של המשחק גו, זהו חלק הכרחי עבור המשך הסדרה. אז גם מי ש'מתאכזב' מהפרק הזה, שלא יוותר, כי זה נהיה הרבה, הרבה יותר טוב. אני אישית נהניתי גם מהפרק הזה, אבל רק כי אני מאוד נקשרתי למשחק גו
זה לא שזה משפיע על העלילה או משהו, אבל עדיין... צורת התייחסות והכל. חבל שאין מקביל ל"סנסיי" בעברית (כתוספת לשם, that is), זה היה מראה קצת על רמת הכבוד שרוכשים לאקירה. ^^; בכל מקרה, אני פשוט לא מבינה למה לשנות את הקטע של השמות/שמות משפחה, זה לא נשמע ממש מוזר בעברית. זה לא שפה לאנשים אין שמות משפחה או משהו
קונספט שכל כך קשה לקלוט... את לא מכירה אנשים שקוראים להם בשמות משפחה שלהם? זה מובן גם אם האנשים הקרובים קוראים לך בשם הפרטי והרחוקים בשם משפחה... במיוחד אם זה בן... זה באמת לא נדיר. (או שאולי עברתי את הגיל הזה כל כך מזמן שאני לא זוכרת אם זה נשמע מוזר אז או לא... :X)
והוא אהב את זה ואמר שזה נראה כמו משחק אסטרטגיה ושזה טוב D: אז יש סיכוי שעוד כמה פרקים אני אשכנע אותו שזה שווה והוא יקנה לי לוח גו ואבנים ונשחק ביחד :>~!
יש משחקים יותר ישנים אבל הוא היחיד שכל כך ישן ואדיין משוחק בצורתו המקורית דרך אגב שחמט שיחקו פעם על לוח עגול למי שמאוניין לדעת והיו הרבה משחקים לפני גו רק שרובם הישטנו או נעלמו עם השנים