שרשור MOST PLAYED

OrlyNL

New member
../images/Emo41.gif שרשור MOST PLAYED ../images/Emo41.gif

יש באייטונז פונקציה שמאפשרת לראות איזה שירים מתנגנים בתדירות הכי גבוהה אצלכם. אז חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד ירשום את החמישה שירים הראשונים ברשימה שלו. אז לכו ל The 25 most played ותעתיקו לפה את חמשת השירים הראשונים שמופיעים ברשימה.
ושתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה, מאושרת, מלאת שמחה ויצירה

OrlyNL

New member
השירים שלי

אני חורשת את U2 החדש כבר חודש, אז חמשת השירים שמתנגנים אצלי הכי הרבה הם מתוך האלבום הנ"ל. - Vertigo - Sometimes you can't make it on your own - city of blinding lights - Crumbs on your table - Miracle Drug

My Most

Dip It Low - Christina Milian feat. Fabolous Around The World (Ourworld Master 7" Inch) - East 17 Leave Get out - Jojo If I Aint Got You - Alicia Keys My Happy Ending - Avril Lavigne שנה אזרחית טובה ונעימה

GoatGuy

New member
בגלל שגם אחותי חורשת על האייפוד

זה לא בדיוק משקף את השירים שאני הכי מאזין להם, אבל אני חייב לציין שכבר מזמן לא נכנסתי לרשימה שלי או של אחותי, אני משתמש קבוע ברשימה של 25 הנשמעים ביותר...
טוב, אז: Everything I do - i do it for you Hands Clean The rai goes on ive got a theory The universal זהו
שנה מדהימה לכולם!

LinkTree

New member
שירשור מגניב!

החמישיה שלי: 1. Mysteries - Beth Gibbons (album - out of season) 2. אלה היהודים 3. שיר מספר אחת - מיקה קרני 4. Message in a Bottle - the police 5. שיר ללא שם - שלום חנוך

../images/Emo108.gif

את בטוחה שאת לא מתכוונת ל5 המושמעים ביותר בiPod? כי בiTunes אני בקושי שומע... בשביל זה יש מערכת אז The Most 5 Played שלי בiPod זה:
אביב גפן-בום בום
היהודים-כל הסיפור
אביב גפן-חבר
Iron Maiden-Montsegur
הדג נחש-רק פה

OrlyNL

New member
אכן התכוונתי לאייטונז

לי אישית אין מערכת בכלל. אני שומעת מוזיקה רק דרך המחשב (קניתי רמקולים מעולים למק)

LinkTree

New member
NICE.....

מגניב... רמקולים בסטייל... טוב אבל הם לא הולכים כלכך עם מערכת PC.... לי יש את ה Altec Lansing FX6021

Nitzanyo

New member
הנה שלי

חולה על GREEN DAY 2000 Light Years Away של גרין דיי כמובן Hitchin' a Ride גם כן של גרין דיי Place for My Head של לינקין פארק Road Trippin' של RHCP St Jimmi של גרין דיי

*GormE*

New member
אין לי כוח להביא את האיפוד

אבל אני יודעת מה זה יהיה: 1. bjork- it´s oh so quiet 2. Orsula rucke -supa sista 3. the dandy warhols- bohemian like you 4. massive attack -karmacoma 5. AIR- radio No. 1

sivanlast6

New member
שלי..

אני חורשת בזמן האחרון על הדיסק האחרון והמדהים שאליוט סמית' הספיק להוציא לפני שהוא התאבד אז ה5 שירים החרושים הם: Elliott Smith - Let's Get Lost Elliott Smith - Pretty Elliott Smith - A Fond Farwell Elliott Smith - Twlight Elliott Smith - King's Crossing

Subway0

New member
שלי ../images/Emo9.gif

1. Acid Rain 2. משהו קטן וטוב משינה 3. As I Am - Dream Theater 4. נפוליון - יוני בלוך 5. Pull me under - Dream Theater הסיבה שאני שומע כאלה שירים צועקנים (חוץ מ נפוליון ומשהו קטן וטוב) זה מפני שפעם המחשב היה נדלק וישר מנגן את השירים האלה וככה אני הייתי מתעורר =)

למעלה