שרשור סופ"ש

®NuLy®

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

הרבה זמן לא היה לנו אז..
שיר גאנז שבועי:
שיר לא-גאנז שבועי:
אלבום השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
תוכנית טלוויזיה של השבוע:
משהו טעים שאכלתי השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
תמונת השבוע
השאלה מתחלפת: למה אתם מתחפשים?

Stellary

New member
יוהו

שיר גאנז שבועי: Don't cry בגרסת הדמו! שיר לא-גאנז שבועי: Hold me tight-Beatles אלבום השבוע: כל הדיסקים שלי ארוזים היטב עקב מעבר דירה ככה שלא שמעתי אף אחד מהם השבוע ספר השבוע: לא קראתי השבוע ספר.. סרט השבוע: לא יודעת, אבל עושים לי יס אחרי כל החיים שלי שאני בלי כבלים, אז כבר תכננתי מלא סרטים שצריך לראות תוכנית טלוויזיה של השבוע: ניפטאק משהו טעים שאכלתי השבוע: שניצל, כל שבוע, כל השבוע משהו טוב שקרה השבוע: כל ההכנות לפורים זה משהו טוב, הכל סטלני בבי"ס.. תמונת השבוע- פינגו, למי שמכיר.. השאלה מתחלפת: למה אתם מתחפשים? כנראה שלאקסל.. זה די קל

danishki

New member
למרות שכבר ראשון...

שיר גאנז שבועי: you cuold ne mine שיר לא-גאנז שבועי: cowboys from hell אלבום השבוע: Guns N Roses greatest hits ספר השבוע: זיכרונותיה של גיישה /ארתור גולדן סרט השבוע: I AM LEGEND תוכנית טלוויזיה של השבוע: דוגמניות P: משהו טעים שאכלתי השבוע: עוגית שוקולד תמונת השבוע ----> השאלה מתחלפת: למה אתם מתחפשים? פית השיניים!!

zohar36

New member
טמטמטמ../images/Emo39.gif

שיר גאנז שבועי: שיר לא-גאנז שבועי: אלבום השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע:רקוויאם לחלום תוכנית טלוויזיה של השבוע: משהו טעים שאכלתי השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: תמונת השבוע : השאלה מתחלפת: למה אתם מתחפשים?אישה:] (פנים מוכות וסינר
)

למעלה