שרשור סופ"ש

®NuLy®

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

שיר גאנז השבועי:
שיא לא-גאנז שבועי:
אלבום השבוע:
ספר/סרט/תוכנית טלוויזה של השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:
משהו טעים שאכלתי השבוע:
תמונת השבוע
השאלה המתחלפת: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? אחלה סופ"ש לכולם

Alice108

New member
הממ..../images/Emo10.gif

שיר גאנז השבועי: 14 years שיר לא-גאנז שבועי: Alice In Chains - Over Now
אלבום השבוע: Dirt ספר/סרט/תוכנית טלוויזה של השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בתל-אביב וקניתי מלא דברים (+דברים של גאנז.. כבר אמרתי
) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: נסיעה לג'רוזלם
.. וגם שיעבור כבר היומולדת משהו טעים שאכלתי השבוע: קרטיב תמונת השבוע השאלה המתחלפת: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? וואו.. מליונים.. טוב, אני לא אלך לספור עכשיו.. אחלה סופ"ש לכולם
- אחלה סופשבוע?!?!?! יש לי מחר יומולדת פאק!!

Alice108

New member
קטע מוזר.. אבל רק את שלי אני שונאת

של אחרים אני אוהבת.. אני פשוט לא אוהבת לחגוג לעצמי ומוצאת שאחרי כל כך הרבה(!!!!!!!) שנים שאני חיה כבר מטומטם לחגוג למרות שחברים שלי יותר גדולים ממני..

eran377

New member
לא מבין אותך...

יש לך יומהולדת, שיהיה במזל טוב ותהני מזה.. מה זאת הגישה הזאת

Alice108

New member
אממ תודה../images/Emo13.gif

למרות שאסור להגיד מזל טוב לפני היומולדת אבל אני מוזרה אז לא משנה.. ותודה

So like a rose

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לך(:)

חח לפני שבוע גם אני הזדקנתי, זה בסדר:)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעכשיו יומולדת../images/Emo213.gif

המון מזל טוב נשמה כפרה עיניים טחול לבלב ריאה שמאלית!! ד"א כמה את חוגגת היום?

Alice108

New member
תודה רבה לכולם!!../images/Emo9.gif

למרות הסבל [סתם מגזימה] אני ממש שמחה על הברכות וזה.. מחבבת את רובכם, אליסה

eran377

New member
אני נחשב כחלק מהרוב?../images/Emo3.gif

אם כן - תתחברי כבר לאיסיקיו יא נודניקית

Alice108

New member
כן, אתה נחשב.

ואין לי אייסי יא נודניק אני מתחברת מהטוגו המזדיין הזה..

Efrie

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיתגשמו כל חלומותייך וכאלה^_^

אהלן

שיר גאנז השבועי: knocking on heavens door שיא לא-גאנז שבועי: יהיה פיצוץ- שבק ס אלבום השבוע: awake ספר/סרט/תוכנית טלוויזה של השבוע: הירוז דבר טוב שקרה השבוע: שביתה משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: בית הבובות! משהו טעים שאכלתי השבוע: מרק
תמונת השבוע השאלה המתחלפת: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? 5

עכבר

שיר גאנז השבועי: שיא לא-גאנז שבועי: אוף אין ספציפי. אלבום השבוע: גם, יש כמה. לד זפלין 1+4, רדיוהד-הייל טו דה ת'יאף, רדיוהד-אין ריינבואוס. אבל אם תהיה שאלת אמן השבוע אז רדיוהד. ספר/סרט/תוכנית טלוויזה של השבוע: משחקי כדורסל למיניהם.
דבר טוב שקרה השבוע: מכבי נצחו! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שבוע הבא-הבא יומולדת. משהו טעים שאכלתי השבוע: עוגת תפוחים, התגלמות הטוהר בעולם. תמונת השבוע: השאלה המתחלפת: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? יש לי רק מקוריים, אני לא מורידה. בסביבות ה-30... אחלה סופ"ש לכולם

eran377

New member
צ'עמם לי

שיר גאנז השבועי: אסטריינג'ד שיא לא-גאנז שבועי: THIS LOVE - PANTERA אלבום השבוע: יש לי 4 דיסקים חדשים שקניתי השבוע... אני הכי חורש את Reinventing Hell של פנתרה ספר/סרט/תוכנית טלוויזה של השבוע: סיינפלד כרגיל דבר טוב שקרה השבוע: עבדתי...
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: תכנס המשכורת
משהו טעים שאכלתי השבוע: חומוס במצה תמונת השבוע: עזבו, שבוע הבא תקבלו... השאלה המתחלפת: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? 40-50, לא יודע בדיוק... אבל הרשימה הולכת וגדלה

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif

שיר גאנז השבועי: - שיא לא-גאנז שבועי: Eva - Nightwish אלבום השבוע: Dark Passion Play - Nightwish
ספר/סרט/תוכנית טלוויזה של השבוע: תוכניות: ורוניקה מארס\אבודים, ספר: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" דבר טוב שקרה השבוע: שביתה משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שביתה
, ת"א משהו טעים שאכלתי השבוע: אמממ אורז? תמונת השבוע> השאלה המתחלפת: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? 8

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלמה האינטרנט איטי היום?!?!

שיר גאנז השבועי: לא שמעתי גאנז השבוע (הבושה
) שיא לא-גאנז שבועי: Aerosmith - Make It אלבום השבוע: היהודים - מציאות נפדת ופורטה ספר/סרט/תוכנית טלוויזה של השבוע: ספר - אם יש גן עדן (סיימתי! ספר ממש עצוב, אבל ממולץ לכולם!) דבר טוב שקרה השבוע: שביתה! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מקס ברנר והמשהו המצחיק שהבצפר שלי אירגן
משהו טעים שאכלתי השבוע: איוו
(ערן תיחנק!) תמונת השבוע סטיבן
וסלאש
השאלה המתחלפת: כמה דיסקים מקוריים יש לכם? 57 ^^ הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה