תודה על התשובה, מירי.
מספר דברים, ברשותך: 1. אדם בעל נסיון פרלמנטרי, באופן אובייקטיבי, יותר מנוסה ויכול להתמודד טוב יותר עם מצבים פרלמנטריים שונים, מאשר אדם בלי נסיון פרלמנטרי. פשוט וקל. כמו כל דבר בחיים, צריך נסיון. 2. עם זאת, אני מסכים איתך שיושרה ואחריות וכל הדברים היפים הללו חשובים יותר. אלא שפה יש בעיה אחרת. אני לא מכיר אותך, מעולם לא יצא לי לפגוש בך, לראות את היושרה שלך ואת האחריות שלך. ייתכן שאת אישה נפלאה, מלאת יושרה ואחריות - וייתכן שלא. אני לא מאשים אותך בדבר, חלילה - אני פשוט אומר שאין לי דרך לראות זאת. 3. יש לך טעות, מירי. אחוז הטעות אינו פי שלושה מאחוז החסימה. את מתייחסת לאחוז הטעות כאילו כולו ייפול לטובת ישראל אחרת. זה לא המצב. אם יצא לך ללמוד סטטיסטיקה, את ודאי יודעת שאחוז הטעות הוא אחוז רנדומלי, ופוגע ומיטיב עם כל המפלגות במידה שווה, פחות או יותר: רנדומלית. במילים אחרות, אם הסקרים יראו שאין לכם מנדט אחד ב - 27 בינואר, אז אין שום סיכוי שיהיה לכם מנדט ב - 28 בינואר. 4. על שאלתי המרכזית, לצערי, לא קיבלתי תגובה: האם תפגינו אחריות ותפרשו מההתמודדות במידה ותראו שאין לכם סיכוי להיכנס לכנסת, או שבכל זאת תפקירו את קולות מצביעיכם למפלגות פאשיסטיות ו/או חרדיות, שנוגדות את מצעכם לחלוטין? תודה.