שרשור לכל מי שסיים את הסידרה
|סופילר|

Amazing18

New member
../images/Emo41.gifשרשור לכל מי שסיים את הסידרה../images/Emo41.gif|סופילר|

מהו הרגע הכי עצוב שהיה בסדרה לדעתכם? הרגע הכי מרגש? הרגע הכי מצחיק? הרגע שבו התחשק לכן להתחתן עם ג'ק, או לחילופין - הבנים עם אמילי? הרגע שבו הרגשתם שאתם לא מסוגלים להתמודד עם כל כך הרבה מידע? הרגע שבו הייתם חייבים להעביר להתחלה ולראות אותו שוב, כי הוא היה גאוני? הרגע שבו הרגשתם שנשימתכם נעתקת? הרגע שבו רציתם לחדור לעיירה ולהעיר לכולם את העיניים? הרגע שבו הרגשתם שגם אתם חלק מדילמת ראש העיר? הרגע שבו הרגשתם, שאתם פשוט חלק הסדרה? תהנו

Amazing18

New member
אני ../images/Emo8.gif

מהו הרגע הכי עצוב שהיה בסדרה לדעתכם? ואוו, היו כמה. אבל הרגע שבו לא הפסקתי לבכות היה שכשאפריל מתה, לא כי כל כך אהבתי אותה.. אלא כי היא מתה בפרקים ממש ממש עצובים אז זה היה הקש ששבר את גב הגמל שלי
, הרגע שבו אמרו ש"שרה מתה", וכמובן.. כשג'ונסתון מת ;< הרגע הכי מרגש?ואוו, ללא ספק הרגע שבו רוג'ר נמצא ברשימת הפליטים..
הרגע הכי מצחיק?בסוף, שג'ק השתמש ב"NUTS" לצורך הבהרת העזות של יריחו, ענק! הרגע שבו התחשק לכן להתחתן עם ג'ק, או לחילופין - הבנים עם אמילי?אני אגזים אם אומר כל הפרקים? אבל בעיקר, הפרק האחרון, שבו הוא יוצא בכל הכוח למלחמה. הרגע שבו הרגשתם שאתם לא מסוגלים להתמודד עם כל כך הרבה מידע? ללא ספק, הפרק שבו מתגלים המון פרטים על הוקינס, לא ידעתי איך להתמודד עם זה אז נכנסתי לפה
הרגע שבו הייתם חייבים להעביר להתחלה ולראות אותו שוב, כי הוא היה גאוני?הקטע עם המארינס, אחד הגאונים (ראו פירוט יתר בשאלה האחרונה). הרגע שבו הרגשתם שנשימתכם נעתקת?חח האמת שזה היה שהקוינס ניסה לבדוק מה קורה במחשב של שרה, ואז הוא גילה שהיא בוגדת בו... כל כך נלחצתי שהיא תתפוס אותו (נו טוב, גם לא חיכתה לו הפתעה נעימה למעלה). הרגע שבו רציתם לחדור לעיירה ולהעיר לכולם את העיניים?כשגריי הפך ראש עיר, הוא עיצבן אותי. לא יודעת למה. אהבתי יותר את גונסטון
הרגע שבו הרגשתם שגם אתם חלק מדילמת ראש העיר?הרגע שבו גריי לא ידע מה לעשות עם הפליטים, כי הם צורכים יותר משאבים ממש שאנשי ג'ריקו צורכים. דילמה חזקה, שגמני לא ידעתי איך אפשר לנהוג בה (לזרוק אותם לרחוב? להשאר בני אדם ולתת לאנשייך לגווע?). הרגע שבו הרגשתם, שאתם פשוט חלק הסדרה?הקטע עם המארינס, שוב - עצם העובדה שבאמת האמנתי שהם המארינס שבאו להושיע את אנשי יריחו, רק העידה על התמימות שלי והצורך האדיר באמונה - שאם יש אמונה, אז הכי יותר קל. וכל כך הייתי נואשת שמשהו יגאל את יריחו שפשוט העדפתי להאמין, בדיוק מה שג'ונסתון אמר לגריי לעשות. ענק!

Beyonce Knowles

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מהו הרגע הכי עצוב שהיה בסדרה לדעתכם? שג'ונסתן מת
הרגע הכי מרגש? כשאמילי וג'יק מתנשקים אחרי שג'ונסתן מת.
הרגע הכי מצחיק? הממ. לא זוכרת ><
הרגע שבו התחשק לכן להתחתן עם ג'ק, או לחילופין - הבנים עם אמילי? עעם ג'יק? כל פרק :) במיוחד שהוא היה אחרי מקלחת עם מגבת! גרר...
הרגע שבו הרגשתם שאתם לא מסוגלים להתמודד עם כל כך הרבה מידע? כל דבר שקשור להוקינס?
הרגע שבו הייתם חייבים להעביר להתחלה ולראות אותו שוב, כי הוא היה גאוני? כג'ייק ואמילי מתנשקים אחרי שג'ונסתן מת
הרגע שבו הרגשתם שנשימתכם נעתקת? בפרק האחרון הייתי כ'כ במתח שג'ייק סופר 1, 2, 3...ואז כמובן הם היו חייבים לסיים את הסדרה.
הרגע שבו רציתם לחדור לעיירה ולהעיר לכולם את העיניים? הא?
הרגע שבו הרגשתם שגם אתם חלק מדילמת ראש העיר? אמממ...
הרגע שבו הרגשתם, שאתם פשוט חלק הסדרה? מפרק 12.

סיימתי לראות ממש מזמן אז אני יענה לפי מה שאני

זוכרת.. הרגע הכי עצוב בסדרה: כשג'ק בכה כשג'והסטון מת...
היה לי פשו בא להיכנס לטלוויזיה ולחבק אותו גם... הכי מרגש: החיבוק של ג'ק ואמילי כשהוא בכה...וכמובן הנשיקה... הכי מצחיק: כמה שזה הזוי היו הרבה שמצאתי את עצמי צוחקת...למשל בנשיקה הקורעת של ג'ק והת'ר...הייתה סצינה קורעת במיוחד הפרצופים והתגובות של ג'ק...או שהת'ר הקוקו הזאת ראתה אותו עם המגבת ודיברה לקיר וג'ק ממשיך בשלו...קטרעת אותי ההת'ר הזאת נכנסת למקלחת מה ציפית לראות שם???
הרגע שבו התחשק להתחתן עם ג'ק: בכללל הסדרה!! פשוט להתאהב בו!! אבל הכיכ הכי הכי כשהוא יצא מהבית אחרי שג'ונסטון מת כולו עצוב מול כל העיירה ושתק כמה שניות ואז אמר אבא שלי מת... הרגע שבו הרגשתם שאתם לא מסוגלים להתמודד עם כל כך הרבה מידע? בפרק שהבהירו מה קורה עם הוקינס...אז העברתי אחורה ושוב ראיתי ואז ניסיתי לסדר בראש מה קורה פה עד שהצלחתי...
הרגע שבו הייתם חייבים להעביר להתחלה ולראות אותו שוב, כי הוא היה גאוני? היו רבהה אז שוב מה שאני זוכרת ובטוח אני מפספס.ת משו.. כשג'ק יצא מהבית אחרי שג'ונסטון מת,כשהוא בכה וכשהוא ואמילי התנשקו וכהיה קטע שהםגרין נבחר לראש עיר והם התאספו כדי לדבר על המצב של החשמל ואז הוא היה צריך מתנדב וכל הראשים הופנו לג'ק בלי שהוא שם לב בכלל ואז הוא מרים תראש ומא שלו כזאת המומה שכולם מסץכלים עליו...קטע קטלני!! הרגע שבו הרגשתם שנשימתכם נעתקת? היה כל כך אבל כל כך הרבה קטעים כאלווו אבל נראה לי שאני ייתן תקרדיט למוות של ג'ונסטון ולסוף של הפרק האחרון.... הרגע שבו רציתם לחדור לעיירה ולהעיר לכולם את העיניים? נראה לי כשגרין נבחר או שהיו עוד כמה אבל אני לא זוכרת... הרגע שבו הרגשתם שגם אתם חלק מדילמת ראש העיר? לא זוכרת...
הרגע שבו הרגשתם, שאתם פשוט חלק הסדרה?משהתחיל ממש ממש האקשן...

וול, ../images/Emo42.gif../images/Emo58.gif

מהו הרגע הכי עצוב שהיה בסדרה לדעתכם? המוות של ג'ונסטון...
הרגע הכי מרגש? המוות של הבעלת החנות ההיא שרצחו אותה בחנות שלה.
הרגע הכי מצחיק? NUTS!!!!!
הרגע שבו התחשק לכן להתחתן עם ג'ק, או לחילופין - הבנים עם אמילי? אבל למה לקפח את הקהילה הגאה? הרגע שבו הרגשתם שאתם לא מסוגלים להתמודד עם כל כך הרבה מידע? פרק 12!!!! הרגע שבו הייתם חייבים להעביר להתחלה ולראות אותו שוב, כי הוא היה גאוני? סצנת ה-NUTS!
הרגע שבו הרגשתם שנשימתכם נעתקת?כשהוקינס וג'ק ניסו להתחבא מהעיירה השכנה! הרגע שבו רציתם לחדור לעיירה ולהעיר לכולם את העיניים?
הרגע שבו הרגשתם שגם אתם חלק מדילמת ראש העיר?בפרק הראשון, עם החוסר מקום במקלטים...
הרגע שבו הרגשתם, שאתם פשוט חלק הסדרה? "רגע... רגע... רגע... עכשיו - אשששש!!!!!!!!"

למעלה