שרשור הפרק היומי

Hikaru

New member
הפרק הזה בעיקר מספק את הבסיס

של המשחק גו, זהו חלק הכרחי עבור המשך הסדרה. אז גם מי ש'מתאכזב' מהפרק הזה, שלא יוותר, כי זה נהיה הרבה, הרבה יותר טוב. אני אישית נהניתי גם מהפרק הזה, אבל רק כי אני מאוד נקשרתי למשחק גו

Hikaru

New member
זה היה כל כך חמוד! XDD

;-; אני מצטער על ההצפה. זה מרגש.

Yosh Yosh

New member
אקירה המסכן ../images/Emo10.gif

ופה העניין שהם קוראים לא אחד לשני בשמות משפחה לא כזה מהותי, לדעתי. כלומר, זה לא שזה הורס משהו, כמו בסאקורה, למשל

star_female

New member
לי זה מפריע...

זה לא שזה משפיע על העלילה או משהו, אבל עדיין... צורת התייחסות והכל. חבל שאין מקביל ל"סנסיי" בעברית (כתוספת לשם, that is), זה היה מראה קצת על רמת הכבוד שרוכשים לאקירה. ^^; בכל מקרה, אני פשוט לא מבינה למה לשנות את הקטע של השמות/שמות משפחה, זה לא נשמע ממש מוזר בעברית. זה לא שפה לאנשים אין שמות משפחה או משהו o_O

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gif

המ. *שיעול*ילדים קטנים שמתבלבלים בשמות.*שיעול*עילגות*שיעול* המ. איזה פרק חמוט! *-* גאד..סאי פשוט הורג אותי עם האובססיה שלו לגו XPPP..

star_female

New member
2 שמות לאותו בנאדם זה לא

קונספט שכל כך קשה לקלוט... את לא מכירה אנשים שקוראים להם בשמות משפחה שלהם? זה מובן גם אם האנשים הקרובים קוראים לך בשם הפרטי והרחוקים בשם משפחה... במיוחד אם זה בן... זה באמת לא נדיר. (או שאולי עברתי את הגיל הזה כל כך מזמן שאני לא זוכרת אם זה נשמע מוזר אז או לא... :X)

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אבא שלי לא הבין למה הוא

מתלהב כל כך מהמכונת שתיה XD אבל הוא צחק פעמיים בסדרה, זה יותר ממני XD

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifשכחתי מזה >:

מעניין מה יקרה כשייצא לו לשתות קולה מפחית [רוח של פחית.וואטאבר]..@@"

star_female

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif *_*

אני אוהבת כשאקירה צורח XD *נמסה* סאי כזה מתוק XD וגם היקארו היה חמוד כשהוא ניסה להימלט מהמבנה של הסולם ^_^ לא לא, טויה בכלל לא אובססיבי. לא לא. XDD

גם אני אוהבת כשהוא צורח T.T

בכלל.. יש לו יציאות שעדיין מהדהדות לי בראש ;;.;;
היקארו: אני לא אשחק נגדך יותר! אקירה: מאטה! נאזה?! אני פשוט יכולה לשמוע את זה כ"כ ברור >:

star_female

New member
*-* כן וגם ../images/Emo58.gif

ה-fusakeruna!! שלו אני כל כך אמס בפרק הזה @_@

רק לא זה...! X_X;;

זה מסוכן, אני אומרת לך... אני עלולה להפוך לשלולית מיץ מרוכזת בכל רגע נתון ;.;

הו אממ...

אני סתם אהבתי אותו מאז ומתמיד @_@; הגו..האקיהיקה... הכל מתערבב למשו יפיפה >: [לא אכפת לי שאני נשמעת ככה <.<]

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ראיתי את הפרק עם אבא שלי.

והוא אהב את זה ואמר שזה נראה כמו משחק אסטרטגיה ושזה טוב D: אז יש סיכוי שעוד כמה פרקים אני אשכנע אותו שזה שווה והוא יקנה לי לוח גו ואבנים ונשחק ביחד :>~!

star_female

New member
זה המשחק אסטרטגייה הכי

ישן והכי טוב בעולם. *-* (טוב, "טוב" זו כבר דיעה אישית ^^; )

imdark

New member
שמושחק היום באופן שבו הוא היה פעם

יש משחקים יותר ישנים אבל הוא היחיד שכל כך ישן ואדיין משוחק בצורתו המקורית דרך אגב שחמט שיחקו פעם על לוח עגול למי שמאוניין לדעת והיו הרבה משחקים לפני גו רק שרובם הישטנו או נעלמו עם השנים

למעלה