שרשור סופ"ש

®NuLy®

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

שיר גאנז שבועי:
שיר לא-גאנז שבועי:
אלבום השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
תכנית טלוויזיה שבועית:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו טעים שאכלתי השבוע:
תמונת השבוע:
השאלה המתחלפת: רוצה להיות חברה של ערן? אחלה סופ"ש לכולם
שבת אחרונה לשביתה

danishki

New member
אני אני אני../images/Emo98.gif

שיר גאנז שבועי: civil war שיר לא-גאנז שבועי: the who - behind blue eyes אלבום השבוע: --- סרט השבוע: כוורת בסרט [תרגום עלוב :X] ספר השבוע: ארוכה הדרך למטה / ניק הורנבי תכנית טלוויזיה שבועית: איש משפחה DDD: משהו טוב שקרה השבוע: --- :{ משהו טעים שאכלתי השבוע: לחם שהכנו לבד-לבד P: תמונת השבוע: :0

Alice108

New member
../images/Emo3.gif

שיר גאנז שבועי: My Michelle, Perfect Crime שיר לא-גאנז שבועי: Betzefer - Downlow
אלבום השבוע: קאובויז סרט השבוע: משהו עם ג'וני דפ
ספר השבוע: קפקא על החוף תכנית טלוויזיה שבועית: שנות ה-70 משהו טוב שקרה השבוע: הזמנתי את הגיטרה
משהו טעים שאכלתי השבוע: מוקה.. אם זה נחשב השאלה המתחלפת: רוצה להיות חברה של ערן? אההההההה ברור!

eran377

New member
עהה

שיר גאנז שבועי: Get In The Ring שיר לא-גאנז שבועי: Bon Jovi - Hearts Breaking Even אלבום השבוע: Bon Jovi - These Days סרט השבוע: ספר השבוע: ידיעות אחרונות תכנית טלוויזיה שבועית: פיי לא ראיתי טלויזיה השבוע בכלל אבל אם כן ראיתי משהו אז בהפרעה משהו טוב שקרה השבוע: אני עובד
משהו טעים שאכלתי השבוע: סינטה בר!!!!! תמונת השבוע: עזבו הפעם השאלה המתחלפת: רוצה להיות חברה של ערן? ברורררררר!!!!!!!!1111111111

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאקספקטו פ‏טרונום!!

שיר גאנז שבועי: Civil War שיר לא-גאנז שבועי: היהודים - לעולם מצידי אלבום השבוע: אפטייט והאילוז'נים סרט השבוע: המרדף אל האושר- מומלץ! ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות
סיימתי לא מזמן... אמנם יש בו חלקים משעממים אבל הוא בהחלט מעולה!!! כל כך עצוב לסיים אותו
תכנית טלוויזיה שבועית: איש משפחה משהו טוב שקרה השבוע: מפגש פורום סקראבס משהו טעים שאכלתי השבוע: בורגרס בר
תמונת השבוע:
השאלה המתחלפת: רוצה להיות חברה של ערן? הוא כבר בעלי!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

zohar36

New member
../images/Emo187.gif

שיר גאנז שבועי:civil war שיר לא-גאנז שבועי:twist and shout אלבום השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע:"אם תשאל את אליס" תכנית טלוויזיה שבועית:סקראבס משהו טוב שקרה השבוע: משהו טעים שאכלתי השבוע:פשטידה של אהרון
! תמונת השבוע: השאלה המתחלפת: רוצה להיות חברה של ערן?אני מרגישה קצת כמו פאנגירל אבל.. hell yeah!!!!!!!!

למעלה