שרשור הכרות

אני הייתי בהרבה..

אבל זאת הייתה טובה במיוחד.. היה שילוב של השירים שאני הכי אוהבת, שי השתולל כמו פסיכי ואני ועוד מהפורום הרישמי איתו.. היו אנרגיות טובות
בין הטובות שהייתי
לא חמשנה שהוא שר פעם ראשונה בהופעה ת'שיר שאני הכי אוהבת בעולם - יצאתי לטייל לפנות ערב:)

עונה:)

שם: רעות גיל: 16 וחצי אזור מגורים: ראשל"צ תמונה [אם רוצים]: אין לי כוח חחחח שיר אהוב של שי: יצאתי לטייל.. זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: הוא אחד יחיד ומיוחד:p ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: לא יודעת חחח

נועמופ

New member
mm..

שם: נ-ו-ע-ם :) גיל: 14 אזור מגורים: באר שבע תמונה [אם רוצים]: 65189196 שיר אהוב של שי: "פס קול", כרגע. זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: עברי :) ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: O:

YqUeen

New member
אני גם רוצה להצטרף../images/Emo9.gif

שם: יהלי גיל: 14 וקצת אזור מגורים: מרכז
מודיעין בערך. תמונה [אם רוצים]: you dont want it שיר אהוב של שי: כרגע "יריות" ו"רצית". זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: וואו, הרבה. עברי לידר, אביב גפן, מוניקה סקס, משינה, שייגעצ, רובי וויליאמס, הראל סקעת, גלעד שגב... ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: D:

דונדוני

New member
עונה

שם:דור גיל:צעיר אזור מגורים:מרכז שיר אהוב של שי:המילים החסרות ,ארים ראשי ובמקומי זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי:הרבה,סקעת,עברי לידר... ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע:לא יודע

../images/Emo3.gif

שם: צליל. גיל: 13. אזור מגורים: צפון. תמונה [אם רוצים]: שיר אהוב של שי: יריות. זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: יש המון
. ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע:

B a 7 a K

New member
שלום לכם. ../images/Emo9.gif

שם: ברק [זה עם ה-7]
גיל: 16 וחצי. אזור מגורים: ירושלים. תמונה [אם רוצים]: טוב נו, יאללה. שיר אהוב של שי: כ ל "במקומי". [הדיסק]
זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: אהמ, עברי, אביב.... אהה, ומאיה רוטמן, אסור לשכוח את מאיה רוטמן.
ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: אני חפרן על.

B a 7 a K

New member
שכחתי תמונה. ../images/Emo122.gif

ואולי כך צריך להיות?
אהמ, טוב נו.

עונה

שם:פאר גיל:ֱֶ16 אוטוטו אזור מגורים:מרכז תמונה [אם רוצים]: שיר אהוב של שי:פמלה זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי:אבריל לאבין נינטטייב לינדיזי לוהאן רוני דואני גריין דיי איה כורם

shronet

New member
אני...

שם: שרון גיל: 14 אזור מגורים: קריות תמונה [אם רוצים]: לא תודה... שיר אהוב של שי: נורא תלוי במצברוח, כרגע "בדיוק באותה דקה" זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: משינה, ברי\ פורטיסחרוף, אתניקס ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: אוהדת שרופה של מכבי ת"א!!

coral100

New member
הגר תתחדשי!...אני

שם:קורל/קורלידר.. גיל:13.5 אזור מגורים:צפון!!! תמונה [אם רוצים]: שיר אהוב של שי:תגידי לי את..!!!אין שיר יותר מושלם מזה... זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: עברי לידר!! ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: בכוכב נולד בחרתי בנינט..?!ואני כ"כ מצטערת על זה...

dbshachar

New member
עונה

שם: שחר גיל: 11 וחצי אזור מגורים: חיפה תמונה [אם רוצים]: :X שיר אהוב של שי: מישהו גדול זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: הראל סקעת רפאל מירילא ג'קו אייזנברג. ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: אני מאודדד נחמד ^______^

TauberiT

New member
גמאני פה גמאני פה!../images/Emo9.gif

שם: ליאור
תמונה [אם רוצים]: לא בא לי
שיר אהוב של שי: במקומי
, בעיקר בגלל הגיטרה המושלמת בשיר
זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: אביב גפן, עברי לידר, מוניקה סקס, ארכדי דוכין, משינה, פורטיסחרוף, בית הבובות, הרבה רוק ישראלי
ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: אני נפגשתי עם שי ואתם לא
[סתם, סתם. פשוט אף פעם אל תקחו אותי ללב
רק לפעמים] הגרוש, מזל"ט על הניהול הטרי

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo88.gif

אני חדש פה
שם:גבי גיל:17 וחצי אזור מגורים:אשקלון תמונה [אם רוצים]:אממ לא בא לי חחח... שיר אהוב של שי:יום ועוד יומיים,ארים ראשי. זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי:נינט טייב
אביב גפן
עברי לידר ועוד... ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע:אממ אין משהו רציני

גמני כאן....

שם: דנה גיל:16ו10 חודשים. אזור מגורים: אשקלון תמונה [אם רוצים]:אמממ אין לי תמונה יפה שיר אהוב של שי: אממ כל הדיסק במקומי זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: עברי לידר משינה שלמה ארצי מוקי ועוד.. ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: אמממ התחלתי ללמוד נהיגה

התשובות שלי../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

1)שם:שיר
2)גיל:15
3)תמונה(אם רוצים):לא רוצה לשים תמונה שלי
4)שיר אהוב של שי:יום ועוד יומיים
5)זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי
יהודה סעדו,הדר עוזרי,לירון לב,מיכאל קירקילן, מירי מסיקה,הראל מויאל,נינט טייב,הראל סקעת, עברי לידר,ציפי משהיד,קרן פלס, שירי מימון ושי גבסו
5)שאני רוצה להיות רקדנית בעתיד
נ.ב.אני חדשה כאן

NUMB2

New member
אני:)

שם: נוי , נויק :D גיל: 15 אזור מגורים: צפון תמונה [אם רוצים]: לא כדאי.. :) שיר אהוב של שי: פסקול, מסתכלים לי בעיניים זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: לינקין פארק,גוד שארלוט, סימפל פלאן, דה יוזד ומיוז ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע:

gever0908

New member
שלום לכולם

הנה התשובות שלי שם: מיכאל גיל: 18 אזור מגורים: הוד השרון תמונה [אם רוצים]: לא מפרסם פה... שיר אהוב של שי: "אפלס את דרכי" ! זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: עידן רייכל ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: אמממ הדבר היחיד שאני יכול לספר זה שאני לומד נגינה על פסנתר... עוזר למישהו?

למעלה