שרשור היכרות

liron98

New member
../images/Emo41.gifשרשור היכרות../images/Emo41.gif

השתתפות חובה
שם: גיל: מקום מגורים: אייסי/מסנ/דואר/יונה: סטריט [
] או סטודיו [
]? פייבוריט? תוכניות אהובות? סדרה ממכרת? ספר מומלץ? מסר לאומה: תמונה:

liron98

New member
עונההה!!

שם: לירון גיל: 16 וחצי מקום מגורים: ירושלים אייסי/מסנ/דואר/יונה: מחשב מושבת
סטריט [
] או סטודיו [
]? התשובה נמצאת בגוף השאלה
פייבוריט? כמעט כל הסטריט... תוכניות אהובות? לא נפסיק לרקוד, הישרדות, ובכללי ריאלטי
סדרה ממכרת? גוסיפ גירל, עקרות בית נואשות, נמלטים ספר מומלץ? "צילה של הרוח", "שומרת אחותי", "לא בלי בתי" מסר לאומה: תרקדו שירים של בריטני (עיין ערך "וומנייזר") ותנצחו בתחרויות
תמונה:

drnaji

New member
למה בלי תמונה? ../images/Emo3.gif השרשור הזה ינעץ בקורב!

liron98

New member
כי אני לא מעלה לאתרי אינטרנט../images/Emo9.gif

והתמונה זה משהו חופשי.. לא חייב להיות דווקא של עצמך
פשוט לא היה לי כוח לחפש משהו מגניב לשים
ואתה מוזמן לענות.. שנכיר אותך קצת!

drnaji

New member
אני תכפ אענה.גם תמונה תהיה שם :)

ואני מכבד את זה שאת לא מעלה תמונות.

drnaji

New member
גם ריאלטי מארה"ב את רואה?אם כן אז מה את רואה?

ואני אוהב 2 מהתכוניות הממכרות שאת מכורה להם :)

liron98

New member
לא "גם" אלא "בעיקר"../images/Emo3.gif

הישרדות הישראלי פשוט מעפן.. עם כל ההתערבות של ההפקה, לפחות שינסו לעשות את זה פחות בולט /: עונה 16
עקרות ונמלטים... איכות!

drnaji

New member
עונה 13 עם אוזי ../images/Emo99.gif

אין על העונה הזו! העונה הזו היא הדבר הכי טוב שקרה אי פעם בעולם בכל מה שקשור לתוכניות ריאליטי!

Lital1989

New member
../images/Emo39.gif

שם: ליטל. גיל: 19 וחצי. מקום מגורים: אשקלון. אייסי/מסנ/דואר/יונה: --- סטריט [] או סטודיו []? שניהם... (באמת!) פייבוריט? עדיין אין.. תוכניות אהובות? "לא נפסיק לרקוד", "ארץ נהדרת", "החיים זה לא הכל", "צחוק מעבודה", "שבוע סוף". סדרה ממכרת? ... ספר מומלץ? "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" P: מסר לאומה: תמונה:

drnaji

New member
וואי אני שונא את הספר הזה ../images/Emo6.gif

זה מהספירים האלו שמתיימרים להגיד לך מה לעשות בחיים וכו וכו איכס!

הלואה

New member
למה מתיימרים?

מה הבעיה בספר שמנסה לעזור לאנשים שאולי קצת קשה להם? יש אנשים שלא יודעים אולי כמוך. מה הבעיה בזה?

drnaji

New member
אין בעיה.אני אישית שונא ספרים\סדרות\סרטים

שמתיפים לי איך לחשוב ומה לעשות. אני חושב שהפתרון הכי טוב זה שכל אחד יכיר את עצמו וידע מה התכונות הטובות והרעות שבו ואז הכל נפתר בדקות :)

drnaji

New member
מספרי ברזל להתפקד ../images/Emo88.gif

שם: נאג'י גיל: ערוץ המוסיקה הישראלית
מקום מגורים: הכרמל
אייסי/מסנ/דואר/יונה: תחפשו אותי בפייסבוק חחח סטריט [] או סטודיו []? שניהם.אין לי עדיפות ברורה.אני רואה את הכל ומה שעושה לי הכי טוב בעין ובנשמה אני בעדו. פייבוריט? אין בינתיים.איוויצה הכי בולט אבל. תוכניות אהובות? ריאלטי אמריקאי [כמו הישרדות (הגרסה הישראלית זוועתית),אמריקן איידל] כל מיני סדרות קומיות מפגרות כמו איש משפחה, סקראבס, 2 גברים וחצי וכו תוכניות ישראליות - נולד לרקוד\לא נפסיק לרקוד, ארץ נהדרת. סדרה ממכרת? עקרות בית נואשות,נמלטים,אבודים וכדרוגל חחח ספר מומלץ? המנכ"ל מסר לאומה: תהנו תבלו ותעשו חיים. תמונה: על מדים מיום הזכרון

עונה=]

שם:מור גיל:17 אתמול=] מקום מגורים:ראשל''צ==>מאיפה שכל הרקדנים מגיעים=] אייסי/מסנ/דואר/יונה: סטריט [] או סטודיו []?שניהם, רוקדת את שניהם ומתחברת כמעט באותה מידה פייבוריט?אליאור כהן, שמשום מה אף אחד לא מבליט, רקדן מדהים תוכניות אהובות?כל הנולדים למיהנם בעיקר נולד לרקוד סדרה ממכרת?כמעט מלאכים:p ספר מומלץ?מלאכים ושדים, שומרת אחותי ואם יש גן עדן!!!! מסר לאומה:אל תפסיקו לרקוד, זה ממכר, ומדהים!

liron98

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!../images/Emo213.gif

שכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם :)
ועד 120

Runt

New member
תורי ../images/Emo9.gif

שם: אינה גיל: 18 וחצי מקום מגורים: באר שבע אייסי/מסנ/דואר/יונה: קוראים לה 'צילה אהובתי' סטריט [] או סטודיו []? שומרת על ראש פתוח עד לסוף התוכנית או במילים אחרות: דיפלומטית
פייבוריט? איוויצה, אבל רק בגלל הגל המגניב שעשה באויר בדואט הראשון תוכניות אהובות? מממ האוס, גוסיפ גירל, טופ מודל, פרוג'קט ראנווי ורוב הדברים בהוט3+הוט פאמילי סדרה ממכרת? כמעט הכל O: ספר מומלץ? מממ אשתו של הנוסע בזמן אנערף מסר לאומה: -מלמול- תמונה: אני בתגובה מהירה

למעלה