בלשון עבר, כשהוא עוד היה מפקד טייסת אז נתנו לכל הטייסים הבכירים בית במחיר טוב ביבנה..
G Gadook New member 28/6/07 #220 בלשון עבר, כשהוא עוד היה מפקד טייסת אז נתנו לכל הטייסים הבכירים בית במחיר טוב ביבנה..
ת תמיר1991 New member 28/6/07 #227 חיל האוויר../images/Emo47.gif המקום הנורמלי היחיד בצבא שלנו טוב חוץ מהמודיעין חח הייתם בסוף בים אחרי המפגש? תמיר.
חיל האוויר../images/Emo47.gif המקום הנורמלי היחיד בצבא שלנו טוב חוץ מהמודיעין חח הייתם בסוף בים אחרי המפגש? תמיר.
א אדון בלון New member 28/6/07 #344 ../images/Emo6.gif את לא מאמינה גם לי היה סיפור כזה... סבא שלי היה מפקד פנימייה בצבא, וכשהוא פרש נתנו לו להחליט איפה הוא רוצה לגור, בקרית שלום או בצהלה - והוא בחר בקרית שלום כי לשם הייתה תחבורה ציבורית ולצהלה לא אם הוא רק היה בוחר בצהלה...
../images/Emo6.gif את לא מאמינה גם לי היה סיפור כזה... סבא שלי היה מפקד פנימייה בצבא, וכשהוא פרש נתנו לו להחליט איפה הוא רוצה לגור, בקרית שלום או בצהלה - והוא בחר בקרית שלום כי לשם הייתה תחבורה ציבורית ולצהלה לא אם הוא רק היה בוחר בצהלה...
ת תמיר1991 New member 28/6/07 #149 אורי למה הרסת למיכל../images/Emo99.gif את התמונה../images/Emo31.gif
S sky darkens New member 28/6/07 #127 אוף קורס. איטס מאיו לילך אנד טל. איך היא לא תהיה יפה? עד כה אני מאושר, לא הועלתה תמונה שלי.
M MoonyAvFreak New member 28/6/07 #88 כמה קלוזאפים. ראשון-אדון בלון כבר התבלבלתי מה השם שלך, כולם מבלבלים אותי.