שרשור פילקים (הגדול?)

noobster

New member
../images/Emo79.gif פילק פשוט רע!../images/Emo79.gif

אני אומר לכם שאנשים קראו ורוצים להרביץ לי. אני מתחננן שתיסלחו לי מראש!.. טוב אז אם הגעתם עד לפה אתם סומכים עלי. (שוב, סליחה). שיר הנושא הוא "רוצה בנות" ואני מאמין שלא יהיה לכם קשה למצוא אותו באינטרנט או מתנגן באיזה 5 תחנות במקביל, או שתקחו את הפילק למועדון ושם מנגנים אותו 4 פעמים בשעה בערך.... ואחרי ההקדמה וכייוון שהבעתם נכונות להרוס את השמיעה המוזיקלית שלכם ולנפץ את שביב החיים שלכם הרי זה בא: אוהב סדרות (גרסה ביתה 3 - יש מצב לליטוש סופי) רואה סדרות אוהב את סטרגייט ולא יכול בכלל לנשום אם אני מפסיד את זה אני בדיכאון ולא משנה לי ממש מה הם השעות אני רוצה לראות סטרגיט בכול מקום כול היום, יושב רואה פרקים בכול מקום כולם אומרים אני משועמם פה עד הגג לא משנה לי ממש מה כולם אומרים אני רוצה שוב לראות אותם פרקים. נפלתי שוב על פרק של ג'אפה כולם קוראים שם לטיאל'ק - השולווה. ואיך שוב כולם שם מתים? הרי תמיד זה אותם הניצבים "קטע חפירות ענקי...." תראו את סם איך היא מתחילה פה עם בנים חבל שבסוף מתים לה כול החברים נראה לי שכדאי שהיא תצא עם מקיי אולי ככה נפתר ממנו ודי אני חושב שנראה לי עוד כמה פרקים אול ניזכר שוב בכמה קטעים טובים לא חסר לי פרקים להורדות מזל שמאמריקה מגיעות כול הדודות! הנה האסגרד שוב באו לבקר הם באמת נראים כמו חייזרים הם עוזרים לנו לפתור צרות עם טכנוליגיות מוזרות וגם חלליות נראה את ג'ק טיאלק וגם את סם הנה הם עוברים לעוד עולם תמיד ככה מתחילות המשימות ובסוף אפשר לפוצץ כמה שמשות ושוב סליחה.....

kinspirit

New member
../images/Emo41.gifשרשור פילקים (הגדול?)../images/Emo41.gif

כי נראה שהפילקים הולכים להם לאיבוד בכל הודעות הפרקים... וחבל מאוד!

gandal

New member
../images/Emo79.gif אנסה גם אחד משלי... ../images/Emo58.gif AXN קטן

השיר מבוסס על הפתיח לסדרת הילדים הידועה - המומינים (מי שלא מכיר - שיתבייש :p...). ייתכן שבקריאה ראשונה זה ייראה מעט לא בקצב במספר מקומות, ולכן אני מספק גם "הערות קריאה" למקומות הקריטיים. בשאר המקומות פעלו לפי עיקרון החסד, והניחו כי אצלי בראש זה מסתדר, אז אם לכם זה לא עובד נסו להטות את זה מעט :). וכעת לשיר עצמו: הנה הנה הם באים, אס-ג'י-וואן המופלאים, מתוך הר-שאיין השמור מאוד, עם וולטר, סיילר והמונד, ("המונד" יש לקרוא את בהטעמה הפוכה - אני תמיד מתבלבל בין מלעיל ומלרע) עוברים בשער, עוברים בשער... אוהבים הם לטייל, ואם צריך – להשתולל, ג'קי שלנו, ג'ק אוניל, מולו כל גאולד יוצא דביל, ("גאולד" יש לקרוא כ-guld) עוברים בשער, עוברים בשער... טיאלק הוא ג'אפה חביב, גדול ושתקן, סאם פותרת הכל, באפס של זמן, ודני שלנו - מוצא לו ת'זמן, מתי למות... עם תומכים ובני ברית, ואויבים לרוב, יוצאים למשימות, מקווים שיהיה טוב, ואיכשהו תמיד, הכל מסתדר, בסוף הפרק... בסוף הפרק... עלה לי בעת כתיבת ההודעה רעיון לזוג שורות נוסף בראש הבית השני, אשר מתאים יותר לסדרה ורחוק מעט יותר מהמקור, לשיפוטכם: "בין כוכבים הם מטיילים, ולפעמים, משתוללים," יניב

סלמאק

New member
ענק! אהבתי... ../images/Emo6.gif

והשיפוט: אהבתי יותר את השורות המקוריות בבית השני, לא את החלופה...

subatoi

New member
מגניב ../images/Emo45.gif

אם אני לא טועה, יש פילק על השיר הזה של קינסי, אבל זה מעולם לא עוצר אותנו

nzkiwi

New member
עכשיו תכתוב את זה 100 פעמים על הלוח! ../images/Emo3.gif

ת'שמע הרעיון גדול והמילים יפות, רק חסרה התאמה... או כמו שסקובינו רשם "יש שם כמה נקודות אור"

למעלה