שרשור שאלות לניצה ודניס~!

../images/Emo41.gif שרשור שאלות לניצה ודניס~! ../images/Emo41.gif

ביום רביעי הקרוב, ה-14.12.05 בשעה 20:00, יתארחו ניצה שאול ודניס בלוצרקובסקי LIVE ב-BlogTV של
אנשים ויענו לשאלותיכם. שרשרו להם שאלות כבר מעכשיו.

asafyeffet

New member
שאלה לניצה

קודם כל רציתי להגיד לך שאת רוקדת נפלא, אני מופתע כל פעם מחדש מהריקודים שלכם ומהאומץ להרים את הרף בכל ריקוד. פשוט תענוג להסתכל עליכם רוקדים, כל הכבוד לך. :) רציתי לשאול שתי שאלות: 1. האם האמנת בתחילת התוכנית שבתוך זמן כל כך קצר תגיעי לרמת ריקוד גבוהה כל כך ? 2. האם חשבת כבר מההתחלה, שתפיקי כמות כזו של תענוג וכיף מתהליך הלימוד ?

asafyeffet

New member
עוד שאלה לניצה

האם את חושבת שהפרש הגילאים בינך לבין שאר הכוכבים הוא יתרון או חסרון ?

rikymu

New member
שאלה לניצה ולדניס

לניצה: אם היית יכולה לחזור אחורה, לתחילת התוכנית, היית משנה משהו? (בריקודים, בלבוש, במוסיקה?) לדניס: אותה שאלה. שניכם נפלאים!!!

../images/Emo45.gif ניצה ודניס - כל הכבוד ../images/Emo65.gif|ל

ניצה ודניס כל הכבוד לכם , יישר כח והלואי שתזכו במקום הראשון. האם תמשיכו לרקוד יחד גם אחרי סיום התוכנית? (לדעתי אתם זוג יפה). בהצלחה

נעמהdj21

New member
שאלה לניצה../images/Emo26.gif../images/Emo47.gif

קודם כל רציתי להגיד שמש הפתעת אותי ועוד רבים בכשרונך לריקוד!!! את ממש מעולה וטבעית בריקוד,ניכר שכיף לך ואת מרחפת ממש. ולשאלתי: לא חששת להשתתף בתוכנית כאשר רוב המתחרים הם צעירים ופופולרים יותר בקרב המצביעים הצעירים של התוכנית(בעיקר)...? לא חששת שתנופי רק כי את לא פופולרית כמוהם??? ועוד שאלה ,למי תתרמי את הפרס שבו תזכי?

הגר 963

New member
שאלות לניצה ולדניס

קודם כל רציתי להגיד לך שאתם רוקדים נפלא, אני מופתעת כל פעם מחדש מהריקודים שלכם ומהאומץ להרים את הרף בכל ריקוד. פשוט תענוג להסתכל עליכם רוקדים, כל הכבוד לך. :) רציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם האמנת בתחילת התוכנית שבתוך זמן כל כך קצר תגיע/י לרמת ריקוד גבוהה כל כך ? (לניצה ודניס) 2. האם חשבת כבר מההתחלה, שתפיק/י כמות כזו של תענוג וכיף מתהליך הלימוד ? (לניצה ודניס) 3. האם את חושבת שהפרש הגילאים בינך לבין שאר הכוכבים הוא יתרון או חסרון ? (לניצה) 4. אם היית יכול/ה לחזור אחורה, לתחילת התוכנית, היית משנה משהו? (בריקודים, בלבוש, במוסיקה)? (לניצה ודניס) 5. האם את חושבת שהעובדה שאת יותר מבוגרת משאר הרקדנים באה לידי ביטוי בריקוד? (למיצה) 6. האם תמשיכו לרקוד יחד גם אחרי סיום התוכנית? (לניצה ודניס) 7. לא חששת להשתתף בתוכנית כאשר רוב המתחרים הם צעירים ופופולרים יותר בקרב המצביעים הצעירים של התוכנית(בעיקר)...לא חששת שתנופ/י רק כי את/ה לא פופולרית כמוהם ? (לניצה ודניס) 8. למי תתרמי/תתרום את/ה הפרס שבו תזכה/י? (לניצה ודניס)

לניצה

אמנם בגילך זה יפה שיש לך רוח ספורטיבית אך בכל זאת את בקושי זזה ודניס עושה את כל העבודה אז תני לחבריך שגם הם לא רקדנים אבל הרבה יותר רוקדים ממך לנצח.

לניצה ודניססס

אתם מקסימים ניצה עשית שיפור ענקק!!... אתם רוקדים פשוטט מקסיםם.. במיוחד ניצה.. כל הכבדו לכם!!!... 1. איך אתם מרגישים לגבי זה שהגעתם עד פה? 2. מה אתם חושבים הסיכויים שלכם בהמשך? 3. ניצה האם תמשיכי לרקוד לאחר התוכנית? 4. מה הסדרות האהובות עליכם? (יש לכם יס או הוט?) ורצוי שתגידו השיר שלנו.. 5. מה היחסים שלכם עם אליענה ואורון? 6. נגיד ורק נגיד.. שאליענה ואורון ואנה וסמי עולים למי תצביעו או אתם חושבים שיותר מגיע להם לנצח?.. (נכון אליענה ואורון??!!) 7. בלי קשר נכון שהזכיות של נינט ורן במסך הזהב הגיעו להםם וגם להשיר שלנו?..!!!.. 8. האם אתם מעריצים את נינט רן והשיר שלנו? נ.ב אל תתיחסו לזה שקוראים לי "חולה על נינוש המושלמת" כיאלו אני באמת חולה על נינה והיא באמת מושלמתת אבל נרשמתי לתפוז בשביל משהוא בגללה אז נשאר לי הכינוי.. תקראו לי בר זאב.. ושוב כל הכבוד לכם ואל תפסיקו לרקוד!.. וניצהה את ממש מתוקהה!!

vasp

New member
ניצה ודניס אתם מדהימים

ניצה מאיפה יש לך כל כך הרבה אנרגיות , שנים של עשיה לא עייפו אותך ? בכל מקרה את פשוט יפה .

walla האחת

New member
דניייס וניצה

טוב חבר'ה...אני לא יודעת מה איתכם.. דניס- חתיך בטירוף...וניצה גם כן משתלבת מעולה והם נראים יחד הכי סקסי שיש... מגיע להם לזכות ...הם פשוט מקסימים ורוקדים מהמם!!!!! דניס אתה מדהים! מדהים! מדהים! מדהים!!!!! יש לך חברה?????

just dance

New member
שאלה לניצה ודניס

קודם כל הייתי רוצה שתדעו שאתם הזוג החביב עלי - כל הכבוד לכם, אתם עושים עבודה נפלאה. האם האורך החיים החדש שלכם לא מפריע לכם בחיים האישיים? כלומר, האם לך, ניצה, יש עדיין זמן קצת זמן לבלות עם המשפחה שלך? ולך דניס, יש עוד לפחות קצת זמן לחברה שלך?

sayri

New member
שאלה לדניס

נכון שיש לך סטודיו לריקוד? אם כן איפה זה ואיך אפשר להרשם?

sayri

New member
שאלה לדניס

נכון שיש לך סטודיו לריקוד? אם כן איפה זה ואיך אפשר להרשם?

בוקר טוב לכם

אתם פשוט מקסימים, מקווה שתצליחו בתחרות. ולניצה, רואים את האושר וההנאה שהריקודים האלה נתנו לך, כייך לראותך מאושרת כל כך. תמשיכי בריקודים ולחייך באושר.

../images/Emo85.gifשאלות לניצה ודניס ../images/Emo13.gif

1) האם אתם נהנים מהצחוקים שעושה אבי קושניר בתוכנית? 2) דניס, האם יש לך חברה? 3) האם אתם נפגעים מתגובותיהם של השופטים לפעמים? 4) איזה ריקוד הכי אהבתם לרקוד, ואם יש כמה אז מהם? 5) מה דעתך על הזוגות האחרים? בתודה: יעל בהצלחה לכם בהמשך, אתם טובים מאוד לפי דעתי וכול הכבוד.

../images/Emo24.gifלניצה שאול המקסימה

לאחת שגדלה אם הסרטים שלך ממש דור אין סוף להפתעות שאת נותנית לנו את מעוררית בנו המבוגרים את הרצון לחזור ולהיות צעירים שוב חזק ואמץ ובאמת כל הכבוד לך.ודניס היקר בשבילך יש לי רק מילה אחת לומר אתה גדול מהחיים בהצלחה

galya13

New member
ניצה - את ממש חתיכה וחושנית. אני

מאוד אוהבת להיסתכל איך את רוקדת. את נהדרת. ובכלל את נראית בן אדן מקסים. פשוט תמשיכי להיות כמו שאת. ודניס - אתה רקדן מעולה. שאלה לשניהם:- האם יש בינכם מתח מיני בזמן הריקודים או החזרות? - והאם אתם מרגישים את ההפרש בגיל בינכם? שאלה לדניס: - מה העיסוק שלך בחיים?

למעלה