שרשור הכרות קצרצר

../images/Emo41.gifשרשור הכרות קצרצר../images/Emo41.gif

שם: דנית עיר מגורים: פ"ת. מה אני אוהבת הכי אצל יהודה: את הגומות. איפה הכי אהבתי את יהודה: ב"בסימן ונוס". פורומים מועדפים: "האלופה", אורי אומנותי. גיל: 16. אז תורכם למלא עכשיו .

MoRaN SaShA

New member
ליהודה יש גומות?! חחח

שם:מורן גרה במרכז
מה אני הכי אוהבת אצל יהודה: את העיניים הכחולות. איפה הכי אהבתי את יהודה: בפרסומת של במבה!! חח ובכל המקומות שהוא הופיע בהם. פורומים מועדפים: כל מיני חח גיל: עוד שבועיים 17.

omer spector

New member
שלי(אני בן!!!)

שם: עומר עיר מגורים: אשקלון מה אני אוהבת הכי אצל יהודה: שיער ובגדים איפה הכי אהבתי את יהודה: ב"בסימן ונוס". פורומים מועדפים:אין אני רק בקומונות גיל: 14 וחצי

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

שם: גבי עיר מגורים: אשקלון מה אני אוהבת הכי אצל יהודה: את האהבה שלו לנינט
איפה הכי אהבתי את יהודה: ב"בסימן ונוס". פורומים מועדפים: נינט טייב,רבלדה,קרן פלס,רן דנקר ועוד.. גיל: 17

מ א י י ק

New member
"אני רואה בה משפחה"../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

זה היה כזה מרגש שהוא אמר את זה

יהודההה../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo126.gif

אני עדיין בהתלהבות מזה שיש לו פורום
שם: ספיר
מגורים: פתח תקווה
מה אני הכי אוהבת אצל יהודה: את האהבה שלו לנינט
חח(גבייי) והכולללללל כי הוא מושלם
איפה הכי אהבתי את יהודה: בהכל
פורומים מועדפים: נינט טייב

0o0NoA0o0

New member
עונה נה ../images/Emo94.gif

שם: נועה עיר מגורים: פ"ת מה אני אוהבת הכי אצל יהודה: עיניים
איפה הכי אהבתי את יהודה: באלופהההה.....!!!! פורומים מועדפים: השמיניה!! גיל: 12

אניניניניניני../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

דנייתתת בהצלוחה לךך
שם:עינב עיר מגורים:פ"ת מה אני הכי אוהבת אצל יודה: אממ לא חשבתי עלזה
איפה הכי אהבתי את יודה: "דוד","שכנים של ציץ'","דקות של תהילה",וכמובבןןן אהבה מעבר לפינהה פורומים מעודפים:יש כל מיני

מ א י י ק

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

שם: מיכאל עיר מגורים: הרצליה
מה אני אוהב הכי אצל יהודה: שהוא שחקן מעולה והוא בנאדם ממש נחמד פגשתי אותו שהוא יצא מהחדר כושר בסיטי טאוור ויש לו עיניים כמו תכלת של הבריכה רק מבריק וזה מחזה יפה ביותר (זה באמת יפה
)
איפה הכי אהבתי את יהודה: בהאלופה,וגם באהבה מעבר לפינה,בסימן ונוס היה קצת יותר מידי מיני בשביל תוכנית טלוויזיה אבל סביר. פורומים מועדפים: האלופה,מיה דגן,יהודה לוי,השמינייה,מוזיקה יפנית,קטנטנות ופינת אור,קומונת סלבס ומה שמסביב. גיל: 14 זהו

../images/Emo39.gifאניייייי../images/Emo9.gif

שם:נופר עיר מגורים: יבנה מה אני אוהבת הכי אצל יהודה: את מה אפשר לא לאהוב?! את העיניים
את השיער
את האצליות והאור שהוא מקרין לכולם
.
איפה הכי אהבתי את יהודה: באהבה מעבר לפינה פורומים מועדפים: "אהבה מעבר לפינה" ועכשיו מקווה שאני אשאר-פה:] גיל: 15.5 בערך ב-8.2 אני יהיה בת 16
נופר.

למעלה