../images/Emo62.gifעלילת הקליפ../images/Emo70.gif
מה הולך בקליפ? אז ככה... אהם-אהם (מקפלת שרוולים...)! הקליפ מתחיל כשרואים תמונות מאירוע בחיו של (נקרא לו אדם לצורך העניין) אדם. ולבסוף הוא קופץ למים. כשהוא קופץ למים מתחיל השיר.(DHU) בקליפ מסופר על אדם וחברה שלו שיושבים להם וילה הענקית של המשפחה שלה עם חברים של אדם (נממ הלהקה - ג'ימי מיקי ריאן וג'סי), בנוסף רואים את ההורים של חברתו של אדם שהם עקרת בית משועממת שיש לה יותר מידי כסף ופחות מידי תחביבים, ובעלה העשיר הקר לב וחסר הרגשות שהוא כנראה איזה ביזנס טייקון שכל היום בטלפון ולא מצריך שום טיפה של תשומת לב לאשתו או בכלל למה שמתרחש מסביבו (רק לשבת בחלוק ילד הבריכה ולדבר עסקים.). אדם כל הזמן הזה כשהוא עם חברה שלו, בעצם חושב על אמא שלה (שמתנוענעת בחופשיות בקליפ ואז רואים ת'חבר'ה של הלהקה צוחקים טחחחחח), שאותה מגלמת קלי פרסטון (אשתו של ג'ון טרבולטה

).היא מאוהבת בו (טוב, איך לא?!)ובעלה, מכה אותה כשהיא זועקת ליחס ממנו ("היי איש! תן לי צומי" DANCE. או לפחות ככה אני קוראת לו

). היא, נפגעת ובוכיה, מנסה להסתתר מהבושה שכל החברים, העובדים (מממ משרתים שקסים הא?), המשפחה, ואדם כרגע ראו אותה עוברת ולמעשה בורחת על פנים הבית בתקוה למצוא פינה של שקט לבכות בה (ולסיים את חיה. טוב סתם לא.) אדם, כמובן, שרץ אחריה במהרת הבזק! הוא רואה אותה שם.. כל כך יפה, עצובה, ותמימה (?!מה קרה לי?!) והוא מעודד אותה בנשיקה (אווו.....). לאחר מכן הם חוזרים כאילו כלום לא קרה (אח אח תחמן אתה, הע אדם?! I LIKE
) לבריכה. אחרי סצינה כזו עם הבעל, האמא (קלי פרסטון) מסתערת ורצה (אחח הריצות המצחיקות האלה!!חחחח) הרחק מהסביבה, אדם קופץ, נוטש את חברתו, ורק אחריה! חברתו רצה אחריהם ("מה?! מה אתה רץ? שניה נו אני בחלוק! ובלי נעליים! נו אדםםם"). היא רואה אותם מחובקים ומנושקים זו בזרועותיו של זה (הו גם אני רוצההה

). בקיצור!!!! משולש אהבה שמסתיים כל אחד במבט שלו. במהלך אדם שוחה קצת, מתמזמז עם החברה בבריכה, צופה באמא שלה עושה סצינות מהבריכה ובלה בלה בלה. אדם תעשה לי ילד. פירוש מילות השיר וגם מה עמד מאחוריו - בקרוב!