שרשור רעיונות (עדן ונועה הכנסו)

Jude Lennon

New member
יש לי רעיון!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי רעיון שקוראים לו שיר ליום: כל יום מישהו אחד כותב על שיר של גלעד. הסבר ודוגמאות: אני עושה על עכשיו טוב אז אני כותב: על מה זה נכתב,איזה תאריך הוקלט, ציון (מ1-5 כולל 4.8)וכל ידע כולשהו שיש לו על השיר. רק אחד עושה ביום כדי שלא יגמרו השירים. כל שאר החברים בפורום (אלו שלא כתבו באותו יום) יכתבו מה הם חושבים על מה שהוא כתב ויתנו ציון. רעיון נחמד לא? תאשרוו לי אם אתם רוצים וז אפשר להתחיל.

Jude Lennon

New member
יש לי עוד רעיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל יום כולשהו (נבחר איזה) בשעה כולשהי (נבחר איזה) מישהו יעשו משהו בשם: "החידון השבועי" מה זאת אומרת? מישהו קבוע שנבחר (ושיהיה לו כמה שיותר ידע על גלעד והשירים שלו) יכתוב חידון בן 10 שאלות. אפשר חידות כמו: מה ההרגשה עכשיו? התשובה היא כמובן טוב (עכשיו טוב) ואפשר חידות כמו: בן כמה גלעד? _____________________________________________________________________ מרגע שנכתבה ההודעה אפשר להתחיל לענות על התשובות. כל אחד עונה איך שהוא חושב כמו: השאלה היא: של מי המותק? אם אני אומר שלי אז הכותב של החידון כותב לי
ואני יודע שזה נכון. אם הוא כותב לי:
אני יודע שזו טעות. אם אני עונה על תשובה נכון אני מקבל נקודה. אחרי שאני עונה על תשובה אי אפשר לענות עליה אחרים. בסוף מי שכתב את החידון סופר מי המנצח וכותב כמה נקודות קיבל כל אחד שענה ומכריז מיהו המנצח של החידון השבועי! _____________________________________________________________________

I L N

New member
אז יש לי רעיון

כל שבוע (מיום ראשון) נעשה משהו בשם: "הראיון השבועי": מה זאת אומרת? אני אסביר: נתחיל נגיד ממישהו (נראה לי מנהל הפורום) וכל אחד ישאל אותו שאלות. מה שבא לו והוא עונה. לאחר שבוע אני אשלח לו מסר בו הוא צריך לכתוב לי במי הוא בוחר שיהיה בשבוע הבא וכך הלאה. יהיה מגניב

I L N

New member
מעניין שיש לי עוד רעיון

אחרי כל חודש אני אכתוב משהו בשם: "העידכון החודשי" שבו אני אכתוב את כל מה שהיה בפורום. למשל: למי היו ימי הולדת מי עשה שיר ליום ומה עשה מהיא הודעת השבוע (שאני אבחר שהכי טובה ומעניינת) מי רואיין מי היו המנצחים כל שבוע בחידון השבועי וכו' רעיון נחמד לא?

I L N

New member
דרך הגב

אני ואח שלי בקנדה (לכן אנחנו כותבים ב5 בוקר שלכם) אבל נחזור עוד יומיים ונוכל לכתוב ושתענו מהר...

I L N

New member
כמובן שזה רעיון מצוין!

מי הגאון שנתן לך אותו? בקיצור כן! כן! כן! זה יהיה מגניב

I L N

New member
גם זה רעיון מצוין!

מי הגאון שנתן לך אותו? בקיצור כן! כן! כן! זה יהיה מגניב

../images/Emo41.gifשרשור רעיונות (עדן ונועה הכנסו)

נועה ועדן - תודה רבה על הרעיונות ועל הנסיונות להפעיל את הפורום, אני באמת מעריך את זה- להבא תנסו לרכז את הכל להודעה אחת או לפחות לשרשור אחד, זה לא נעים בעין לראות בפורום המון הודעות ראשית ללא תגובה... ברוכים הבאים לפורום וגלישה מהנה
תומר

למעלה