שרשור סופ"ש

®NuLy®

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

שיר גאנז שבועי:
שיר לא-גאנז שבועי:
אלבום השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
תוכנית טלוויזי של השבוע:
משהו טעים שאכלתי השבוע:
תמונת השבוע
השאלה המתחלפת: האם כבר הצבעת לגמר ליגת גאנז? (אם לא הצבע עכשיו!!!!) אחלה סופ"ש לכווווולם

XL rose

New member
חרא סופ"ש

שיר גאנז שבועי: אממ..לא ניראה לי ששמעתי..נגיד שLIVE AND LET DIE שיר לא-גאנז שבועי: LED ZEPPELIN - DAZED AND CONFUSED אלבום השבוע: LED ZEPPELIN 2 ספר השבוע: סרט השבוע: זה הולך להיות הסרט של שבוע הבא..B MOVIE תוכנית טלוויזיה של השבוע: סיינפלד..כרגיל משהו טעים שאכלתי השבוע: תמונת השבוע: גדול אה? יש גם כזה של פלאנט.. השאלה המתחלפת: האם כבר הצבעת לגמר ליגת גאנז? (אם לא הצבע עכשיו!!!!): חבל ששני השירים האלה הגיעו לגמר.. אבל אני יצביע בכול זאת

zohar36

New member
איוו../images/Emo23.gif :) !

שיר גאנז שבועי: מאי מישל שיר לא-גאנז שבועי:מה שעובר עליי- איפה הילד? אלבום השבוע: ספר השבוע:איש הקוביה סרט השבוע: תוכנית טלוויזיה של השבוע:סקראבס משהו טעים שאכלתי השבוע:סלט חלומי פטריות בקפה ג'ו
, קיש,לזניה, ואיוו
!!! תמונת השבוע השאלה המתחלפת: האם כבר הצבעת לגמר ליגת גאנז? (אם לא הצבע עכשיו!!!!) דה!

Stellary

New member
עכשיו תורי :)

שיר גאנז שבועי: Civil war שיר לא-גאנז שבועי: All my loving..Beatles אלבום השבוע: Across The Universe Soundtrack ספר השבוע: שומרת אחותי סרט השבוע: מעבר ליקום.. סרט מדהים, הייתי ביום רביעי ומאז שיצאתי אני עדיין עם חיוך דבילי :) תוכנית טלוויזיה של השבוע: אני לא ממש רואה טלוויזיה.. משהו טעים שאכלתי השבוע: פרינגלס? תמונת השבוע: מתוך הסרט מעבר ליקום, כמו שאפשר להבין, נורא הושפעתי מהסרט :] השאלה המתחלפת: האם כבר הצבעת לגמר ליגת גאנז? ברור שהצבעתי

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאללה

שיר גאנז שבועי: Coma שיר לא-גאנז שבועי: אממ לא חושבת שהיה.. שמעתי המוווון גאנז השבוע אלבום השבוע: האילוז'ן הראשון ספר השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים ^^ כן כן חזרתי לקרוא הכל מהתחלה סרט השבוע: אממממ 12 במחיר 1 ?
ד"א אתמול הייתי אצל חברה שיש לה הוט והיה כתוב שיש האחים בלוז אבל זה היה האחים בלוז מזויף
תוכנית טלוויזיה של השבוע: ללא ספק שפמילי גיי
משהו טעים שאכלתי השבוע: נקניקיות וחביתה
תמונת השבוע התפתחות של מדף הדיסקים שלי
השאלה המתחלפת: האם כבר הצבעת לגמר ליגת גאנז? (אם לא הצבע עכשיו!!!!) אני אוותר על השאלה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה