שרשור מועדון התאטרון

danield

New member
פעם ראשונה שלי...

אחרי מספר חודשים ששמופי שלי היקרה מנסה לשכנע אותי לבוא לבקר במועדון התאטרון החלטתי שהגיע הזמן ותמיד יש פעם ראשונה! נכנסתי עם שני חברים ושלמנו מחיר מלא עקב שהאתר גוגיי לא חילק לי הזמנות. איך שנכנסנו היה את השיר החדש של מדונה וזה כבר פתח את הערב מצוין! חיפשתי את המחבקת שלי (שמופי) וראיתי עוד הרבה חברים מהפורום: עודד א הרבה זמן לא קבלתי ממך חיבוק...והבלונדה חמודה! קסנדו-לא ראיתי הרבה זמן -התגעגעתי מומין – ראיתי אותך מפזז על הבמה כול הערב למהורהר רציתי להודות במיוחד על המרפק שכמעט נכנס לי לעין... לאי סי יו- אני מצטער על האי הבנה מקווה שתסלח לי? וכול מי ששכחתי אני אוהב אותם... המוסיקה הייתה מצוינת, מאוד נהנתי לפזז על הרחבה גם כאשר זרם אצלי בגוף קצת אלכוהול... המקום קושט בצורה מאוד יפה כולל המנורות על התקרה והבלונים שהיו תלויים, וגם הבלונים שנפלו בהתחלה קצת הבהילו אותי אבל התרגלתי עקב הרעש... לסיכום מאוד נהנתי ותצטרכו לסבול אותי גם חודש הבאה שלכם דניאל.ד

EyeSeeYou

New member
וכנראה שגם אתמול לא ראית קסאנדו

כי הוא פשוט לא היה וכנראה בלבלת אותו עם מישהו אחר...אז תמשיך להתגעגע
ובאמת הוסף זאת לרשימת הפאדיחות שלך מאתמול, מיד לאחר - "לא זכרתי את ICU"

אלימות. זה לא יגמר אם לא תספר../images/Emo122.gif

נו - זה מה שקורה כשאתה שותה (הרבה), מפתח תנועות מוגזמות, ומרחב התנועה שלך הוא ברדיוס של 15.5 ס"מ..

xanadu

New member
../images/Emo12.gif

הייתי בתיאטרון ולא סיפרתי לי? אחר כך אני צריך לשמוע את זה מאחרים.

חיכיתי חיכיתי ומי לא בא?

אז לידיעת כולם, התיכנון( שבועות מראש..) היה כמובן להגיע לתאטרון. ס´ אפילו ויתר על נוכחותי במפגשים אחרים אם רק אגיע לתאטרון.. יום חמישי 22:30 נגמר הלו"ז אך הו לא! צרות בגן עדן
.. הייתי צריכה להרגיע כמה עניינים
כשלבסוף, יצאתי מהש"ג לקראת 24:00.. הסיכום היה, לבוא להגיד שלום, אם יהיה נחמד, לעלות על אזרחי ולהצטרף, פשוט לא? אז זהו שלא! עקב העומס הרבה בכניסה לתאטרון, מצאתי את עצמי חמושה בדרגות ובנשק בשעה 24:30 ממתינה לס´ שהבטיח שיצא
(וכאן התשובה לשאלה- ומי לא בא..) בעודי ממתינה כאילו הייתי אחד המאבטחים הדואגים לשלום הקלאברים המתאספים, לטשו בי כ-50 זוגות עיניים שצבע ירוק זית אינו בספקטרום שלהם...
החלטתי להמריא לכיוון ביתי, אולי נשכנע את משנה תורן לבוא.. משנה תורן נם את שנת היופי שלו(כפרות עליך)ותוך 7 דקות מטכ"לי הייתי על אזרחי בדרך לתיאטרון..
היתר כבר לא חשוב, אכן נראה מבטיח מבפנים ומבחוץ.. אז לשאלתך מאי:
הייתי
ראיתי
נהנתי
הלכתי! לסיכום: ס´ אני סולחת ושוכחת (יותר נכון: סלחתי ושכחתי
) ולכל יתר הנוכחים.. אולי בפעם הבאה..! סופ"ש נעים לכולם..אני הולכת לבליינד דייט שלי..

עודד א

New member
סיכום בלונדיני

(כל עוד יש זמן- השורשים בדרך...) אז ככה: היינו אמורים להגיע 80 איש בערך ובסוף הגענו 4. אממה, פגשנו שם את כל העולם ובעלו (מהפורומים הנחשבים לפחות). לא רוצה לחזור על מה שכבר נאמר אבל - 1. איזה כיף, איזה כיף לפגוש סופסוף את מהורהר... שנים חיכיתי. 2. זוג חדש בא למדינה ואני ואנאבל הרוסים מהתרגשות. 3. מה צריך לעשות בשביל לקבל שיר אירוויזיון נורמלי ???? (תשובה: לשלוח את מאי לDGAY). 4. לקנות מגן לעורף ליד ס´ (האיש התחיל לתקשר בכאפות
). 5. ICU אוהב שירים מוזרים, אבל חמודדדדדדדדדד. 6. זה רק אני או שצבטו לי בתחת יותר מידי פעמים ???
7. פינת "מצמצת, פספסת" - המהממת, קאמפרי, גרין בירד ואנג´ל. לסיכום, מסיבה אחת מהטובות. מתי לעזאזל הפעם הבאה?

../images/Emo9.gif

טוב, אז עוגי יקצר: המסיבה הכי טובה אי פעם. הכל דבש
ד"א, אנאבל שכחה לציין איך היא ועוגי נאנסו ע"י הדראגיסטית (כן, ההיא מלהקת הליווי) - ומי יכול לזהות את עודד מתחבא במרחק במקום להציל אותנו? |שפן|

campari

New member
האמת על עוגי עוגי

תמיד חשבתי שהוא נמוך ושעיר עם פירורי עוגיות בשפמו, כמו העוגי המקורי. סוף סוף ראיתי אותו בתאטרון (נכון, לשניה אחת ומרחוק, ובכל זאת) הוא בדיוק ההיפך מזה
ולגמרי שווה עוגיה
עכשיו נשאר רק לברר אם גם במציאות הוא מדבר בגוף שלישי על עצמו (זה יכול להיות מצחיק אם באמצע סקס פרוע הוא ילחש "עוגי רוצה עוד KY) ***זאת היתה פינתנו "מבוכות קטנות של חברי פורום ותיקים***

עוגי מוחה! ../images/Emo9.gif

אז נכון, סופסוף גם עוגי גילה מיהו אותו קמפרי מסתורי (ולא הקמפרי שעוגי שתה עם מיץ תפוזים לפני ההגעה למסיבה). אבל מי כותב לך את הטקסט??? "עוגי רוצה עוד KY???" מה זה אמור להביע? דורש התנצלות מיידית! אבל אתה מאמי! תבוא כל יום! ואנאבל! משוגע עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.m

New member
כמו שקמפארי דומה לדובי גל ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

הממממ...

טוב,נו, כרגיל תכננתי להתפלסף ארוכות,אולם עד שיעלה בידי לעשות זאת השרשור הזה יהיה תקוע בדף מספר 5 של הפורום (אם לא בארכיב),אז בקצרה: הערב שלי החל בשלב נוסף של חדירה למחוזות השמורים לגייז בלבד, "הסאונה". די חששתי מהביקור במקום ,אם כי האזהרה ש"אתה עוד עלול לפגוש את הבוס שלך שם" העלתה בי מחשבות על האופציות הגלומות בתקרית שכזו,ובעיקר האפשרות להבטיח איזו העלאת שכר(לראשונה מאז שההעלאות הוקפאו במקום עבודתי). את הבוס לא פגשתי אך את "אבא" שלו ושל הרבה אחרים ,כן. טוב,נו, היו גם כמה "נכדים" חביבים ואפילו "בני דודים" שווים ביותר.אפשר לחשוב שזה ממש עזר לי. אולם מכיוון שהנושא הוא "מועדון התיאטרון" אסכם רק בכך שהגעתי מאד מאד נקי למסיבה (5 מקלחות בשעתיים שלפני) ועוד ויתרתי על מפגש מקדים בקרפדה עם ידידים ,לטובת זה -לא יסולח,אני יודע. מלווה בעודד 24(גיחה ראשונה שלו למקום) הגענו לכניסה והתאחדנו עם אנג´ל שלי(שהגיע ללא בן זוגו) ואפשר לנו לשחזר כמה מהרגעים הטובים שחלקנו בעבר תוך כדי ריקוד סוחף. כרגיל היה כיף לראות שוב את מאי(אל דאגה,אני עוד רחוק מלהיעלם) וספיינבאר והתאכזבתי מהיעדרותו של משנה תורן כדי להשלים את התמונה הקבוצתית הקבועה. מיד לאחר מכן פגשתי את קמפארי שגם אותו לא ראיתי יובלות,מלווה ב-ט´(יפה לך !). מאחר וטרם ידעתי בודאות את תשובתו של לירוי25 לא הצטיידתי בתער לגילוח גבותיו של ICU (בהזדמנות אחרת,אני מבטיח) ושמחתי לגלות שוב שאני ועוגי*2 לא רק חולקים אותה עיר אלא גם את אותה מספרה..
. לאחר שזריתי מלח(לא בכוונה) על פצעיו הפתוחים(אם כי לא נראה שהם מדממים) של עודד א´, שמתי לב שבאופן כללי נכחו פחות רופאים הפעם מבעבר. המוזיקה הייתה טובה ביותר,אם כי נרשמו בעיות סאונד(שלרגע חשבתי שמקורן באוזניי). רגע לפני פרישה מוקדמת יחסית(שכן הבטחתי להשיב את עודד24 אל מחוזות רחוקים),נפרדתי מקינגעומרי שאת ריקודיו החמצתי באותו ערב.שניה מאוחר יותר נשמעת בת-קול אומרת "....וזה עודד 24" ,הסקתי מיד שמדובר בעוד "פרדסנית" וכך סוף סוף פגשתי את "shirhayam" במצב רוח מרומם למדי (זה מצב טבעי או...רווי ?). שנייה אחרונה בהחלט ועוד פרצוף חדש (לי) מוצג בפני ,הלא הוא ילד המהפכה. זהו, הפעם באמת הולכים...היה נעים לראות את כולכם שוב ולהכיר את הפרצופים החדשים,נתראה שוב בקרוב. ואגב, את הרעיון של ICU בנוגע לחסכון בעלויות השתייה כבר יישמתי באותו ערב ע"י כך שהצטיידתי מבעוד מועד ב"בריזרים" שנרכשו ב-10 ש"ח הבקבוק... ולא ב-29 ש"ח כמקובל בתיאטרון. מי אמר רומני ולא קיבל ?

התנצלות....

איך אפשר לשכוח את מי שכנראה עמד מאחורי הגעתה של אישיות רמת הדרג(מי שהיה המרצה שלי והיום ח"כ) ,ומי שעמד מאחורי המחמאה הכי נפלאה שקיבלתי באותו ערב,הלא הוא לייזר פלס.

למעלה