שרשור חדשים!

skaatushonet

New member
אז אם תעשי את זה

את סתם תהפכי למטרד ותפריעי לפרטיות שלו... תעשי מה שאת רוצה...יומנעים!

אני דיברתי איתו

אני תמיד מדברת עים עים הראל והוא מכיר אותי יותר טוב מכולם פה והייתי אצלו בבית בכפר סבא וגם ברמת גן אז אים אני יבוא לבית שלו אז אני לא יתריד אותו הבנת..!!!!!!!!!!

skaatushonet

New member
מה עובר???

את מוכנה להרגע בקשה? כתבתי את זה בשבילו טוב? איזה עצבנית! בסדר אז את מכירה אותו מה הקטע??? אל תבואי ליומולדת לא רוצה לא צריך!מה את מתעצבנת???

מי מתעצבן

אני רק אומרת לך שאני מכירה אותו יותר טוב ממך ואני רוצה לבוא ליום הולדת אבל אתם לא מסכימים ודבר 1 אים אתם חושבים שאני חדשה אז אתם טועים כי הרבה זמן לא הייתי פה.. ביגלל זה רשמתי שאני חדשה..!

skaatushonet

New member
מתוקה...

אם את מכירה אותו שיהיה לך בכיף.... ואני לא רוצה להשמע רעה אבל...ברוווווור שהיית פה לפניי מלא זמן...הפורום הזה עוד לא בן שנה מאמי...לפני כמה זמן? (שוב לא רוצה להשמע רעה אבל עליי לא עובדים) וזה לא שאנחנו לא מסכימים אנחנו מסכימים רק אם יהיה מקום...יש סדר עדיפויות בחיים מבינה??וזה בכלל לא בטוח הפורום הזה הוציא לי את כל התקווה.

skaatushonet

New member
טוב

סבבה אז אני צריכה לדבר עם אהובה קודם. ואני לא רואה אצלך ספר תהילים! סתם סתם אבל תקוו אל תיהיו כאלה טוב? אל תשכחו מה הראלי אומר:"לפעמים חלומות מתגשמים"! לילה טוב.

סבבה

סבבה מאמי יאלה לילה טוב ואני כול יום עים תהילים ביד אל תדאגי בעזרת ה' נלך אבל תעדכני אותי אים אני בא או לא שאני יקנה מתנה למושלם ויכין שלט..

זה לא מכוון אלייך ובלי להעליב../images/Emo178.gif

פתאום לקראת האירגון של היומולדת של הראל מלא בנות חדשות הצטרפו... ושוב, לא אישי אלייך... ברוכה הבאה

אני מבינה

אני מבינה שזה לא מכוון אליי, אבל בכל זאת אולי יהיה סיכוי שאני גם יצטרף אני אשמח. אבל באמת אני מקווה שיהיה סבבה פה

למעלה