שרשורשבועי

LIly845

Well-known member
../images/Emo41.gifשרשורשבועי../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע:

Rose131

New member
ארמ

שיר השבוע מmtv2:This ain't a scene וכל זה שיר השבוע לא מmtv2: כלמיני
להקת השבוע:HIM קליפ השבוע:הלנה דיסק השבוע:ארמ הפתעת השבוע:יותר מ3 אנשים זיהו שאני הלנה! ביאוס השבוע: פחות מ10 זיהו-.-" תמונת השבוע:אןיליכוח;[

GoldenBabe

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: Ruby - Kaiser Chiefs אם כתבתי נכון
שיר השבוע לא מmtv2: What goes around...comes around - Justin Timberlake להקת השבוע: Fall out boy קליפ השבוע: What goes around...comes around - Justin Timberlake I write sins, not tragedies - Panic! at the disco דיסק השבוע: Infinity on high - Fall out boy הפתעת השבוע: פורים, יומולדת לחברה, עוד מעט אצל שחר ואח"כ היא אצלי
ביאוס השבוע: מרפאה לאלרגיה
דקרו אותי 20 פעמים בשביל להגיד לי שאין להם מושג למה אני אלרגית! תמונת השבוע: העגיל באף לא אמיתי
נזם ז"ל

Height Down

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע מmtv2: maximo park - our velocity kaiser chiefs - ruby וכל מה שהיה של הפרטליס
שיר השבוע לא מmtv2: האמ. יש הרבה. להקת השבוע: פרטליס קליפ השבוע: דיסק השבוע: the fratellis - coatello music elton john - goodbye yellow brickroad הפתעת השבוע: פורים? ביאוס השבוע: תמונת השבוע:

oshriti123

New member
אני~!

שיר השבוע מmtv2: get cape. wear cape. fly - war of the worlds אני חושבת שהוא משם
בכל מקרה הכרתי את הלהקה מM2 אז נגיד שP: Jarvis Cocker - don't let him waste your time שיר השבוע לא מmtv2: The Calling - Wherever You Will Go Lostprophets - Hello Again LostProphets - I Don't Know להקת השבוע: לוסטפרופטס קליפ השבוע: האקדחים בסוף והיריקות לפי הקצב
מלך! http://www.youtube.com/watch?v=6gKDu2-AK48 דיסק השבוע: כל האלבומים של לוסטפרופטס, בעיקר השני הפתעת השבוע: אין:O ביאוס השבוע: ... תמונת השבוע: אם היה לכם מושג כמה בהיתי באנימציה הזאת3>.... http://i176.photobucket.com/albums/w175/McOshrit/IAN5.gif כמה מלך אפשר להיות?

oshriti123

New member
אהה

אוקיי, חשבתי שזאת להקה כי בקליפ יש איתו עוד שני אנשים...

לא הבנתי את הקטע הזה../images/Emo223.gif

ראיתי ששמו אותו בסולו ארטיסט כשהראו את המועמדים לNME אבל יש את הקליפ שלהם עם הכדור האדום הגדול הזה [שיר ישן יחסית] ואני זוכרת שמראים שם עוד חברים בלהקה

Luna Sphere

New member
משום מה בן אדם לא יכול לנגן בו

זמנית על כמה כלים, למרות שיש אנשים שיכולים לעשות את זה אבל זה לא יוצא כ"כ טוב....

t a o t a o

New member
גם לטום ג'ונס יש חבורת נגנים

שמקליטה ומופיעה איתו, ועדיין הוא אמן סולו. אז כזה. (אל תשאלו למה דווקא טום ג'ונס הוא הדוגמה כאן, אני עדיין בסימן וויילס אחרי היומיים האחרונים) (על מי אני עובדת, אני בסימן וויילס כבר כמה חודשים טובים) (בסדר, אז שנים, לא צריך להיות קטנוניים)

Moldy Peach

New member
../images/Emo125.gif

שיר השבוע מAir Traffic - Charlotte / The Killers - Read My Mind :mtv2 שיר השבוע לא מArctic Monkeys - Brianstorm / Pulp - Mis-shapes :mtv2 להקת השבוע: Yeah Yeah Yeahs קליפ השבוע: Air Traffic - Charlotte דיסק השבוע: Regina Spektor - 11:11

milkofamnesia

New member
I Spy with my little eye..

שיר השבוע מmtv2: גט קייפ - אני מרגל שיר השבוע לא מmtv2: סלית'ר - וולווט ריבולבר, קרזבורג - בלוק פארטי להקת השבוע: וולווט ריבולבר קליפ השבוע: החדש של הפיג'ן דטקטיבס דיסק השבוע: קונטרבנד - וולווט ריבולבר הפתעת השבוע: חבר שלי התחפש לעבד מצרי ואנשים הסתכלו עליו מוזר ברחוב, זה היה הדבר הכי מצחיק שחוויתי אי פעם >< ביאוס השבוע: לא מצאתי כובע לתחפושת :(

CitizenErased

New member
...

שיר השבוע מmtv2: האנג מי אפ טו דרייייייי, יו האנג מי אפ טו טו טו מאני טיימס. איזה שיר מציקקקקק שיר השבוע לא מmtv2: האמ... Blur - The Universal Radiohead - Street Spirit להקת השבוע: בלר. אני מאוהבת קשות בדיימון
קליפ השבוע: הקליפ של The Universal. בלר והתפוז המכני זה יפה והרבה זמן לא ראיתי את הקליפ (עד שהרגשתי צורך עז להכנס ליוטיוב) דיסק השבוע: אמממ אין הפתעת השבוע: גם אני יכולה להתמכר לHeroes ביאוס השבוע: בזבזתי סופית את רוב הכסף שלי על הטיסה לארה"ב.. סוף סוף הזמנתי מה שאני צריכה חח תמונת השבוע: מאט הוא אימו (הציפור האוסטרלית)

yaelrs

New member
D;../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: אמ Kaiser Chiefs - Ruby. השיר הזה מדבק .__. שיר השבוע לא מmtv2: נראה לי ש MSI - Kill The Rock להקת השבוע: MSI קליפ השבוע: לאדעת. רובי. דיסק השבוע: MSI הפתעת השבוע: היה חרא של פורים. ביאוס השבוע: היה חרא של פורים, ונכשל בלשון. תמונת השבוע: איןליכוח

yaelrs

New member
*דיסק השבוע:../images/Emo192.gif

MSI - Frankenstein Girls Will Seem Strangely Sexy

t a o t a o

New member
../images/Emo178.gif

שיר השבוע מmtv2: The View- Wasted Little DJs שיר השבוע לא מmtv2: Babyshambles- Sedative להקת השבוע: Babyshambles קליפ השבוע: Kasabian- Empire דיסק השבוע: Babayshambles- The Blinding EP הפתעת השבוע: חבילה מסתורית שהגיעה בדואר ביאוס השבוע: כאב ראש מעיק תמונת השבוע:

למעלה