שרשור יומי מדליק

../images/Emo41.gifשרשור יומי מדליק../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif

איך עבר/עובר עליכם היום
שיר היום של עידני
שיר היום בכללי
חוויה עצובה/משמחת מהיום
תכנוננים להמשך היום
יום מדהיםםםםםם

עונהה../images/Emo13.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? אמממ עד עכשיו סבבה לגמרי.. שיר היום של עידני? איתך ורק איתך שיר היום בכללי? מכה אפורה.. אין לי מושג מה נזכרתי בשיר הזה חח אבל הוא יפה..
חוויה עצובה/משמחת מהיום? משמחת! אני מאחורי הבגרות שכ"כ פחדתי ממנה
תכנוננים להמשך היום? אמממ לנסוע לת"א עוד שעה ככה.. להיזרק באיזה חוף עם שני חברים.. מחר בבוקר לעשות סיבוב וישר לחזור לבית ספר לחזרות למסיבת סיום..חחח

עונה

איך עבר/עובר עליכם היום
בסדר רק עכשיו חזרתי מביביסיטר:/ שיר היום של עידני
איתך ורק איתך שיר היום בכללי
גיים בויז- חחח כל ההופעה שהיתה ביום שישי חוויה עצובה/משמחת מהיום
חזרתי מביביסיטר ואני עייפהה תכנוננים להמשך היום
לישוןןןן

עוננהה D:

איך עבר/עובר עליכם היום: מעוולה :]] שיר היום של עידני: וואיי לא שמעתי מזויקה היום כמעט =O אממ.. איתך ורק איתך שיר היום בכללי: אין חוויה עצובה/משמחת מהיום: אממ היה לחנו קטעים בכיתה התחלנו לשיר באמצע שיעור את השיר "עושה ביד" לומשמנההה החיים טובים בקציור חח :] תכנוננים להמשך היום: הליכהה חח :] ספתא שכמוני P: יום מדהים לכולם
אוהבתת 3>

QUEEN5

New member
עונהנהנהנה

איך עבר/עובר עליכם היום>בסדר ברוך ה' היה נחמד שיר היום של עידני>חושב עלייה, שיר שפותר לי כעסים חחח שיר היום בכללי>לבן בחלום שחור-איפה הילד חוויה עצובה/משמחת מהיום>יש לי מחר מתכונת בהיסטוריה וזה מעיק תכנוננים להמשך היום>כל הלילה לשבת ללמוד היסטוריה =]

עונה:)

איך עבר/עובר עליכם היום:מדהיםםםם שיר היום של עידני:"לא יכול"..השיר עדיין לא יצא אבל יש לי אותו בסירטון מהופעה שיר היום בכללי:כבד לי-רוי אדרי חוויה עצובה/משמחת מהיום:משמחתתתת...עידן שלח לי מסר חח תכנוננים להמשך היום:כבר נגמר היום חח

עונננה

איך עבר/עובר עליכם היום?אממ .. עבר טוב חוץ מזה שכמעט רבתי מכות .. שיר היום של עידני?אהבתי שהוא שר את שמחה של הגיימבויז אבל זה לא שיר שלו אז אממ .. לילה לבן - לא מפסיקה לשמוע אותו .. שיר היום בכללי?די - אלון דה לוקו חוויה עצובה/משמחת מהיום?אממ... המורה כל היום צעקה רק עללי ... אייייפ איזה מעצבנת היא ! תכנוננים להמשך היום?לשבת ולראות ערוץ 24 חחחחחחחחחחחחחח בקיצר להשתעמממם ..

למעלה