שרשור קשר

../images/Emo41.gifשרשור קשר../images/Emo124.gif

שם: גיל: מיקום בארץ: מסנג'ר: אמצעי-תקשורת-אחר: קצת על עצמי: וזהו.

avivbarnoy

New member
נרים את הכפפה:

אביב סטודנט בן 20 (עתודאי) ירושלים עיר הקודש [email protected] (מסנג'ר) או אי מייל: [email protected] סטודנט לתקשורת ויחב"ל בעברית. מסורתי, מאורס, ועוד תוכלו למצוא עליי באזור הפרטי שלי (או בחיפוש בגוגל..)

adidas88

New member
היי חדשה

נראה פורום מגניב ממש שם:עדי גיל:17.5 מיקום בארץ:רחובות אמצעי תקשורת-איסי קיו מופיע בכרטיס
קצת על עצמי: תלמידת י"ב לקראת צבא לא מספרת כרגע כלום מעניין

lior02010201

New member
על עצמי

ליאור 15 רחובות (עדי באיזו שכונה את גרה?) מסנג'ר מעדיף לא לתת אבל אי סי קיו 253285904... ההורים שלי חרדיים בחילוניות (מצביעי שינוי לשעבר איזה מזל שלא הפעם) ושמאלנים אני ימני ושומר כשרות עד כמה שאפשר בבית הזה... וד"א אני כבר שומר כשרות כמעט 3 שנים (בפסח יהיו 3 שנים) ועוד לא סיפרתי להורי זה פשוט גיהונום אולי אתם תצליחו לעזור לי

avivbarnoy

New member
אבא שלי עבר משהו דומה

אומנם מדובר על לפני יותר מארבעים שנה אבל גם אצלו היה ככה. ההורים שלו היו פולנים ניצולי ואה עם אנטי חזק, והוא בגיל 13 החליט שהוא רוצה לחזור בתשובה. היה מאוד קשה, היו מאבקים בבית (אימא פולניה לא בדיוק מרוצה מהציציות מחוץ לבגד), אז הוא דיבר עם הרב של הבית כנסת, הם ישבו- הוא הרב ואימא שלו והגיעו לפשרות בל מיני נושאים (נפריד כלים אבל אתה תלך עם ציצית רק לבית כנסת וכאלה). גם עם אח שלו לא היה קל, היו קצת מאבקים בבית אבל בסופו של דבר הוא הצליח- לפנות לרב להתייעץ יכולה להיות דרך טובה לנסות (או אם זה אחר אז מי שלא יהיה המדריך הרוחני שלך). בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה- ואם הם יקחו את זה קשה תמיד תוכל להגיד להם "היי, לפחות לא אמרתי לכם שאני הומו" (הקטע האחרון לא אמור לפגוע באף אחד או להביע דעהאישית, סתם הומור קליל, אני מתנצל מראש אם מישהו נפגע).

lior02010201

New member
לא רציתי לתת את ההשוואה הזאת אבל

לפי דעתי הם מעדיפים את זה... אני כל הזמן מדבר עם ההורים שלי בתור "בדיחה" מה הם היו עושים אם אני הייתי חוזר בתשובה ועדיף שאני לא אכתוב את התגובה שלהם... ואני לא רוצה ממש לחזור בתשובה אבל אני מפחד שאם אני אגיד להם שאני אוכל כשר אז הם יקחו את זה בקיצוניות לא בגלל שיש להם משהו נגד לאכול כשר (הרבה חברים שלהם שומרים כשרות) אלא בגלל שהם יחשבו שאני עוד רגע חוזר בתשובה... בכל מקרה תודה רבה על התשובה זה באמת עזר לי

avivbarnoy

New member
בכיף

אם אני אחשוב על עוד משהו אני אגיד לך, אני אולי ידבר גם עם אבא שלי לשאול אותו יותר על העניין. בכל מקרה, תעדכן אותי איך הולך. ושוב בהצלחה

lior02010201

New member
אני מקציר אני מכיר רק עדי אחת

בדה שליט את בלונדינית? ויש לך חברה ויקי?

yמית

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo20.gif

עמית, בן 17 ומשהו. רמת גן. איי סי קיו: 340342470. כשכתבת "קצת על עצמי", התכוונת מבחינת דת? אם כן, אז בין מסורתי לבין דתי.... לא מוצא את המיקום עדיין.

lady h

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שם: הדר גיל: 23 מיקום בארץ: ת"א אמצעי תקשורת: דרך המסרים. קצת על עצמי: סטודנטית, בת למשפחה של שומרי מסורת, דתיים, חילונים, חרדים ומה לא...

ראיתי מסורתים ובאתי:

שם:חנה גונן הכל עלי יש בכרטיס! מסורתית,מתפללת כל יום,שומרת כשרות,מדליקה נרות שבת והולכת לבית כנסת,משתדלת ללמוד על יהדות כי זה חלק מהזהות הרוחנית והלאומית שלי. שלכם חנה גונן

למעלה