שרשור יום א'

adi121

New member
../images/Emo41.gifשרשור יום א'../images/Emo41.gif

בגלל שהפורום קצת נרדם אז ננסה לעורר אותו. אני חושבת שכדאי לחזור לשרשור היומי.

משפחת דאון הצחיקה אותי

במיוחד האמא. אסור לילדים שלה להתרחק מטר וחצי ממנה!!! איך אפשר לעזאזל עם זה?

vand

New member
מעולה

מותח ועשוי מצויין. כל העלילה מתבהרת לאט לאט ובכל פרק ניתנים רמזים קטנים לגבי העתיד לבוא. אין ספק שהסדרה תמשיך להיות מרתקת ואני ממש לא מבין את האנשים שחושבים שהיא משעממת.

fifaclub

New member
דעתי על פלישה

ראיתי 4 פרקים ונרדמתי בסוף של כל אחד מהם.. פשוט אחרי שרואים סדרות כמו אבודים ונמלטים שום דבר לא מלהיב אותך יותר.. אבל פלישה ממש משעממת כי באמת לא קורה כלום, לא גילו כלום מהפרק הראשון לא ראיתי את הפרק החמישי כי כבר הפסקתי לצפות.. סדרה גרועה :\

קובי221

New member
../images/Emo31.gif טעם יוצא דופן.

ראית ונרדמת? זה מאוד מוזר. ואכן קורה בפלישה דברים, אולי נרדמת בחלקים האלה
. ולדעתי היא סדרה מצויינת, מה שם הפרק שהיה אתמול היה פשוט מרתק, לאורך כל הפרק פוזרו רמזים, כנראה זה לא בשבילך לפחנח ולכן אתה נרדם. זו אחת הסדרות המצויינות
של הערוץ.

blue skies

New member
בניגוד אליך אני אישית

ממש לא מצליחה להתחבר לנמלטים ראיתי את ארבעת הפרקים הראשונים ובכולם איך שהוא לא הצלחתי להתחבר לאבודים כן אני אפילו רואה שוב חלק מהעונה הראשונה בערוץ10 אני אישית מאוד מחבבת את פלישה לא כמו את אבודים כמובן או כמו שאהבתי את 4400 אבל סדרה נחמדה

fifaclub

New member
את זה אני לא יכול להבין

מה אין בנמלטים?! מה יש בפלישה..? זה הכל.

העכביש2

New member
הסדרה הזאת פשוט מעולה!!!

איזה מתח! איזה דרמה! פשוט מצויין. הבעיה היחידה היא שיש המון רמזים ועושים קצת כבד על הנמה לפעמים... צריך טיפה להרפות..קצת צחוקים לא? אז מה אם היה הוריקן? אז מה אם אנשים מתחילים להתנהג מוזר! והטום הזה מעצבן אותי פצצות...מישהו צריך לטפל בו דחוף

אבודים&נמלטים&פלישה = שליטה!

חח אני דווקא אוהבת את שלושתם... לא יודעת מה יש לכם נגד פלישה , ודווקא אלה שאוהבים לוסט ונמלטים כמוני

avivity

New member
שאלה...

מה נסגר עם התכנית הזאת "המירוץ למליון" שמשודרת בערוץ 3?? האם זאת תכנית חדשה שעדיין לא היתה אצלנו או שידור חוזר של איזה מירוץ שכבר היה? בניתי על השידור החוזר שלה ומסתבר שמחר יש פרק שני. יש למישהו פרטים בעניין?? תודה אביבית

תשובה../images/Emo87.gif

מדובר במירוץ למיליון הראשון. הש.ח זה מאוחר בלילה ומחר פרק 2.

למעלה