שרשור קירות לחודש אירגון!!!

רעיונות לקירות.

שלום, אני צריך רעיונות לקירות לצביעה בחודש ארגון ושיהיה קשור לנושא של שבט נבטים(מאמינים בתורה) תודה מראש..

toilesh 1

New member
אני צריכה לשבט הראה

אם למישהו יש רעיונות מקוריים אני אודה לו מאוד!!!!!!!!!!

../images/Emo41.gifשרשור קירות לחודש אירגון!!!../images/Emo41.gif

(אני יודעת שיש למטה שרשור קטן על קירות, אבל חשבתי שיהיה טוב אם יהיה משהו מרוכז שיועיל לכולם בחודש ארגון...אז ליאור/תמר, אולי תשרשרו לכאן את השרשור ההוא...
) אין לי מושג מה הנושאים של כל שבט, אבל אני זוכרת שאיזה שבט קיבל את נושא "הרוח", נכון? יופי, כי זה היה הנושא של השבט החדש שנה שעברה
, ויש לי כמה רעיונות: אז ככה- אם יש לכם קיר שכותבים עליו את השמות של החניכים והמדריכים, יש רעיון ממש חביב שאנחנו עשינו: ציירנו גבעות ירוקות ושמיים כחולים וקשת וכו' וכו' (תתפרעו! חח סתם) ועל זה ציירנו רוחות לבנות כאלה (נו רוחות רפאים) שעליהן כתבנו את השמות של החניכים (חניכות. וזה היה ממש קצת, אז אולי זה מתאים רק לשבט קטן אנעארף), ואת השמות שלנו (המדריכים) ציירנו על ידיים שכאילו יצאו מתוך האדמה של הגבעות...ועל כל יד של מדריך עשינו משהו אחר; על שלי ציירו טבעת משום מה (לא זכור לי מתי פעם אחרונה הלכתי עם טבעת..), על של המדריך שאיתי כתבו "חי" (הוא לא ערס! באמת!) ועוד כלמיני כאלה...יצא חביב ביותר
היה לנו עוד קיר די גדול שחילקנו לשלושה חלקים: באמצע ציירנו כמו הר גדול כזה שלמעלה רואים צל של ילד וילדה (הם מצוירים בשחור) וכאילו מאחוריהם שמש עולה ומאירה, ואז מסביבה פס לבן וריק שלא צבענו בכלום והכל מסביב בשחור..כאילו זה מאיראו משהו כזה. ולמטה כתבנו בטוליפ שחור קטע של הרבי מלובביץ', משהו ממש יפה. חח מישהו הבין?
את הצד השמאלי של הקיר צבענו בשחור וכתבנו בטוליפ כסוף את השיר "רק בגלל הרוח" (של לאה שבת אם אנלא טועה) ומסביבו עשינו תווים מטוליפ בכלמיני צבעים את הצד הימני של הקיר צבענו בכתום, ובגלל שבאמצע של הצד הזה (חח ענק
) תקוע חלון עשינו צמוד לחלון מד גובה...אתם יודעים, כמו שמודדים גובה של ילדים- אבל כתבנו דברים מגניבים.. נגיד את הגובה שלי- כתבנו "יעל בלי פלטפורמות" ואת הגובה של כלמיני מדריכים בסניף, ולמעלה למעלה כתבנו "הגובה של שאראס" וכלמיני שטויות כאלה..כן, זה לא ממש קשור לנושא, אבל זה אילוצי הסניף
. ואם כברררר- אני גם צריכה עזרה בבקשה! אנחנו צריכים השנה לעשות את הקיר הזה שכותבים עליו את כל השמות של השבטים החדשים מאז הוקמה בנ"ע (לכל סניף יש דבר כזה?
)..קיצר אני צריכה רעיונות מקוריייםםםם ואל תגידו לי "תציירו תולעת מעיגולים ועל כל עיגול תכתבו שם" כי זה לא מקורי
. תודההה ולילה משובח [ותקנו את הדיסק של "יהושע"- הוא מעולה
. ואם אתם גרים באילת-זה יעלה לכם רק 29.90 שקלים!! חח]

שבט מעפילים!

"מאמינים בתפילה"... אני צריכה רעיון יפה לקיר בנושא ועוד קיר בדרך מגניבה לכתוב את השמות, לא חייב דווקא קשור לנושא (הם יהיו הרא"ה- אז זה יהיה נחמד אם איכשהו זה יהיה קשור).

הדס 15

New member
מפילים מצחוק

ומוסיפים V מעל ה'מפילים' עם האות 'ע' ומצירים לכל חניך דמות מצוירת צוחקת (אוספים מסרטים מצוירים)

בקשר לשבטים-

מציירים מלא תווים ברצף ועל כל תו שם של שבט ואז כותבים למעלה (למטה, בצד, באמצע): "את המנגינה הזאת אי-אפשר להפסיק..."

hagaiad

New member
בגלל הרוח זה של שלומי שבת ../images/Emo123.gif

ובקשר לקיר עם השבטים, משהו שראיתי בנווה דקלים וממש התלהבתי מזה (אבל היום זה קצת פחות רלוונטי) הם עשו כאילו אנשים כתומים מחזיקים ידיים ובכל איש כתוב שם של שבט ואז למעלה בפונטים של הסטיקר "מתחברים לשרשרת השבטית - גוש קטיף" אבל בעצם זה לא קשור אליכם אז לא משנה

למעלה