שרשור חדשים

ליאני2

New member
חדשה : )

היי.. אני ליאן והתחלתי לראות "גיבורים" בקצב של יס (אני בפרק 4 שהיום שודר) נוראא היתלהבתי מהסדרה..אמ , וזהו : ) אה כן.. ראיתי ביוטוב איזה קטע עם אחד עם גבות גדולות כאלה ומסתובב הרבה עם מוהינדר,אמרו שם שזה סיילר .. אבל סיילר זה לא הקושי ( החבר של מיסטר בנט ) ??? ..אם אפשר עם כמה שפחות ספויילרים.. תודה

nanab2

New member
חדש(אולי)

ראיתי את הפרקים של גיבורים (עד 18) אני מה זה מחכה להפרק 19 וההמשך ומה אתם חושבים הגיבורים יצליחו ולהציל את העיר?

dexsus

New member
חדש דנדש ושאלה..

שלום לכולם, אני חדש פה.. התחלתי לראות את הסידרה לא מזמן ואני מריץ פרקים בקצב דיי רצחני סידרה ממש טובה עם המון מדע בדיוני ואקשן. שאלה קטנה (ספוילר!!!!!!!) הגנב הבלתי נראה (לא זוכר את השם שלו) שמלמד את פיטר לשלוט בכוחות שלו ממש מוכר לי. יכול להיות שזה אותו שחקן ששיחק את ד"ר הו בעונה הראשונהשל הסידרה??

ICדרוש

New member
לי אמרו שסיילר

זה די-אל, אבא של מייקה אבל אני לא בטוחה שזה נכון. וגם עם זה כמעט רצחתי את מי שאמר לי את זה.. חחח. שונאת ספווילרים.~~"

MirrorGirl

New member
אסור לדבר על הורדות בפורום../images/Emo28.gif

+
אתה רוצה תדבר עם מישו במסרים. ברוך הבא

dance13

New member
דבר ראשון ברוך הבא!../images/Emo58.gif

ולאיש הבלתי נראה קוראים קלוד(
)והוא באמת שיחק את הדוקטור בעונה הראשונה של דוקטור הו.

ליאני2

New member
O.K חח נגיד שהבנתי : C

הכל התבלבל לי
חחח XD לונורא עדיף פשוט לחכות ולראות : ))

שלום לך ! ,

סיילאר הוא גבריאל , שתגלו בהמשך הסדרה שהוא מרכיב שעונים . אבא של מוהינדר סורש הלך לחקור אותו . סיילאר בעצם גילה שיש לו כוח. ורצח את אביו של מוהינדר סורש . מקווה שהבנת ,

כמעט בלי ../images/Emo58.gif

סיילר זה באמת "אחד עם גבות גדולות כאלו" שמשחק אותו בצורה מדהימה השחקן: זאקרי קווינטו (zachary quinto) הכושי עובד עם מיסטר בנט אבל הוא לא קשור בכלל לסיילר. כמו שראינו בפרקים עד עכשיו סיילר הוא רוצח סדרתי והכושי (שבהמשך קוראים לו "האיטי"- הכוונה למישהו שהגיע מהאיטי) עובד עם מיסטר בנט ומוחק זכרונות של אנשים- כמו שהוא עשה הפרק עם מאט פרקמן השוטר.

גידעון1

New member
תבלחו לי על ההערה גם אם היא נשמעת

מיותרת. אני אודה לכם מאוד אם תפסיקו להשתמש בביטוי "כושי"

כבר דיברנו על זה כשהסידרה יצאה...

המילה היא כתיאור ולא כגנאי. איך אתה רוצה שאנשים שלא ראואת ההמשך יתארו אותו?

למעלה