שרשור שבועי!

Roncha87

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי!

אוקיי, כשישבתי עם חיה ויעל העלנו רעיונות לפורום. החלטתי שאני אשתדל לעשות כל יום ראשון שרשור אחר שקשור לסדרה. מכיוון שאת הרוב כבר עשינו יהיה קשה למצוא משהו מקורי אבל אני מבטיחה לנסות. בשביל להתחיל קל ופשוט, מצאתי רעיון קליל ולא מי יודע מה מקורי, אבל את המקוריים יותר אני רוצה לשמור כדי לראות איך זה מתגלגל.
והפעם בשרשור השבועי: רשמו 5 קטעים הכי מצחיקים לדעתכם של... ד"ר קוקס!
אם לא תשתפו פעולה אני אגיד לחיה. היא מסוכנת
תהנו ושבוע טוב לכולנו!

hodown

New member
גרררררר חיה רעה!

מקום ראשון: I LOVE THIS MOMENT SO MUCH I WOULD CHEAT ON THAT MOMENT FROM BEFORE MARRY IT AND RAISE TINY LITTLE MOMENTS. קלאסיק קוקס!
מקום שני: THINGS I HATE SPEACH- OH & HUGH (?) JACKMAN ועוד באותו קטע: EVERYTHING THAT EXSISTS IN DISCOVERED AND UNDISCOVERED DIMENTIONS. הוא מלך..... מקום שלישי: THIS MAN KILLED SO MANY PEOPLE I THINK HE MIGHT JUST BE A GOVERNMENT OPERATIVE. חחח על פי פינטס.. מקום רביעי: הפרצוף הזה של A PERSON WHO DOESNT GIVE A CRAP או משהו כזה. חחחחח עדיין קורע אותי. מקום חמישי: אה! כשהוא אומר לקרלה שהיא לא נראית כלכ כך מבחיל עם האיפור הזה: ואז היא אומרת לו... מה עם הדיבור המתוק.... חחחחחחח רק אני נקרעת מצחוק משטויות כאלה? בכל מקרה.... הנה אני מגיבה רון! וראשונה אפילו.... מגיע לי משהו לא?

Roncha87

New member
תבורכי!../images/Emo47.gif

והנה המתנה שלך על זה שהגבת ואפילו ראשונה
ה-כריס אוונס

hodown

New member
או מיי גאאאאאדדד |פקאצה| איזה שווה

כוסון מאוהב... בלה בלה בלה!!!! חח לא הוא באמת חתיך. מוריה נכון?

Angelus

New member
הקטע במקום הראשון

http://www.youtube.com/watch?v=oGaFPJmMNbw תראו איך הוא משתגע
מקום 2 - ד"ר קוקס מעקם את הגב שלו כשהוא משחק כדורסל ומנסה להרשים את כולם שהוא עוד צעיר רגע, אני תקוע.. אני אשאל את רון לגבי השלושה הנוספים

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif אחד הטובים!!

במידה ותואיל לצאת מהמקלחת אוכל לעזור לך לבחור את שאר הקטעים
להקפיץ את השרשור כמה שיותר ומייד!

לא פייר !

זה בדיוק הקטע שעלה לי לראש... אין זה הקטע הכי טוב איתו!! הוא משתגע לגמרי :)) גם כשהוא אומר time after time after time after time ...

mikmik000

New member
../images/Emo13.gif

ממ.. טוב, מה שעולה לי כרגע [לא לפי סדר מסויים, פשוט הקטעים שלו שאני הכי אוהבת]: * things i dont care about speach [באמת חיה, זה לא דברים שהוא שונא, זה דברים שלא איכפת לו מהם
]. *הקטע שהוא בא לקרוא לג'יידי בשם של בת והוא מחפש בראש שלו שם חדש שהוא עוד לא קרא לו בו XD זה פשוט קרע אותי מצחוק. *השיר שלו ב606 לג'יידי. חרשתי על השיר הזה [כן, אני יודעת אותו בע"פ כולל התנועות והכל. פשוט קוקסי קלאסי 3>]. *כשהוא קורא לג'יידי בשמות של כלבים ובשמות של כוכבות פופ מפורסמות XD *והקטע הכי ענק שאני לא מאמינה שעדיין לא ציינתם-כשהוא נתן לג'יידי את המאן קארדס

Angelus

New member
יעל, רון..

כאלה שדרסו אותנו בידע שלהן בשעשועון שרון הריצה במפגש האחרון, היינו מצפים שתזכרו שאחד הכרטיסים נלקחו מג'יי.די בשל העובדה שהוא ציין בפני דר. קוקס את חיבתו לאלניס מוריסט. אין לי שום דבר נגדה. לא בטוח אם יש לי משהו בכלל, אז זו סתם היתה הלצת סקראבס. לא הלך לי.

Roncha87

New member
חחחח../images/Emo6.gif

כן כן, עכשיו נזכרתי. ההומור שלך יותר מידי מתוחכם בשבילי

למעלה