שרשור יום ה'

TheLost

New member
חח ממש מצחיק ../images/Emo6.gif

אבל הוא לא אמר בפרק הקודם שזאת דודה שלהם?

Sole Survivor

New member
סדרה חמודה מאוד

אבל הוא עדיין לא פגש את האמא? הבנתי נכון? הוא בטח ייפגוש אותה בפרק האחרון

dirty fairy

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאא

איןן איןן התוכנית פשוטט מעולהה..
אני נהנית כל רגע ורגע בתוכניתת וזה מטריף אותי לדעת מה יהיה בפרק הבאאאא..וזה מביא אותי לשאלה הבאה שלי.. למישהו יש ספויילרים?

Sole Survivor

New member
נראה שהולכת להיות עונה טובה

הסיפור של ראיין ומריסה קשה. ועדיין לא החלטתי עם העונש של מריסה מתאים או לא. כי בכל זאת אף אחד לא מת... ניראה שהסיפור עם קריסטן והבחורה הולך להיות מותח וגם של הזוג קופר וסת נישאר חמוד מתמיד..

TheLost

New member
אם כבר

אני דווקא חושב שהעונש של מריסה כן מתאים. כלומר, אני מנסה לחשוב על זה בצורה של ההורים שהילדים שלהם לומדים שם. אף אחד לא ירצה שהבן שלו, או אח שלו הוא כל קרוב משפחה שלו ילמד במקום בו נמצאת מישהי שירתה במישהו והכניסה אותו לקומה ל-3 חודשים. ואם כבר, הקטע עם קירסטן ושרלוט זה מה זה מחזיר את תרז'ה. המצפון גורם לך לעשות דברים אחרים... אפילו שבמקרה של ת'רזה זה לא שהיא הייתה זונה
ואם כבר הזוג קופר. כמה משעמם וחוזר על עצמו... עברנו את זה מספיק בעונה הראשונה, וגם מיצינו, תודה. אם כבר...

פשוט.. רע.

בהתחלה כשראיתי את הפרק, חשבתי "יופי, שיפור משבוע שעבר, ראיין ומריסה עפים, אחלה". וגם טיילור מצחיקה נורא. אבל כשרואים אחרי זה פרקים מהעונה הראשונה, אפילו סתמיים כמו "היריבים", אז מבינים שזה פשוט לא אותה OC. אין טוויסיטים כ-א-ל-ה מפתיעים, ואם לא הייתי רואה את העונה הראשונה, או אפילו את הסוף של השנייה, הייתי אומר שזה סתם סדרת נעורים בנאלית.
שיעשו עוד טיילור, יחזירו את ג'וש (הבן אדם כבר בקושי כותב) לסדרה, יעשו שמריסה תיכנס להריון ואיזה טוויסט שג'ולי קופר פתאום תקפוץ ותאשפז אותה, והכל יהיה בסדר.

Aviad1987

New member
הוא עדיין התסריטאי הראשי, לא?

דווקא כשרואים את מגרש ביתי ישר אחרי האו סי מבינים כמה הן שונות והאו סי מאוד רחוקה מלהיות בנאלית ודרמת נעורים נורמלית כמו מגרש או דוסון קריק.

הוא אף פעם לא היה "תסריטאי ראשי"

כאלה יש רק בטלנובלות. (כשהם כותבים את כל התסריטים, ולפעמים מקבלים עזרה מבחוץ). בעונה 1 הוא כתב הרבה מאוד פרקים, בעונה 2 אני חושב שאותו מספר, בעונה 3 בקושי.

Aviad1987

New member
מה פתאום

לא קוראים לזה תסריטאי ראשי אבל התפקיד הוא אותו תפקיד. ג'וש תמיד היה יוצר הסדרה, מפתח דמויות ועלילה ואחד המפיקים (אם אני לא טועה על האחרון). יש תסריטאים שפשוט כותבים את התסריט עצמו, הסקרין-פליי (דיאלוגים), שמבוסס על הסינופסיסים ועל העלילה שג'וש כתב. בעונה הראשונה הוא גם כתב דיאלוגים עבור לא מעט מהפרקים, כנראה היה לו יותר זמן. ויש לו תסריטאים שעוזרים לו, זה ברור.

מדוייק, ולא מדוייק.

ג'וש אכן יוצר הסדרה, אכן מפתח דמויות והמפיק הראשי בפועל. (אקסקוטיב פרודוסר, בעברית עילגת). אבל. (וזה אבל גדול). בעונה הראשונה הוא רק כתב את הפרקים של עצמו. הוא לא כתב דיאלוגים לתסריטים של אחרים, וכשאחרים רצו לדון ב"איך העלילה תתפתח", הם מתכנסים ודנים מה יהיה בכל פרק. (כותבים את התקציר, ואותו אחד שעובד על הפרק וכותב אותו פועל על פי ההנחיות). בעונה הזאת ג'וש בקושי כתב (לבדו) פרק אחד בעצמו, ועוד בהתחשב שב-2 העונות הראשונות הוא כתב כמעט חצי (אם לא יותר) מהפרקים. הכתיבה הזאת של ג'וש היא מה שחסר, ההתפתחות העלילתית היא מה שחסר. זה כבר ברור שג'וש לא משקיע בסדרה כמו שהוא השקיע בה פעם.

TheLost

New member
קודם כל, צריך להגיד תודה

שלא הביאו לנו עוד שעמומון מייגע מבית היוצר של "מגרש ביתי". אבל כן, זה נכון. הפרקים הנוכחים של OC אולי טובים בפני עצמם- אבל במבט לאחור לעונה הראשונה זה פשוט לא זה... חסרות הסערות הגדולות שריאן מקומם או הטוויסטים, כמו שאמרת... הדיקן משמעת הזה, בעונה הראשונה, היה בטוח עושה הרבה יותר בלאגן בפרק הראשון שלו.

למעלה