שרשור פרק 143

sdavid1

New member
../images/Emo41.gifשרשור פרק 143../images/Emo41.gif

צפייה מהנה
כל מה שקשור לפרק לפה
כל השאר ישורשר ע"י אחד המנהלים
עוד מעט אני זזה להופעה של סינרגיה
אני אראה תפרק בVOD..

dj salmix

New member
יש לי שאלונת לגבי הפרקים ../images/Emo207.gif

לפני כשבועיים הצתלמתי לסידרה... וכתוב לי שהסצנה שאני מופיעה בפרק 40... בעצם עוד כמה זמן בערך זה אמור להיות משודר? או שאלה אחרת, כמה פרקים היו לעונה הראשונה כדי שאני אוכל לדעת באיזה פרק של השניה משדרים עכשיו... תודה! אלחנדרו

המשחק של מייקל לואיס פשוט מזעזע../images/Emo12.gif

זה נורא...הסצנת כתיבת מכתב לריטה הייתה פשוט נוראית
בכלל לא מרגש,ואני אחת שבוכה מקטעים כאלה! תום ממש נהיה מעצבן
יעל שולטת
והשמלה של ריטה ממש צבעונית,קצת מוזרה

לגביי הפרק של היום

אז ככה... מייקל לואיס לא היה משהו. כאילו הקטע זה שהוא ישב על המחשב וכתב.נראה ממש לא רלונטי. לא הבנתי את הקטע,אבל לא חשוב. מיטל גל צודקת בעניין לגביו,הוא מפיל הכל עליה.אבל למרות הכל.מסכן!! עפר שכטר אני לא מאשימה אותו בכלל. היא [מיכל גבריאלוב] לא היתה צריכה לדבר ככה בכזה גלוי בפרק של אתמול. את יודעת שכל שנייה הוא ייכנס,אז מה הקטע שלך...אני לא יודעת את מי יותר להצדיק. מיכל כדמות נמצאת במבוך משלה והוא לא מבין מה הקטע של הפזיזות של לבטל את החתונה. עירית קפלן,מתוקה בובתית. אוהבת אותה מאוד,שחקנית נפלאה שלא מתביישת בעצמה בכלל. מוסקו אלקלעי,שחקן מקסים. הקטע שהוא נפגע היה לי הקשה ביותר. בן-אדם מבוגר,מקסים,טוב לב.להרביץ לבן-אדם מבוגר זה גועל נפש.

אנונימוס וארוחה צמחונית שווה 20 נקודות../images/Emo47.gif

הסוף היה הזוייייייייייייייייי :| גם תום וסיגי וגם אוסקר! מה נסגר עם תום?! כבר קרו דברים יותר גרועים והוא לא אמר לה שהוא רוצה להשתרלל עם בנות אחרות:|:|:|:| איזה מסכנה
ואוסקר

למעלה