שרשור שאלות!

הייי בנות יקרות...

אני יודעת שאני לא כותבת בפורום הזה... אבל אני כל הזמן נכנסת אליו.. יש לי שאלה... מישהי מכירה את בן דוד של הראל - גולן סקעת?? אני חייבת לדעת... כי ראיתי אותו איתו והוא יפה לא פחות ממנו!!! הוא גר ע"י ההורים של הראל בית ליד בכפר סבא... תודה לכל הבנות החמודות שיענו....!!!

ליאל15

New member
שאלה מאוד מאוד מאוד חשובה!!

היי לכולם!! יש לי שאלה, איך אתם עושים את כל דברים המדהימים על הרראל(הלב ובתוכו תמונה של הראל, הכתוביות עם הנצנצים) פליז זה מאוד חשוב לי תודה! איפה עושים את זה?

צריכה תמונה של הראלי ועברי לידר!!

באיכות טובה, וזה די דחוף...
מי שיש לו בבקשששההה שישים... אה וד"א.. אני חדשה:) יש לי אתר... על הראל סקעת! Skaat.shigidar.com

tal2010

New member
חבריה כנסו רגע זה דחוף...!!

אוקי אז ככה.... בערב יום העצמאות נערכת תוכנית כוכב נולד במבשרת ציון שבסופו של דבר הזוכה יקליט דיסק משלו ויזכה לפרסום רב. אנחנו צריכים את עזרתכם בכך שתשלחו כמה שיותר smsים ותצביעו למיטל איקו המתמודדת בכוכב נולד של מבשרת את ה smsים שילחו רק בין השעות 22:20 - 23:00 בערב יום העצמאות (לפני זה לא יחשב) למספר 3548 ובו את הסיפרה 6 של מיטל שלנו מיטל מבצעת את השיר בוא של ריטה ביצוע מרגש מאוד שווה להציע כל קול משפיע!! תודה לכל המצביעים...!!

בזוקההה

New member
שאלה>../images/Emo82.gif

יש לי פלאפון של סלקום. מישהו אולי יודע מאיפה אני יכולה להוריד טפטים (רקעים) צבעוניים של הראל לפלאפון שלי???? ניסיתי באתר סלקום ויש שם רק 3 לא משהו...פליז תעזרו לי אם אתם מכירים אתר או משהו שאפשר להוריד ממנו

vered pop

New member
למה ??

לפעמים הגודל כתב של הנושאים הוא גדול ולפעמים הוא קטן? שזה גדול זה ממש מכוער ומעצבן =/

מאמי

אני לא מכירה את גולן סקעת אני בטוחה שהוא חתיך לא פחות מהראל שלנו אני אנסה לברר עליו אבל יש לו בין דוד שקוראים לו ליאור נכון

vered pop

New member
קוראים לזה גליטר חח

מכינים את זה (לפחות אני חח) בפוטושופ והאימגרדי .. דוגמית לגליטר שהכנתי ...איי גליטר נוסטלגיה ... אחד מהראשונים שהכנתי ...

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifלכי למעלה בסרגל כלים

של האינטרנט ל- View-->Text Size ותבחרי את הגודל שאת רוצה, אצלי זה Medium ואני רואה נורמלי.

vered pop

New member
תודההההההההההההה

עכשיו זה לא מכועררררררררררררררררר תודההההההההההההההההההההה !!

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifאם יש לך פאלפון שאפשר לחב

לחבר* למחשב עם הכבל הזה אז אל תורידי טפטים, תעבירי טפטים, לי יש נוקיה 3100 אם אני לא טועה (זה עם הפאנל הכחול) והעברתי אליו תמונות דרך המחשב ואני שמה כטפטים.

i love skat

New member
או שאת יכולה לעלות באתר של ה-../images/Emo56.gif

תמונות מהמחשב..ואז זה שולח לך את התמונה שהעלית-לפלאפון שלך..

תיפי222

New member
אממ../images/Emo83.gif

את יכולה להוריד תמונות שיש פה.... כאילו- בתפוז.... מה שמעלים בפורום אז מתחת לזה יש אפשרות: 'שלח לסלולרי'

למעלה