שרשור

meitar 8

New member
פגשתי את מיכאל קירקילין

או איך שלא כותבים את הזה!! חחח פגשתי אותו ביום שבת בקניון בכפר סבא [כפר סבא שלוטים!!!!!!!!] ואני וחברה שלי אמרנו לא שהוא שר ממש ממש יפה.. ורציתי גם להגיד לו שאני יצביע לו.. אבל לא הספקתי.. הוא הלך.. אבל הוא היה ממש חמוד! והוא נראה יפה יותר במציאות.. ואתמול בכלל לא הייתי בבית ולא ראיתי כוכב נולד אז גם שכחתי להצביע לו! אבל מה-זה חשוב??! הוא עלה גם בלי הקול שלי!! ישששש מגיע לו!!!!!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo55.gif

היום בשעה 18:00 מזכ"ל העבודה וחבר הכנסת איתן כבל יתארח בשידור חי בבלוג טי-וי ויענה על שאלות הגולשים בנושא ההתנתקות. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום ההתנתקות לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
בשעה 21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD כפיר הדר המתמחה בהנחיית סדנאות הנוגעות ליחסי הורים וילדים ויענה על שאלות הנוגעות להתמודדות הורים עם בעיות התנהגות של ילדיהם. שרשור השאלות אליו נפתח כבר, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
לאורך היום תענה בפורום להיות הורים מנהלת פורום הפרעות קשב על שאלות בנושא הפרעות קשב וADHD

נ"ש- הייתי בתוך האולפנים:|../images/Emo178.gif

אני לא מאמינה, פרוטקציה שנייה בחיים שלי:| שלומי ועמרי שהם ליוו ת'שיר של שיר בחזרות הם רקדו כמו בלרינות
עמרי ישב לידי ואחרי זה סעדו וגם מריאור
והייתי לידם והכל אבל התביישתי לבקש חתימה\ תמונה\ לדבר.... היה מזה כיף, אבל לא נשארתי לתכנית...

למעלה