שרשור מש"צים :)

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo41.gif שרשור מש"צים :) ../images/Emo41.gif

שפכו את אשר על ליבותיכם. לוידעת, הקורס הזה עשה לי משו.. (למרות השכונה) חזרתי הביתה ממש מלאת מוטיבציה. לוקחת דברים הרבה יותר בפרופורציה ומבינה שאם אנלא אעשה - לא יהיה! [: תקשיבו, היה פשוט קטטההההההההה

HairyPoota

New member
ל-פ-נ-י-ם-!

מה שעשינו בניצן..באמת ריגש אותי.. באה איזה ילדה שהיא קצת לא בסדר...ואמרה לנו שאנחנו אנשים טובים..

maiii c

New member
נצל"ש

בזמן שאתם הייתם במשצ"ים.. אני,שירה, נמרוד ועוד 9 אנשים מהביצפר נסענו לראש הנקרה לארבעה ימים כחלק מפורום ושם נפגשנו עם קבוצת פלשתינאים מזבבאדה (ליד ג'נין), אנשים בגיל שלנו (14-16) אבל מדהימיםם@!~@~! בחיים שלי לא נהנתי ככה!!~! זה גרם לי לראות דברים בצורה שונה מקודם, להכיר חברים חדשים שהם כביכול ה"אויב" שלנו ולראות כמה מדהימים הם באמת שהיה טוב, תמונות בקרוב
מומלץ לכולם בחום!! שירה ונמרוד תוסיפו פרטים. שמחה שנהנתם במשצ"ים.. שבוע טוב.

שתוק כבר...

אין לי בעיה אם הומור שחור או "סטריאוטיפי",אבל לפחות שיהיה מצחיק....ככה זה סתם גזענות מודעת לעצמה שבניגוד לבדיחה "גזענית" מודעת לעצמה איננה מצחיקה.

id0a

New member
אם זה מרגיז אותך אל תגיב, אני יכול

לומר מה שאני רוצה גם אם לדעתך או לדעת אף אחד אחר זה לא מצחיק.

אבל זה פוגע...

זה בדיחה שחורה בטעם רע,זה סתם אידיוטי... ולא נזכיר בכלל את ההודעה שלך בפורום פולין...

.

קודם כל,אני לעולם לא מתלוצץ על אתיופים\תימנים וכל עדה אחרת במובן של "אמממ הבית הזה נראה כמו בית של אתיופים",זה אידיוטי.... גם אם אני משתמש בבדיחות סטראוטיפיות זה לפחות בטקט,במקום ובלי טעם רע גזעני של לצעוק "אתיופי אתיופי"...

id0a

New member
ובקשר למה שאמרתי על האתיופים

צודק דור, באמת לא היה במקום ולא מצחיק, מסכים עם מה שאמרת...טעיתי.

למעלה