וגם לשבת יותר במרכז. ואני בטוחה שזה היה פותר גם את ההישענות קדימה. חוץ מזה, הסוס פה נראה מאוד מתנגד בפה ותפוס בצוואר (ואני לאו דווקא מאשימה אותך, יכול להיות שהוא סתם סוס עצבני ולחוץ), הייתי נותנת לו מושכות יותר ארוכות ומנסה לרכב אותו יותר קדימה, שיאריך את הצוואר ויפתח קצת את הצעד שלו, חוץ מזה שהוא יהיה קצת יותר קשוב אלייך. ואל תשכחי שתמונה אחת לא תמיד מייצגת את הרכיבה שלך כולה, ראיתי עוד תמונות מאותו שיעור שנראו הרבה יותר טוב לפי דעתי. ואם תרשי לי להוסיף בהודעה גם על התמונה שלך בקפיצות- אם אני לא טועה, זה היה אחד משיעורי הקפיצות הראשונים שהיו לך אי פעם בחיים. אם זה נכון, חבל שלא נשארת בקפיצות. יש לך פוטנציאל מאוד גדול בזה לפי דעתי. אין הרבה רוכבים שכבר בשיעורי קפיצות הראשונים שלהם מצליחים לשים משקל על העקבים, לשמור על קשר עם הפה של הסוס (למרות שאפשר לתת טיפה יותר מושכה, לפי דעתי) וגם לשמור על המבט קדימה. מה שכן, בשביל מכשול כזה נמוך, לא צריך להישען כל כך קדימה ולא צריך לקום כל כך הרבה. זהו, ואל תתחילי עכשיו עם "יש לי ישיבה מזעזעת", כי זה ממש לא נכון. יש לך ישיבה לא רעה בכלל, ויש לך המון פוטנציאל לפי דעתי.
ואגב, אני כותבת פה אך ורק את הדעה (המאוד לא מקצועית) שלי, אז אל תסתמכי עליי ב-100%, ואני גם אשמח אם יש לאחרים משהו להעיר/להוסיף/לשנות.